2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
OOOO tamam o zaman saygıdeger ablacım hemen bu şekılde hazırlıyorum kendımı pazartesıye hedıye paketı gıbı olacagım hahah :66::26::26::26::26:

ne şeker paketi yaw yanlız elbısenı kayık yaka al inci kolye güzel duruyo :D

annem şimdi avrupada ama çekmeköyde de evleri var. şu an yapım aşamasında. yaz sonu onlarda çekmeköye taşınacak:):):)

heee o zman ii ama ataseırde yakın yanı bak inatla söyluyom ordan ev bulcaz sana :D

aaaa ataşehir çekmeköy cok yakınsın bana komşu olcaz evlenınce haha :60::60:

yasemın atasehırlımı olcaksın yoksa bende orda oturcam büyüyünce hahahahahha

ay sizin ne güzel en azından nerede oturacağınız belli....bizim daha o belli diil..ya anadolu yakası kuyubaşı, acıbadem vs ya da şişli tarafı..ev fln bakmadık hala zaten.....off ya evlilik üstü taşınmaya kalkan şirketleri kınıorum.. :) aslında onların şirket taşınsa anadolu yakasından ev tutsak ben de sabiha gökçen havalimanına geçiş yapsam da daha az yorulsam keşke diorum......offff......

bu arada biz damatlığı aldık kızlar..pierre cardin marka..geçenlerde forum istanbulda ölesine gezerken gördük ve aldık.. :)

ay sizin ne güzel en azından nerede oturacağınız belli....bizim daha o belli diil..ya anadolu yakası kuyubaşı, acıbadem vs ya da şişli tarafı..ev fln bakmadık hala zaten.....off ya evlilik üstü taşınmaya kalkan şirketleri kınıorum.. :) aslında onların şirket taşınsa anadolu yakasından ev tutsak ben de sabiha gökçen havalimanına geçiş yapsam da daha az yorulsam keşke diorum......offff......

bu arada biz damatlığı aldık kızlar..pierre cardin marka..geçenlerde forum istanbulda ölesine gezerken gördük ve aldık.. :)

güle güle giysin enişte ne kadara aldınz canım sorması ayıp :D bir an önce baksanız ii olur valal forumdakı arkadasların cogu sıkıntı yasıyo bu yuzden kuyubası cok guzel bence her yere yakın ama yenı ev bulmaz zor olabılr bırde kıraları ucuktur tahmınımce :D:D şirketin nereye tasıncagı bellıdır oraya yakın tutarsızn işte

ne şeker paketi yaw yanlız elbısenı kayık yaka al inci kolye güzel duruyo :D

heee o zman ii ama ataseırde yakın yanı bak inatla söyluyom ordan ev bulcaz sana :D

yasemın atasehırlımı olcaksın yoksa bende orda oturcam büyüyünce hahahahahha

kızlar kaçmadım haha burdayım türkiş bloklarını düşünuyoruz bız atasehırde

ewet kk kadınları ataseırde altın gunu yaparız o halde :9::9::9::9:

kızlar kaçmadım haha burdayım türkiş bloklarını düşünuyoruz bız atasehırde

ewet kk kadınları ataseırde altın gunu yaparız o halde :9::9::9::9:

19 t evin önünden gecıyo dimi bizimde 21 b evın önunden gecıyo bende atasehırdeyım kayısdagı caddesının alt taraflarında küçükbakkal köy diye gecıyo yakınz sanırım :D:D

ben geldimm ..cumartesi bizde baktık damatlık hatemoğlundan çok beğendimm 600 küsürden 399 a inmiş ince yaka dar kesimm ve düğüne özel yaka ve düğmelerini satenle kaplıcaklar sonrasında tekrar eski haline döndürecekler .kızlar ben papyon istiyorumm şöyle ince olanlardann sevgilimde beğendi ilk başlardaa önyargıyla yaklaşsada:66:

19 t evin önünden gecıyo dimi bizimde 21 b evın önunden gecıyo bende atasehırdeyım kayısdagı caddesının alt taraflarında küçükbakkal köy diye gecıyo yakınz sanırım :D:D

ewet canım aynen oyle bız daha tutmadık mayısta tutucaz hazıranda dugun kucukbakkal koye 5 dakka falan benım anlattıgım yer kayısdagında oturuyorum ben zaten suan haha komsu cıkarmısız :52::52::52::52:

ben geldimm ..cumartesi bizde baktık damatlık hatemoğlundan çok beğendimm 600 küsürden 399 a inmiş ince yaka dar kesimm ve düğüne özel yaka ve düğmelerini satenle kaplıcaklar sonrasında tekrar eski haline döndürecekler .kızlar ben papyon istiyorumm şöyle ince olanlardann sevgilimde beğendi ilk başlardaa önyargıyla yaklaşsada:66:

baya içine sinmiş canım o damatlık senın fiyatıda uygun güle güle gıysın eşin :34:

radyologcum 450 tl falandı sanırım..ama 500 yoktu onu hatırlıorum..yalnız gömleği fln içinde diil.. :S

ya şirket patronu hasanpaşa tarafını istio ama çalışanlar şişlide kalmak istio..ay aman of yaaa vallahi kastı beni nisan sonuna kadar beklicez sanırım..ben arada netten bakıom evlere..bu taraflarda kuyubaşında fln 800 tlye bulduğum gayet güzel evler var ancak mesela aynı özellikteki bi ev şişlide 1100 tlden başlıo..dün nişanlıma söledim doğru fln dedi bakalım bu tarafta aklına yatıo ama artık benzin ya da yol parası vermek istemio o da haklı olarak..benim servisim var nasılsa ben geveş geveş takılıorum....

ewet canım aynen oyle bız daha tutmadık mayısta tutucaz hazıranda dugun kucukbakkal koye 5 dakka falan benım anlattıgım yer kayısdagında oturuyorum ben zaten suan haha komsu cıkarmısız :52::52::52::52:

kadıköydeyım ben şimdide evlendıkten sonra komsu cıkacaz faik somer cok yakın bize :d yeni evimize

radyologcum 450 tl falandı sanırım..ama 500 yoktu onu hatırlıorum..yalnız gömleği fln içinde diil.. :S

ya şirket patronu hasanpaşa tarafını istio ama çalışanlar şişlide kalmak istio..ay aman of yaaa vallahi kastı beni nisan sonuna kadar beklicez sanırım..ben arada netten bakıom evlere..bu taraflarda kuyubaşında fln 800 tlye bulduğum gayet güzel evler var ancak mesela aynı özellikteki bi ev şişlide 1100 tlden başlıo..dün nişanlıma söledim doğru fln dedi bakalım bu tarafta aklına yatıo ama artık benzin ya da yol parası vermek istemio o da haklı olarak..benim servisim var nasılsa ben geveş geveş takılıorum....

hım iiymiş o zman hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını halledilir hersey zamanla 800 kuyubası cok iimiş ya pelin ben daha pahalı bılıyodum hasanpasanın neresıne tasıncakkı salı pazarının oralarda bos yerler var ama bılmıyorum orasımı

yok radyologcum belediyenin karşısındaki plazalar var ya onları düşünüolar..kalabalık bi ofis onlarınki gelen giden de çok anca oralar kaldırır onları..

tatlım kiralar şu an zaten ucuz ama mayıstan sonra ne olur bilmem.....

yok radyologcum belediyenin karşısındaki plazalar var ya onları düşünüolar..kalabalık bi ofis onlarınki gelen giden de çok anca oralar kaldırır onları..

tatlım kiralar şu an zaten ucuz ama mayıstan sonra ne olur bilmem.....

hee bliyorum oraları sadıkoğlu işmerkezı var sonomedın arkasında kuyubasınada cok yakın ya orası canım inşallah istedıgın gibi olur ama nısan itibarıyle dugun mevsımı baslıyo bir an önce karar versen ii olur

sadıkoğlu iş merkezine bakmışlar canım sanırım....

off yaaa bgn buluşcaz patronları demiş ki pelin gelsin de bi görelim :) senelerdir tanıolar beni bi de 3.5 hafta onlarla çalımışlığım var çok severler beni o yüzden..bgn bi de ben dürtim onları bakalım..arkadaşım evlencez biz ev bakamıoz sizin yüzünüzden die çemkircem resmen yaa :D

hayır kiralar artacak ondan korkuorum..neyse yaaaa daha 2.5 ay var hallederiz :)

Back