- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.641
sana kolay gelsin o zaman canım.ii bakam ii geceler ben yarın gelemeyebılırım işlerim cok yarın gün yaklastıkca işler artıyo
:)hararetli hareketli olarak mı heheheh
ev yok canım. bakıyoruz
ben de netten alıyorum ıvık zıvırları yani emin olduklarımı, plaj terlıklerı de alınabılır haklısın normalde daha uyguna bulabılırım dıye burdan almıyordum ama alabılırım veya bı pazar mıgrosa falan gıdınce ordan da alınabılır aslında gıyıp bakarız parmacık aralarımıza:78:
annem paspas takımları kemeraltı konakta 35 lıraya var dıyor dogru mu ki, özdılekte 50-70 arası , 35ler dandık mıdır gunluk müdür acep.
günaydın güzeller :) ışılışıl benim netten almadığım şey yok diyebilirim:) fiyatı uygun bulunca birdde alacağım sitede indirim kuponum varsa oooo beni tutabilene aşk olsun:):):
nihale ve yatak koruyucu bile aldım gerisini siz düşünün:)
canım ben senin yerinde olsam gelinliğimi kendim hallederdim. sonuçta yurtdışından gelecerk gelinliği sen üzerinde görmüş olmayacaksın, bedeninde sorun olursa, beğenmezsen bir aksilik olursa o zaman ne yapacaksınbirde haziranda gelecek diyorsun düğünden neredeyse 2 hafta önce. bence riske girmeye değmez, walla stresten ölürsün.
sen biraz daha uygun modeller beğensen ya da bir iki hafta ara verip kafanı dinlendirip öyle baksan belki daha çabuk bulacaksın.
diktirmeyi istemiyorsun sen galiba ama istersen dikim yapabilecek yerlere de bak gerçekten çok uyguna geliyor.
kızlar hepinize tünaydın nasıl gidiyor bakalım hazırlıklar
siyah siyah hala kararsızım elbıse rengımde bıran önce cumartesı olsun alıyım dıye hayal kuruyorum iş yerınde hehe
günaydın tatlım, bizimde 81:)günaydın güzel yurdumun güzel haziran gelinleri kaldı 72 gun
ya insan kendi nikahında siyah giyermi hiç!!!!!! hemen hayallerine renk kat:))kızlar hepinize tünaydın nasıl gidiyor bakalım hazırlıklar
siyah siyah hala kararsızım elbıse rengımde bıran önce cumartesı olsun alıyım dıye hayal kuruyorum iş yerınde hehe
offf ya sabahtanberidir netteki bütün emlak sitelerinde kiralık daire bakıyorum, ama istediğim gibi hiç yok olanlarda saçma sapan yerlerde.
hele bir ilan için aradım, telefondan girip emlakçıyı öldüresim geldi.
dairede kiracı oturuyor yazıyordu ne zaman çıkacağını sordum. bana kiracı AĞUSTOS ayında çıkacak dedi. yok artık ya daha kaç ay var niye o zaman ilanı şimdi veriyorsun diyince de anca kiracı bulunuyor dedi ya. deli oldum walla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canım anadolu yakasında isen sana emlakcı bi arkadasımın numarasını verım o yardımcı olur yanı anadolu yakasında ev tutacaksan anadolu yakası cogu yere bakıyo
günaydın tatlım, bizimde 81:)
ya insan kendi nikahında siyah giyermi hiç!!!!!! hemen hayallerine renk kat:))
hayallerıme renk katarak verdiğinız gazla pembişşşşş diyorum kızlar olurmuuuuu oda cok mu çingene işi olur uçuş uçuş bir elbiseee
hayallerıme renk katarak verdiğinız gazla pembişşşşş diyorum kızlar olurmuuuuu oda cok mu çingene işi olur uçuş uçuş bir elbiseee
sağol canım benim. bu hafta birkaç yerden haber gelecek onlar olmazsa haftaya alırım arkadaşının numarasını.
bir de ben sıfır ev istediğim için ve ara kat ve mutfağı büyük ve caddeye yakın ve kirası uygun ve güzel, bulmak biraz zor oluyor:)
Tamam o zaman şekerlerim pembe de ve pudra rengınde anlastıgımıza göre araştırmalarımı bu yönde genişletiyorum
turyapı duydum canım dur bakalım bizimkilerden ses çıkmazsa o zaman arkadaşınla görüşürüz.siyah giymede ne giyersen giy bacım pembede güzel bence her renk guzel siyahta güzel ama kendı dugununde olmaz
turyap duymusundur onun emlakçısı ve işyerınden falan cogu kişiye yardımcı olmustur ataşehir taraflarına baktınmı bızım evın oralardada cok boş daire vardı
Tamam o zaman şekerlerim pembe de ve pudra rengınde anlastıgımıza göre araştırmalarımı bu yönde genişletiyorum
radyalogg senin imaj danışmanlığını bile yapmış. sana sadece elbiseyi bulmak kaldı:)aferim sana bz ablan sayılırız profıldeki 1987 dogum tarıhınse evtbak hem pudra pembesı biliyosun bu yıl moda ve her vucut rengıne uyuyo altınada pudra rengı platform off süper birde inci kolye ve küpe takarsın olduda bitti bir yastıkta kocayabılırsınz artık
turyapı duydum canım dur bakalım bizimkilerden ses çıkmazsa o zaman arkadaşınla görüşürüz.
ataşehir hiç düşünmedik. çekmeköyün bile her yerinde aramıyoruz ondan biraz sıkıntılı oluyor. sadece belirli bir cadde var orada bakıyoruz. hem annem hem yola yakın tek nokta orası çünkü.
bakalım 15 gün içinde benim kriterlerime uygun bulamazsak 2.el direlerede bakacağız. onlar çok vardı ama ben ısrarla hiç kullanılmamış daire istiyorum...
radyalogg senin imaj danışmanlığını bile yapmış. sana sadece elbiseyi bulmak kaldı:)
o zaman ben de; topik başkanımız sn.radyalogg hanımın bana verdiği yetkiye dayanarak sizi eş ilan ediyorum:):):)
tamam tatlım haber verırsın ayrıcada bizim orasıda merkezı canım ulaşım falan kozyatagı 10 dakıkakarsıya gecmen kolay komsu oluruz fenamı
hahaha alemsın yaaa
biliyorum canım ataşehiri halam da orada oturuyor ama şimdi anneme komşu olup onun rahatlığını yaşamak varken:):):) bilemiyorum yani. bir süre daha bulamazsak ev arama kriterlerimiz genişleyecek mecburen, teklifini o zaman değerlendireceğim:)
aferim sana bz ablan sayılırız profıldeki 1987 dogum tarıhınse evtbak hem pudra pembesı biliyosun bu yıl moda ve her vucut rengıne uyuyo altınada pudra rengı platform off süper birde inci kolye ve küpe takarsın olduda bitti bir yastıkta kocayabılırsınz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?