2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
dayımın oğlu yurtdışından getırecektı gelınlıgı o sekılde 1500 e gelıcek duvagı tacıyla ama sımdı burda 3bıne gelıyor ne yapıcaz bilemıyorum yurtdısından da gec gelebılıcek hazırlanması ona ulasması falan sürüyor.
o yuzden burdan baska gelınlık bakıcam sanırım cukkama uygun olan, yani benım degıl eşim olacak nısanlımın cukkasına uygununundan. a dama da gunah oluıcak 3 bın az degıl yıne bız ödücez cunku onu. ya böyle işte... onu dusunuyorum kaç gundur.
sizce burdan alayım demı bır tane ustume olur olmaz falan, zaten cok gec getırebılcek hazıranda gelıcek düğün öncesı sıkısmıs olucam o sekılde. vazgectım gıbı zaten burdan alıcam sanırım . o 3 bınlıkle pazarlık edıcez ınmezler zaten baska bakıcaz.

ii bakam ii geceler ben yarın gelemeyebılırım işlerim cok yarın gün yaklastıkca işler artıyo
sana kolay gelsin o zaman canım.
hararetli hareketli olarak mı heheheh
:)

offf ya sabahtanberidir netteki bütün emlak sitelerinde kiralık daire bakıyorum, ama istediğim gibi hiç yok olanlarda saçma sapan yerlerde.
hele bir ilan için aradım, telefondan girip emlakçıyı öldüresim geldi.
dairede kiracı oturuyor yazıyordu ne zaman çıkacağını sordum. bana kiracı AĞUSTOS ayında çıkacak dedi. yok artık ya daha kaç ay var niye o zaman ilanı şimdi veriyorsun diyince de anca kiracı bulunuyor dedi ya. deli oldum walla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kızlar hepinize tünaydın nasıl gidiyor bakalım hazırlıklar

siyah siyah hala kararsızım elbıse rengımde bıran önce cumartesı olsun alıyım dıye hayal kuruyorum iş yerınde hehe

taktın siyaha yaw.... bütün renkler şık durur yeter ki modeli uygun olsun canım bak baha günü canlı canlı giyin işte

günaydın güzel yurdumun güzel haziran gelinleri kaldı 72 gun
günaydın tatlım, bizimde 81:)
kızlar hepinize tünaydın nasıl gidiyor bakalım hazırlıklar

siyah siyah hala kararsızım elbıse rengımde bıran önce cumartesı olsun alıyım dıye hayal kuruyorum iş yerınde hehe
ya insan kendi nikahında siyah giyermi hiç!!!!!! hemen hayallerine renk kat:))

canım anadolu yakasında isen sana emlakcı bi arkadasımın numarasını verım o yardımcı olur yanı anadolu yakasında ev tutacaksan anadolu yakası cogu yere bakıyo

canım anadolu yakasında isen sana emlakcı bi arkadasımın numarasını verım o yardımcı olur yanı anadolu yakasında ev tutacaksan anadolu yakası cogu yere bakıyo

sağol canım benim. bu hafta birkaç yerden haber gelecek onlar olmazsa haftaya alırım arkadaşının numarasını.
bir de ben sıfır ev istediğim için ve ara kat ve mutfağı büyük ve caddeye yakın ve kirası uygun ve güzel, bulmak biraz zor oluyor:)

hayallerıme renk katarak verdiğinız gazla pembişşşşş diyorum kızlar olurmuuuuu oda cok mu çingene işi olur uçuş uçuş bir elbiseee

siyah giymede ne giyersen giy bacım pembede güzel bence her renk guzel siyahta güzel ama kendı dugununde olmaz

turyap duymusundur onun emlakçısı ve işyerınden falan cogu kişiye yardımcı olmustur ataşehir taraflarına baktınmı bızım evın oralardada cok boş daire vardı

Tamam o zaman şekerlerim pembe de ve pudra rengınde anlastıgımıza göre araştırmalarımı bu yönde genişletiyorum

aferim sana bz ablan sayılırız profıldeki 1987 dogum tarıhınse evt bak hem pudra pembesı biliyosun bu yıl moda ve her vucut rengıne uyuyo altınada pudra rengı platform off süper birde inci kolye ve küpe takarsın olduda bitti bir yastıkta kocayabılırsınz artık

Son düzenleme:
turyapı duydum canım dur bakalım bizimkilerden ses çıkmazsa o zaman arkadaşınla görüşürüz.
ataşehir hiç düşünmedik. çekmeköyün bile her yerinde aramıyoruz ondan biraz sıkıntılı oluyor. sadece belirli bir cadde var orada bakıyoruz. hem annem hem yola yakın tek nokta orası çünkü.
bakalım 15 gün içinde benim kriterlerime uygun bulamazsak 2.el direlerede bakacağız. onlar çok vardı ama ben ısrarla hiç kullanılmamış daire istiyorum...

Tamam o zaman şekerlerim pembe de ve pudra rengınde anlastıgımıza göre araştırmalarımı bu yönde genişletiyorum

radyalogg senin imaj danışmanlığını bile yapmış. sana sadece elbiseyi bulmak kaldı:)
o zaman ben de; topik başkanımız sn.radyalogg hanımın bana verdiği yetkiye dayanarak sizi eş ilan ediyorum:):):)

tamam tatlım haber verırsın ayrıcada bizim orasıda merkezı canım ulaşım falan kozyatagı 10 dakıka karsıya gecmen kolay komsu oluruz fenamı

hahaha alemsın yaaa

Son düzenleme:
tamam tatlım haber verırsın ayrıcada bizim orasıda merkezı canım ulaşım falan kozyatagı 10 dakıka karsıya gecmen kolay komsu oluruz fenamı

hahaha alemsın yaaa

biliyorum canım ataşehiri halam da orada oturuyor ama şimdi anneme komşu olup onun rahatlığını yaşamak varken:):):) bilemiyorum yani. bir süre daha bulamazsak ev arama kriterlerimiz genişleyecek mecburen, teklifini o zaman değerlendireceğim:)

kız ne annesı ne komsulugu senın annen avrupada degılmı sne anadoıluya gelecen nasıl komsu olacan ben anlamadı

OOOO tamam o zaman saygıdeger ablacım hemen bu şekılde hazırlıyorum kendımı pazartesıye hedıye paketı gıbı olacagım hahah :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…