- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.621
evet tabi kızlar evkurdan almam zaten netten tamam uuygun fıyatları yakın cekımler de cok net ama görmeden dokunmadan almak cok zor rıskli bır sey.
kücük ev esyalarını bıle görerek dokunarak secerek aldım alıyorum.
sadece gecen gun ınternetten kek alıbı aldım
sanada hayırlı olsun canım
sağol şekerim merci.
hadi bakalım hayırlısı olsun güle güle oturun.bizde 20sinden sonra tutucaz öyle dediler
ne kadar alırsan al eksik gedik bitmiyo valla napacaz bilmiyorum
hayırlıs olsun pelincim olsun en azndan aradan cıkmıs tutucagınız yer kesin.güle güle oturun sımdıden
ev yok canım. bakıyoruzyok yok burdayım ben.nasılsın canım hazırlıklar nasıl gidiyor.evin nerde olacak evi falan ayarladınız mı.
Evi çok fazla eşya ile doldurmak istemiyorum zaten, sevmiyorum öyle tıkış tıkış evleri. ferah ve aydınlık olmalı. Bakalım şu evi bir tutalım mobilyaları beğendim geçeh hafta muhtmelen değiştimem fikrimi.
eşyaları eve göre almak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorumki sonuçta kirada olacağız ama 6 ay sonra kendi evimizi almayı planlıyouz. o zaman nasıl olur hiç bilmiyorum
yavrum çok geniş mobilyalar almıycaksın sende.her eve uyabilecek şekilde.bizde Allah nasip ederse bir sene sonra fala ev almayı düşünüyoruz.salona mesela vitrin,aynalı konsol,tv ünitesi,masa sandalye,gümüşlük almak yerine sadece masa sandalye,tv sehpası ve gümüşlük alabilirsin.hem ikinci evin küçük olursa eşyaların çok yer kaplamaz.mobilyaları da klasik seçmezsen her yere uydurabilirsin
kanakam da gelmiş:)slm gelin hanımlar nasılsınız ?
evi bulduysan çok büyük bir yükü daha atmış oluyorsun. hayırlı olsun canım.nisanda evi tutuyoruz inşallah kızlarr .ev sahibi anca boşalta biliriz dedii .neyse bundada vardır bi hayırr .anahtarı bize vericekmişş istediğimiz zaman eve girip çıkabilmemiz içinn :) malum perdeler mobilyalar için ölçü almamız gerekiyor. bide dün gelin ayakkabımı beğendim ayırttmadım ama kesin o olurr çok beğendim çünküüü. ekkkru platform ve devasa bi topuğu var :) siz neler yaptınız bakalımm .
platform topukla çok rahat edersin iyi bir tercih. ben daha hiç ayakkabı bakmadım.
bende netten almam hiçbişi.gözümle görürüm öyle alırım.yarında günlük çatal bıçakları almaya gidicem
ben eksiklerimi çeyizlerimizi paylaşalım kısmından takip ediyorum telefonuma yazıyorum eksiklerimi tansiyonum düşüyo böylelikle
saol şekerim ama ayın 20sinden sonra ev bakmayav başlıycaz yani ortada bi ev yok
netten alışveriş yapmak çok büyük kolaylık, heleki çalışıyorsan gerçekten çok vakit kazandırıyor.
ben ki netten plaj terliği ve hatta sorunlu ayklarıma çizme alışmış biri olarak çeyizimin pek çok eksiğini de netten aldım.
şiddetlede internetten alışverişi tavsiye ederim:))
ahhh pelinciğim bizimde evimiz yok hala. bakıyoruz ama istediğimiz gibi yok
Allah bizimde gönlümüze göre versin.
Amin
:)
ne kadar alırsan al eksik gedik bitmiyo valla napacaz bilmiyorum
ben eksiklerimi çeyizlerimizi paylaşalım kısmından takip ediyorum telefonuma yazıyorum eksiklerimi tansiyonum düşüyo böylelikle
önceden para var huzur var derdim gezer tozardım şimdi para yok huzur var stres var
ha ha ha:) para var huzur var çok doğru,
bir de parla saadet olmaz diyenleri kınamak istiyorum:):):)
şu stres geçse, alacaklar bitse yine para var huzur var moduna geçebiliriz:)
walla şimdi gidiyorum ama yarın sabah daha hareketli ve hararetli olarak sizleri de buraya bekliyorum.
olmuyor böyle olmuyor:)
iyi geceler...
ha ha ha:) para var huzur var çok doğru,
bir de parla saadet olmaz diyenleri kınamak istiyorum:):):)
walla şimdi gidiyorum ama yarın sabah daha hareketli ve hararetli olarak sizleri de buraya bekliyorum.
olmuyor böyle olmuyor:)
iyi geceler...
bende netten almam hiçbişi.gözümle görürüm öyle alırım.yarında günlük çatal bıçakları almaya gidicem
ev yok canım. bakıyoruz
Evi çok fazla eşya ile doldurmak istemiyorum zaten, sevmiyorum öyle tıkış tıkış evleri. ferah ve aydınlık olmalı. Bakalım şu evi bir tutalım mobilyaları beğendim geçeh hafta muhtmelen değiştimem fikrimi.
kanakam da gelmiş:)
evi bulduysan çok büyük bir yükü daha atmış oluyorsun. hayırlı olsun canım.
platform topukla çok rahat edersin iyi bir tercih. ben daha hiç ayakkabı bakmadım.
netten alışveriş yapmak çok büyük kolaylık, heleki çalışıyorsan gerçekten çok vakit kazandırıyor.
ben ki netten plaj terliği ve hatta sorunlu ayklarıma çizme alışmış biri olarak çeyizimin pek çok eksiğini de netten aldım.
şiddetlede internetten alışverişi tavsiye ederim:))
ahhh pelinciğim bizimde evimiz yok hala. bakıyoruz ama istediğimiz gibi yok
Allah bizimde gönlümüze göre versin.
Amin
:)
ben de netten alıyorum ıvık zıvırları yani emin olduklarımı, plaj terlıklerı de alınabılır haklısın normalde daha uyguna bulabılırım dıye burdan almıyordum ama alabılırım veya bı pazar mıgrosa falan gıdınce ordan da alınabılır aslında gıyıp bakarız parmacık aralarımıza:78:
annem paspas takımları kemeraltı konakta 35 lıraya var dıyor dogru mu ki, özdılekte 50-70 arası , 35ler dandık mıdır gunluk müdür acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?