- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.601
yok ya ekru krem falanda hatta pudra pembesi bile giye bilirsin güzel olur bence: allah bir yastıkta kocatsın inşallah
kolaysa başına gelsin.
evlenip evimin kadını, çocuklarımın anası olmak istiyorum:):):):):):):
az kaldı ereceksın muradına şafak 73 benım senınde 81 gün var düzceye geldın hadı hayırlısı ayın 18 ine 81 gün var düğün gününü sayma
19 haziran bizim. 82 gün var daha:) ne kadar çabuk geçiyor zaman:)yok ya ekru krem falanda hatta pudra pembesi bile giye bilirsin güzel olur bence: allah bir yastıkta kocatsın inşallah
az kaldı ereceksın muradına şafak 73 benım senınde 81 gün var düzceye geldın hadı hayırlısı ayın 18 ine 81 gün var düğün gününü sayma
selammmmmm gelinciklerrrr
selam gecikmeliyim. nerelerdesin bakiyim sen...
ya bak yine ben geldim sen gittin neyse hayırlısı karşılaşırız elbet bi günbu aralar topik pek sessiz, hareketsiz. herkes hazırlık telaşesinde sanırım...
ya bak yine ben geldim sen gittin neyse hayırlısı karşılaşırız elbet bi gün
bir denk gelemedik zaten. ben buradayım şimdi de sen gittin
ya doğru o kadar para vereceğim paspasları her gün serersem cıcığı çıkar bi de günlük ucuzlardan almak gerek.ya dikkat ediyorum da her şey çifter çifter alıncak.bi günlük bi misafir poffff
eşyaları eve göre almak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorumki sonuçta kirada olacağız ama 6 ay sonra kendi evimizi almayı planlıyouz. o zaman nasıl olur hiç bilmiyorum
yavrum çok geniş mobilyalar almıycaksın sende.her eve uyabilecek şekilde.bizde Allah nasip ederse bir sene sonra fala ev almayı düşünüyoruz.salona mesela vitrin,aynalı konsol,tv ünitesi,masa sandalye,gümüşlük almak yerine sadece masa sandalye,tv sehpası ve gümüşlük alabilirsin.hem ikinci evin küçük olursa eşyaların çok yer kaplamaz.mobilyaları da klasik seçmezsen her yere uydurabilirsin
evkurun resimlerine sitesine baktım koltuk takımları uygun gibi geldi ama demek sırf onlar uygun bu banyo takım konusu pahalı evet dediğin gibi 400 cok fena para hele banyo paspası falan için.
biz evel gün koçtaşa gittik baktık sıvı sabunluk diş fırçalık vs cok farklı fiıyatlarda olan var bıde klozet kapagı 100e kadar cıkıyor paspaslar genelde aynı onlar en cok 70, özdılek te de en cok 70 .
bır de kahvaltı setım yoktu almamaya karar verdım ıkeadan falan takım yaparız dıye dusundum, dırek 6 lı bı sete 250 vermek cok ve gereksız gelıyor gözume yani tek tek alır parca yaparım yıne yakın bı fıyat olusur ama secerım tek tek ayrı ayrı, hazır henüz almamısken kahvaltı setı, o sekılde yapıcam.
eşyaları eve göre almak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorumki sonuçta kirada olacağız ama 6 ay sonra kendi evimizi almayı planlıyouz. o zaman nasıl olur hiç bilmiyorum
yavrum çok geniş mobilyalar almıycaksın sende.her eve uyabilecek şekilde.bizde Allah nasip ederse bir sene sonra fala ev almayı düşünüyoruz.salona mesela vitrin,aynalı konsol,tv ünitesi,masa sandalye,gümüşlük almak yerine sadece masa sandalye,tv sehpası ve gümüşlük alabilirsin.hem ikinci evin küçük olursa eşyaların çok yer kaplamaz.mobilyaları da klasik seçmezsen her yere uydurabilirsin
ya yemek odası takımı bana göre cok demode tv üniteleride baya bişiy toplar bende tv ünitesi yaptım 2 kapaklı buyuk daolabı var mısafır takımlarım sıgıyo içine hem kalabalık olmaz
nisanda evi tutuyoruz inşallah kızlarr .ev sahibi anca boşalta biliriz dedii .neyse bundada vardır bi hayırr .anahtarı bize vericekmişş istediğimiz zaman eve girip çıkabilmemiz içinn :) malum perdeler mobilyalar için ölçü almamız gerekiyor. bide dün gelin ayakkabımı beğendim ayırttmadım ama kesin o olurr çok beğendim çünküüü. ekkkru platform ve devasa bi topuğu var :) siz neler yaptınız bakalımm .
hadi bakalım hayırlısı olsun güle güle oturun.bizde 20sinden sonra tutucaz öyle dediler
inşallah canımya teşekkürler .hepimiz için en hayırlısı olsunn
nisanda evi tutuyoruz inşallah kızlarr .ev sahibi anca boşalta biliriz dedii .neyse bundada vardır bi hayırr .anahtarı bize vericekmişş istediğimiz zaman eve girip çıkabilmemiz içinn :) malum perdeler mobilyalar için ölçü almamız gerekiyor. bide dün gelin ayakkabımı beğendim ayırttmadım ama kesin o olurr çok beğendim çünküüü. ekkkru platform ve devasa bi topuğu var :) siz neler yaptınız bakalımm .
hadi bakalım hayırlısı olsun güle güle oturun.bizde 20sinden sonra tutucaz öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?