2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
yok ya ekru krem falanda hatta pudra pembesi bile giye bilirsin güzel olur bence :D::D allah bir yastıkta kocatsın inşallah

kolaysa başına gelsin.
evlenip evimin kadını, çocuklarımın anası olmak istiyorum:):):):):):):

az kaldı ereceksın muradına şafak 73 benım senınde 81 gün var düzceye geldın hadı hayırlısı ayın 18 ine 81 gün var düğün gününü sayma :D

yok ya ekru krem falanda hatta pudra pembesi bile giye bilirsin güzel olur bence :D::D allah bir yastıkta kocatsın inşallah

az kaldı ereceksın muradına şafak 73 benım senınde 81 gün var düzceye geldın hadı hayırlısı ayın 18 ine 81 gün var düğün gününü sayma :D
19 haziran bizim. 82 gün var daha:) ne kadar çabuk geçiyor zaman:)
selammmmmm gelinciklerrrr

selam gecikmeliyim. nerelerdesin bakiyim sen...

ya doğru o kadar para vereceğim paspasları her gün serersem cıcığı çıkar bi de günlük ucuzlardan almak gerek.ya dikkat ediyorum da her şey çifter çifter alıncak.bi günlük bi misafir poffff

malesef canım kıyıda köşede bazı temiz şeyler kalmalı misafir için kücük havlulardan alıcam nısan maaşıyla bu ay para erkenden suyunu cektı allah bekereket versın yine[/QUOTE]

doğru diyosun.bi sürü para verdik yazık olur.ben banyo aksesuarlarımı bugün aldım.bi tek banyo için kirli sepetim kaldı.evet Allah bereket versin.şükretmekte gerek.bunları alamayanlar bile var.bakıp bakıp belki özeniyolardır.Allah herkeze versin ya en çokta fakire

eşyaları eve göre almak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorumki sonuçta kirada olacağız ama 6 ay sonra kendi evimizi almayı planlıyouz. o zaman nasıl olur hiç bilmiyorum:(

yavrum çok geniş mobilyalar almıycaksın sende.her eve uyabilecek şekilde.bizde Allah nasip ederse bir sene sonra fala ev almayı düşünüyoruz.salona mesela vitrin,aynalı konsol,tv ünitesi,masa sandalye,gümüşlük almak yerine sadece masa sandalye,tv sehpası ve gümüşlük alabilirsin.hem ikinci evin küçük olursa eşyaların çok yer kaplamaz.mobilyaları da klasik seçmezsen her yere uydurabilirsin

evkurun resimlerine sitesine baktım koltuk takımları uygun gibi geldi ama demek sırf onlar uygun bu banyo takım konusu pahalı evet dediğin gibi 400 cok fena para hele banyo paspası falan için.
biz evel gün koçtaşa gittik baktık sıvı sabunluk diş fırçalık vs cok farklı fiıyatlarda olan var bıde klozet kapagı 100e kadar cıkıyor paspaslar genelde aynı onlar en cok 70, özdılek te de en cok 70 .
bır de kahvaltı setım yoktu almamaya karar verdım ıkeadan falan takım yaparız dıye dusundum, dırek 6 lı bı sete 250 vermek cok ve gereksız gelıyor gözume yani tek tek alır parca yaparım yıne yakın bı fıyat olusur ama secerım tek tek ayrı ayrı, hazır henüz almamısken kahvaltı setı, o sekılde yapıcam.

canım 400 sadece paspas değil.pas pas 70.diğer aksesuarlar 200 tl kirli sepeti de 100 işte.400 olmuyo daha kirli sepeti almadım ama.kahvaltı setini de kütahya porselen aldım dediğin gibi 250 tl ama onları misafirlik kullanıcam her güne kullanmaya kendime aldım.ziyan edemem 250 tl verdim ben onlara.kendim kullanırsam tabakları yalarım kirlenmesin diye :1:

doğru diyosun.bi sürü para verdik yazık olur.ben banyo aksesuarlarımı bugün aldım.bi tek banyo için kirli sepetim kaldı.evet Allah bereket versin.şükretmekte gerek.bunları alamayanlar bile var.bakıp bakıp belki özeniyolardır.Allah herkeze versin ya en çokta fakire[/QUOTE]

amin canım allahherkesin gönlüne göre versin

eşyaları eve göre almak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorumki sonuçta kirada olacağız ama 6 ay sonra kendi evimizi almayı planlıyouz. o zaman nasıl olur hiç bilmiyorum:(

yavrum çok geniş mobilyalar almıycaksın sende.her eve uyabilecek şekilde.bizde Allah nasip ederse bir sene sonra fala ev almayı düşünüyoruz.salona mesela vitrin,aynalı konsol,tv ünitesi,masa sandalye,gümüşlük almak yerine sadece masa sandalye,tv sehpası ve gümüşlük alabilirsin.hem ikinci evin küçük olursa eşyaların çok yer kaplamaz.mobilyaları da klasik seçmezsen her yere uydurabilirsin

ya yemek odası takımı bana göre cok demode tv üniteleride baya bişiy toplar bende tv ünitesi yaptım 2 kapaklı buyuk daolabı var mısafır takımlarım sıgıyo içine hem kalabalık olmaz

nisanda evi tutuyoruz inşallah kızlarr .ev sahibi anca boşalta biliriz dedii .neyse bundada vardır bi hayırr .anahtarı bize vericekmişş istediğimiz zaman eve girip çıkabilmemiz içinn :) malum perdeler mobilyalar için ölçü almamız gerekiyor. bide dün gelin ayakkabımı beğendim ayırttmadım ama kesin o olurr çok beğendim çünküüü. ekkkru platform ve devasa bi topuğu var :) siz neler yaptınız bakalımm .

nisanda evi tutuyoruz inşallah kızlarr .ev sahibi anca boşalta biliriz dedii .neyse bundada vardır bi hayırr .anahtarı bize vericekmişş istediğimiz zaman eve girip çıkabilmemiz içinn :) malum perdeler mobilyalar için ölçü almamız gerekiyor. bide dün gelin ayakkabımı beğendim ayırttmadım ama kesin o olurr çok beğendim çünküüü. ekkkru platform ve devasa bi topuğu var :) siz neler yaptınız bakalımm .

hadi bakalım hayırlısı olsun güle güle oturun.bizde 20sinden sonra tutucaz öyle dediler

evet tabi kızlar evkurdan almam zaten netten tamam uuygun fıyatları yakın cekımler de cok net ama görmeden dokunmadan almak cok zor rıskli bır sey.
:6: kücük ev esyalarını bıle görerek dokunarak secerek aldım alıyorum.
sadece gecen gun ınternetten kek alıbı aldım :21: :69:

hayırlı olsun canım ben duruldum artık ne alsam diye düşünüyom gelınlık ayakkabısı ve damatlık alcaz ama maaşı bekliyoruz :D:D

hadi bakalım hayırlısı olsun güle güle oturun.bizde 20sinden sonra tutucaz öyle dediler

sanada hayırlı olsun canım :D

Back