2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
nazar boncuğu onlar birşey olmaz:) cam mutfak masaları da pek hoş oluyor ama:)
ikeaya bayağıdır gitmedim ama koçtaş ve bauhausada var.

hımm anladım bi bakaım maaşı alınca hersey maaşta hahaha

bu akşamlık iyi geceler nişanlım arıyor uzun sürer konuşmamız:)

tamam tatlım ii geceler

evkurun resimlerine sitesine baktım koltuk takımları uygun gibi geldi ama demek sırf onlar uygun bu banyo takım konusu pahalı evet dediğin gibi 400 cok fena para hele banyo paspası falan için.
biz evel gün koçtaşa gittik baktık sıvı sabunluk diş fırçalık vs cok farklı fiıyatlarda olan var bıde klozet kapagı 100e kadar cıkıyor paspaslar genelde aynı onlar en cok 70, özdılek te de en cok 70 .
bır de kahvaltı setım yoktu almamaya karar verdım ıkeadan falan takım yaparız dıye dusundum, dırek 6 lı bı sete 250 vermek cok ve gereksız gelıyor gözume yani tek tek alır parca yaparım yıne yakın bı fıyat olusur ama secerım tek tek ayrı ayrı, hazır henüz almamısken kahvaltı setı, o sekılde yapıcam.

canım evkurdan sakın mobilya almay, şikayet sitelerinde evkurun mobilyalarıyla ilgili çok fazla olumsuz yorum var.
sorma walla çok işimiz var:) bende baktım ama özdilek daha pahalıydı. 25e bulduysan hiç kaçırma.
biz daha ev bakmadık gelinlik de almadım nihahahah her sey sonra kalacaaak davetiye de bakma dıkkk oooff uuffff uuuf
davetiye!!!!! bizde nisan başı davetiyeye karar vereceğiz. daha yapılacak pek çok şey var. Allah yardımcımız olsun...
kızlar hepinize günaydın

ya biz 25 hazirana salon tuttuk ama ogün ösys sınavı varmışşşşşşş napmalıyım :26:

günaydın canım. bizde 19 haziranda evleneceğiz o günde ösys sınavı varmış:)
ertelesekmi ya da önemi alsak diye konuşuldu öyle ama sonra tarihimizi değiştirmekten vazgeçtik.
sınava girecek çok yakının yoksa kardeşleriniz gibi değiştirme tarihini.
zaten herkese uyacak bir tarihi bulmak zor olur...

biz daha ev bakmadık gelinlik de almadım nihahahah her sey sonra kalacaaak davetiye de bakma dıkkk oooff uuffff uuuf

kız hani davetiye begenmıstın ya sen vazmı gectın

kızlar hepinize günaydın

ya biz 25 hazirana salon tuttuk ama ogün ösys sınavı varmışşşşşşş napmalıyım :26:

günaydın canım ulan her hafta sınav var bizim memlekette canım senın dugunu etkıleyen bişiy yok zaten öğlen bitiyo sınav senın dugunde hatırladıgım kadarıyla aksam üstüydü dimi bende sorun olmaz benım dugun sonrasıda secım var hahahahah oy bile kullanamıcam

evet evkurdan mobılya tarzı bişiy alınmaz kap kacak için iide sakın öyle şeylere girmeyın derim ben günaydın sssccc

davetiyeleri halletmıstım ben 200 e tamamladık 1.75 ten 1 tl ye düştü 200 tanesine 240 tl verdık 40 tl baskı parası nikah sekerımızde yenı model gelecek dedı onları beklıyoruz nisan maaşıda böylelikle gidecegi yerı buldu daha altın alıcaz offfffffff ek iş şart kızlar temızlıge gıdıyorum aklınızda

bulunsun
Eki Görüntüle 169349 Eki Görüntüle 169350

e kesinlikle siyah gıymıycem demekle beraber zarif gösterdıgınıde düşünmeden yapamıyorum erken canım bıraz evet ama napalım öyle denk geldi hayırlısı bakalım

yok ya ekru krem falanda hatta pudra pembesi bile giye bilirsin güzel olur bence : allah bir yastıkta kocatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…