- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.581
nazar boncuğu onlar birşey olmaz:) cam mutfak masaları da pek hoş oluyor ama:)
ikeaya bayağıdır gitmedim ama koçtaş ve bauhausada var.
bu akşamlık iyi geceler nişanlım arıyor uzun sürer konuşmamız:)
benim fiyatlardan hiç haberm yok valla sadece evkur diğer firmalardan daha pahalı onu biliyorum.banyo seti paspası fırçalığı,çöp kutusu,kirli sepeti tepsi dahil 400 falan tutuyo.yarın almaya gidicez.çok tatlı ama renkleri seninde tarzın olabilir mavi,pembe,yeşil,sarı cıvıl cıvıl
b
bauhausadan 19,90a aldım canım
canım evkurdan sakın mobilya almay, şikayet sitelerinde evkurun mobilyalarıyla ilgili çok fazla olumsuz yorum var.evkurun resimlerine sitesine baktım koltuk takımları uygun gibi geldi ama demek sırf onlar uygun bu banyo takım konusu pahalı evet dediğin gibi 400 cok fena para hele banyo paspası falan için.
biz evel gün koçtaşa gittik baktık sıvı sabunluk diş fırçalık vs cok farklı fiıyatlarda olan var bıde klozet kapagı 100e kadar cıkıyor paspaslar genelde aynı onlar en cok 70, özdılek te de en cok 70 .
bır de kahvaltı setım yoktu almamaya karar verdım ıkeadan falan takım yaparız dıye dusundum, dırek 6 lı bı sete 250 vermek cok ve gereksız gelıyor gözume yani tek tek alır parca yaparım yıne yakın bı fıyat olusur ama secerım tek tek ayrı ayrı, hazır henüz almamısken kahvaltı setı, o sekılde yapıcam.
sorma walla çok işimiz var:) bende baktım ama özdilek daha pahalıydı. 25e bulduysan hiç kaçırma.özdilekte de şirin setler gördum 25e acaba bende mi onları günlük yapsam baska da bi misafirlik yapsam ya ayrıcak mıyız öyle 2 set aah ah çekiceğimiz var :)bir de onları sermek gerek misafir ömncesi falan eheh
davetiye!!!!! bizde nisan başı davetiyeye karar vereceğiz. daha yapılacak pek çok şey var. Allah yardımcımız olsun...biz daha ev bakmadık gelinlik de almadım nihahahah her sey sonra kalacaaak davetiye de bakma dıkkk oooff uuffffuuuf
kızlar hepinize günaydın
ya biz 25 hazirana salon tuttuk ama ogün ösys sınavı varmışşşşşşş napmalıyım :26:
biz daha ev bakmadık gelinlik de almadım nihahahah her sey sonra kalacaaak davetiye de bakma dıkkk oooff uuffffuuuf
kızlar hepinize günaydın
ya biz 25 hazirana salon tuttuk ama ogün ösys sınavı varmışşşşşşş napmalıyım :26:
canım evkurdan sakın mobilya almay, şikayet sitelerinde evkurun mobilyalarıyla ilgili çok fazla olumsuz yorum var.
sorma walla çok işimiz var:) bende baktım ama özdilek daha pahalıydı. 25e bulduysan hiç kaçırma.
davetiye!!!!! bizde nisan başı davetiyeye karar vereceğiz. daha yapılacak pek çok şey var. Allah yardımcımız olsun...
günaydın canım. bizde 19 haziranda evleneceğiz o günde ösys sınavı varmış:)
ertelesekmi ya da önemi alsak diye konuşuldu öyle ama sonra tarihimizi değiştirmekten vazgeçtik.
sınava girecek çok yakının yoksa kardeşleriniz gibi değiştirme tarihini.
zaten herkese uyacak bir tarihi bulmak zor olur...
kız hani davetiye begenmıstın ya sen vazmı gectın
günaydın canım ulan her hafta sınav var bizim memlekette canım senın dugunu etkıleyen bişiy yok zaten öğlen bitiyo sınav senın dugunde hatırladıgım kadarıyla aksam üstüydü dimi bende sorun olmaz benım dugun sonrasıda secım var hahahahah oy bile kullanamıcam
sn benden de vahim durumdaymışsın cım
kızlar ya pazartesi günü nıkahım var ne gıysem
kız hani davetiye begenmıstın ya sen vazmı gectın
günaydın canım ulan her hafta sınav var bizim memlekette canım senın dugunu etkıleyen bişiy yok zaten öğlen bitiyo sınav senın dugunde hatırladıgım kadarıyla aksam üstüydü dimi bende sorun olmaz benım dugun sonrasıda secım var hahahahah oy bile kullanamıcam
ya beterın beterı var kuzumbu pazartesımı erken degıl mı kıs nikah için ama şöyle güzel krem rengi şık bir elbise giyebılrsın kalem etekler var güzel duruyo
radyologg oyuna sahip çık lütfen:):):):)kız hani davetiye begenmıstın ya sen vazmı gectın
davetiyeleri halletmıstım ben 200 e tamamladık 1.75 ten 1 tl ye düştü 200 tanesine 240 tl verdık 40 tl baskı parası nikah sekerımızde yenı model gelecek dedı onları beklıyoruz nisan maaşıda böylelikle gidecegi yerı buldu daha altın alıcaz offfffffff ek iş şart kızlar temızlıge gıdıyorum aklınızda
ha ha ha bir de desinki bu ayki maaşımdan **** tl para bana kaldı walla saçımı altın sarısına boyatıcam:)
bulunsunEki Görüntüle 169349 Eki Görüntüle 169350
ya beterın beterı var kuzumbu pazartesımı erken degıl mı kıs nikah için ama şöyle güzel krem rengi şık bir elbise giyebılrsın kalem etekler var güzel duruyo
yasemin sakın siyah birşey giyme nikahta!!! ekru, krem ya da beyaz tonlarında şık bir elbise olurdu benim tercihim. ya da etekli bir takımda olabilir.
radyologg oyuna sahip çık lütfen:):):):)
kimse kusra bakmasın valla bu yıl sahip cıkamıcam hahahahahah
nerdesin seeenn bu saate kadar
yasemin sakın siyah birşey giyme nikahta!!! ekru, krem ya da beyaz tonlarında şık bir elbise olurdu benim tercihim. ya da etekli bir takımda olabilir.
bende öyle didim zaten siyah ne yas tutar gibi aaaaaa
radyologg oyuna sahip çık lütfen:):):):)
kimse kusra bakmasın valla bu yıl sahip cıkamıcam hahahahahah
nerdesin seeenn bu saate kadar
bende öyle didim zaten siyah ne yas tutar gibi aaaaaa
bugün işler yoğun canım
okıya okuya bitiremedin mi kızım aaaaaaaaa
e kesinlikle siyah gıymıycem demekle beraber zarif gösterdıgınıde düşünmeden yapamıyorum erken canım bıraz evet ama napalım öyle denk geldi hayırlısı bakalım
e kesinlikle siyah gıymıycem demekle beraber zarif gösterdıgınıde düşünmeden yapamıyorum erken canım bıraz evet ama napalım öyle denk geldi hayırlısı bakalım
yok ya ekru krem falanda hatta pudra pembesi bile giye bilirsin güzel olur bence: allah bir yastıkta kocatsın inşallah
kolaysa başına gelsin.heee kolay gelsin o zman şekerim
evlenip evimin kadını, çocuklarımın anası olmak istiyorum:):):):):):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?