2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
evet tatlım gelınlık olmadan hıc bır sey yapamayacaktım gıbı ki öyle oluyor zaten yapamıyoruz, ama olsun ne yapalım sonra alırım olmazsa sıkıstırmaya gerek yok kendimi zate yeterınce ortalık gergın n canım şu aşamada artık yuzlerce gelınlık baktım bınlerce gördum onlarca gıydım o yzden artık zor karar vermem normal sonra karar verırım artık :2:
cok kalmadı biliyoum yapıcak bır sey yok,
ben de rengarenk ıstıyorum aslında banyo takımımı bakalım ne olacak bır de klozet kapakları da renk renk cok hos seyler yenı yenı cıkmıs hepsı, banyoya halılı setler 3 lü setler özdilekte 70 lıra cıvarı halılar 130 lıra ıle 350 arasında degısıyor buyuk salon halıları, kucuk shaggyler 60 ıle 100 arası,
banyoya sabunluk dıs fırcalık setlerıyse 50-60 veya 20-30 arasında fıyatlı hepsı frklı her yere onlarda secım genıs, çeşit daha bol.
bakalım onlar nasıl olacak hayırlısıyla bakalım bır görelım daaha bır sey yok ama henüz :32: pazar gelın olunca kuafor fıyatları da artıyor ne fena duum tatlım. her sey artıyor :67:

benim fiyatlardan hiç haberm yok valla sadece evkur diğer firmalardan daha pahalı onu biliyorum.banyo seti paspası fırçalığı,çöp kutusu,kirli sepeti tepsi dahil 400 falan tutuyo.yarın almaya gidicez.çok tatlı ama renkleri seninde tarzın olabilir mavi,pembe,yeşil,sarı cıvıl cıvıl

benim fiyatlardan hiç haberm yok valla sadece evkur diğer firmalardan daha pahalı onu biliyorum.banyo seti paspası fırçalığı,çöp kutusu,kirli sepeti tepsi dahil 400 falan tutuyo.yarın almaya gidicez.çok tatlı ama renkleri seninde tarzın olabilir mavi,pembe,yeşil,sarı cıvıl cıvıl

canım o saydığın banyo ürünleri için 400 tl çok gibi geldi bana. Iyice araştırdın mı.
Ben çöp kutusu+fırçalık çelik olanlardan 15 tl'ye aldım. Koçtaştan.
3lü paspas 19 tl. Bauhaustan.
Banyo seti daha almadım ama tepe home ve koçtaştan beğendim 60-70 civarı birşeydi.
Kirli sepeti almayabilirim banyom büyük olursa dolap alırım diye ama onlarda deri görünümlü olanlar 80di.

canım o saydığın banyo ürünleri için 400 tl çok gibi geldi bana. Iyice araştırdın mı.
Banyo seti daha almadım ama tepe home ve koçtaştan beğendim 60-70 civarı birşeydi.
Kirli sepeti almayabilirim banyom büyük olursa dolap alırım diye ama onlarda deri görünümlü olanlar 80di.

banyo paspası 89 tl sanırım.banyo aksesuarlarına da tek tek fiyat koymuşlar.mesela çöp kutusu 79 tl fırçalık 34 tl öle ayrı ayrı fiyat var.aksesuarlar 8 parça.400 olmasa da kesin 350 yapıyo.banio yapı markette.benim beğendiklerim baya kazık olanlar yoksa daha uygunları var şekerim.sen evi tuttun mu naptın?

banyo paspası 89 tl sanırım.banyo aksesuarlarına da tek tek fiyat koymuşlar.mesela çöp kutusu 79 tl fırçalık 34 tl öle ayrı ayrı fiyat var.aksesuarlar 8 parça.400 olmasa da kesin 350 yapıyo.banio yapı markette.benim beğendiklerim baya kazık olanlar yoksa daha uygunları var şekerim.sen evi tuttun mu naptın?

kımm bayağı pahalıymış senin beğendiklerin.
yok tatlım ya ev tutamadık. tutmaya karar verdiğimiz evi başkasına kiralamışlar acayip sinir oldum zaten.
dün yine gezdik baktık ama istediğimiz gibi bir yer bulamadık:( ben sıfır ev istiyorum onun için biraz uğraştıracak ev işi bizi.
dün evden sonra mobilya falan baktık ama önce evi tutmamız lazım.

kımm bayağı pahalıymış senin beğendiklerin.
yok tatlım ya ev tutamadık. tutmaya karar verdiğimiz evi başkasına kiralamışlar acayip sinir oldum zaten.
dün yine gezdik baktık ama istediğimiz gibi bir yer bulamadık:( ben sıfır ev istiyorum onun için biraz uğraştıracak ev işi bizi.
dün evden sonra mobilya falan baktık ama önce evi tutmamız lazım.

evi tutun da eşyayı ona göre alırsınız.bizde 20 nisandan sonra tutucaz sanırım.

selam kızlar.
bütün haftasonu bitti ve hiç bir gelişme yok:(:(:(:(:(::(:(:(
bugün akşama kadar ev baktık ama hiç içimize sinen ev bulamadık. birkaç yere haber bıraktık, tanıdıklara söyledik, daha erken diyorlar ama ben hiç kullanılmamış istiyorum baktığımız çevrede de pek yok. daha ev bulunacak, yerleştirlilecek, son ana bırakmak isttemiyorum hiçbirşeyi.
eyüpteki mobilyacılar çarşısını gezdik sonra. yemek odası ve koltuk takımı baktık. hatta beğendim bile:) bir de yenibosnada mobilyacılar çarşısı var oraya da bakıp nihai kararımızı vereceğiz.
dün de birkaç çeyizlik eşya aldık annemle alışveriş yaptık.
derken haftasonu bitti ve yarın pazartesi senrdomu ile işe geri döneceğim....

hayırlısı olsun canım gec olsun guc olmasın gönlune göre bulrsun inşallah

canım o saydığın banyo ürünleri için 400 tl çok gibi geldi bana. Iyice
araştırdın mı.

pelincik dogrudur benımde o kadar tuttu hatta gecmıs bile olabılr parça üstünden fiyatlandırılmıs ve çöp kutusu 79 ise cok ii ben daha pahalıya almıstım paspaslarıda linensten aldım 2 banyoya 2 şer takım misafir geldıgınde falan sermek için 2 tanede öylesine aldım gunluk kullanım için daha uygun fiyatlı

pelincik dogrudur benımde o kadar tuttu hatta gecmıs bile olabılr parça üstünden fiyatlandırılmıs ve çöp kutusu 79 ise cok ii ben daha pahalıya almıstım paspaslarıda linensten aldım 2 banyoya 2 şer takım misafir geldıgınde falan sermek için 2 tanede öylesine aldım gunluk kullanım için daha uygun fiyatlı[/QUOTE]

ya doğru o kadar para vereceğim paspasları her gün serersem cıcığı çıkar bi de günlük ucuzlardan almak gerek.ya dikkat ediyorum da her şey çifter çifter alıncak.bi günlük bi misafir poffff

pelincik dogrudur benımde o kadar tuttu hatta gecmıs bile olabılr parça üstünden fiyatlandırılmıs ve çöp kutusu 79 ise cok ii ben daha pahalıya almıstım paspaslarıda linensten aldım 2 banyoya 2 şer takım misafir geldıgınde falan sermek için 2 tanede öylesine aldım gunluk kullanım için daha uygun fiyatlı

ya doğru o kadar para vereceğim paspasları her gün serersem cıcığı çıkar bi de günlük ucuzlardan almak gerek.ya dikkat ediyorum da her şey çifter çifter alıncak.bi günlük bi misafir poffff[/QUOTE]

malesef canım kıyıda köşede bazı temiz şeyler kalmalı misafir için kücük havlulardan alıcam nısan maaşıyla bu ay para erkenden suyunu cektı allah bekereket versın yine

evi tutun da eşyayı ona göre alırsınız.bizde 20 nisandan sonra tutucaz sanırım.

eşyaları eve göre almak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorumki sonuçta kirada olacağız ama 6 ay sonra kendi evimizi almayı planlıyouz. o zaman nasıl olur hiç bilmiyorum:(

hayırlısı olsun canım gec olsun guc olmasın gönlune göre bulrsun inşallah

oooo radyalog bacımda gelmiş. her türlü sana komşu olacağım ama:)

ya yok artık banyo paspasını da mı günlük/misafirlik diye ayıracağız. hep masraf çıkartıyorsunuz bana hep. gerçi ben banyo paspasını önceki tutmak istediğimiz eve göre almıştım. evimizin banyosu muhtemelen farklı renk olur, bende bu aldıklarımı günlük yaparım. zaten bayağı uygundu:)):):

ya doğru o kadar para vereceğim paspasları her gün serersem cıcığı çıkar bi de günlük ucuzlardan almak gerek.ya dikkat ediyorum da her şey çifter çifter alıncak.bi günlük bi misafir poffff[/QUOTE]

ya doğru o kadar para vereceğim paspasları her gün serersem cıcığı çıkar bi de günlük ucuzlardan almak gerek.ya dikkat ediyorum da her şey çifter çifter alıncak.bi günlük bi misafir poffff

malesef canım kıyıda köşede bazı temiz şeyler kalmalı misafir için kücük havlulardan alıcam nısan maaşıyla bu ay para erkenden suyunu cektı allah bekereket versın yine[/QUOTE]

oooo sen evlilik hazırlığı yapıyorsun normali maaşını aldığın gün bitirmek zaten:)) küçük havlulardan benim var:) bir de sepet aldım onları koymak için:) ama hala evim yok:(:(: offfff

eşyaları eve göre almak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorumki sonuçta kirada olacağız ama 6 ay sonra kendi evimizi almayı planlıyouz. o zaman nasıl olur hiç bilmiyorum:(

ya yok artık banyo paspasını da mı günlük/misafirlik diye ayıracağız. hep masraf çıkartıyorsunuz bana hep. gerçi ben banyo paspasını önceki tutmak istediğimiz eve göre almıştım. evimizin banyosu muhtemelen farklı renk olur, bende bu aldıklarımı günlük yaparım. zaten bayağı uygundu:)):):

]

oooo sen evlilik hazırlığı yapıyorsun normali maaşını aldığın gün bitirmek zaten:)) küçük havlulardan benim var:) bir de sepet aldım onları koymak için:) ama hala evim yok:(:(: offfff

evet canım malesef bı cok seyı gunluk mısafırlık diye aldım dolayısıyle maastan hayır yok :D:D her ay gecerken diyorum ki önümüzdkei ayın maaşından umutluyum hep bişiy cıkıyo aha nisan maaşınında yer hazır kirli sepeti hasır sepetler ayakkabı kutuları ve de damatlık ayakkabısı derken off ulan of ek iş yapacam gündeliğe gidecem 90 tl alıyolar kız fena paramı :D:D ya o kadar renklere takılma be bacım en kötü açık renk zemınlı olup üzerinde 1-2 renk olsada yeter açık renk hep uyar yani uyguna aldıysan takılma zaten günlük yap misafirlik özel bişiyler alırsın :D:D yine para yok yine para yok kaderimz bu ya :D

evet canım malesef bı cok seyı gunluk mısafırlık diye aldım dolayısıyle maastan hayır yok :D:D her ay gecerken diyorum ki önümüzdkei ayın maaşından umutluyum hep bişiy cıkıyo aha nisan maaşınında yer hazır kirli sepeti hasır sepetler ayakkabı kutuları ve de damatlık ayakkabısı derken off ulan of ek iş yapacam gündeliğe gidecem 90 tl alıyolar kız fena paramı :D:D ya o kadar renklere takılma be bacım en kötü açık renk zemınlı olup üzerinde 1-2 renk olsada yeter açık renk hep uyar yani uyguna aldıysan takılma zaten günlük yap misafirlik özel bişiyler alırsın :D:D yine para yok yine para yok kaderimz bu ya :D
acaba herkes bizim gibi böyle özene bezene çeyiz düzüp ev kuruyormu çok merak ediyorum:)):):)
evlenene kadar alacağım hiçbir maaştan hayır beklemiyorum zaten:) illaki birşeyler çıkıyor, daha da çıkar :(
ben aslında banyo paspası banyolin diye bir markadan beğenmiştim ama bauhausta ucuz bulunca dayanamadım:):)

acaba herkes bizim gibi böyle özene bezene çeyiz düzüp ev kuruyormu çok merak ediyorum:)):):)
evlenene kadar alacağım hiçbir maaştan hayır beklemiyorum zaten:) illaki birşeyler çıkıyor, daha da çıkar :(
ben aslında banyo paspası banyolin diye bir markadan beğenmiştim ama bauhausta ucuz bulunca dayanamadım:):)

ucuz bulunca al kaçırma bende markalı markasız ne aldysam ındırımı yakaladım linensten banyo takımı aldıgımda 2 al 1 öde vardı 160 tl verdim mesela :D kendı adıma söyliyim yaklaşık 9 aydır nşanlıyım vaktim bol artı calısıyorum alabıldıgım kadarıyla almaya calısıyorum hatta bazı seyleri nişandan önce bile almıstım.sıkıntıya girsem bu kadar özenmezdım oldugu kadar derdım

kaça aldın canım banyo paspasını bende daha dün aldım da:)

ek iş konusunda da çok haklı buluyorum seni:))

şişlide yokmu temızlıkcı arayan gelirim yani :D

ben cogu seyi bimden aldım hahahaha artık marketcı tanırdı ee her cuma bimdeyiz annemle. kaç kere işten izin alıp sabah 9 da sııraya girdim yaniürün kalmaz diye hahahahahah

ucuz bulunca al kaçırma bende markalı markasız ne aldysam ındırımı yakaladım linensten banyo takımı aldıgımda 2 al 1 öde vardı 160 tl verdim mesela :D kendı adıma söyliyim yaklaşık 9 aydır nşanlıyım vaktim bol artı calısıyorum alabıldıgım kadarıyla almaya calısıyorum hatta bazı seyleri nişandan önce bile almıstım.sıkıntıya girsem bu kadar özenmezdım oldugu kadar derdım
biz nişanlandığımızda benimde neredeyse herşeyim vardı:) yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz biz param oldukça, beğendikçe ufak ufak aldım herşeyimi. Allahtan da almışım yoksa son zamanlarda nasıl yetiştirirdim hiç bilmiyorum. bende tam bir indirim canavarıyım:)):):)
sıkıntıya girince nasıl özenecebilirsinki o zaman mecburen en gereklileri yapılır sadece.
Allahtan çalışıyoruz:)

kaça aldın canım banyo paspasını bende daha dün aldım da:)
bauhausadan 19,90a aldım canım

şişlide yokmu temızlıkcı arayan gelirim yani :D

olmaz mı:)

ben cogu seyi bimden aldım hahahaha artık marketcı tanırdı ee her cuma bimdeyiz annemle. kaç kere işten izin alıp sabah 9 da sııraya girdim yaniürün kalmaz diye hahahahahah

aaa bim:):):) ben normalde sabahları işe 9dan sonra gidiyorum sadece cuma günleri daha erken gidiyorum ki bimdeki ürünlerden alabileyim:):):):):):):):):):):):):
hala takip ediyorum acaba eksik kalmışmısır diye.
a 101 marketii de perşembe günleri:)
hey gidi günler:):):)
cmartesi günü annemle cevahire gittik. gezdik falan. dedim esse ve koçtaşa bakalım. tamam dedi koçtaşa bakalım da esseden ne bakacaksın herşeyin var artık.
düşün artık annem bile yeter dediğine göre ne haldeyim:):):)
evlendikten sonra normal hayata adapte olmam biraz zor olacak benim:)

aaa bim:):):) ben normalde sabahları işe 9dan sonra gidiyorum sadece cuma günleri daha erken gidiyorum ki bimdeki ürünlerden alabileyim:):):):):):):):):):):):):
hala takip ediyorum acaba eksik kalmışmısır diye.
a 101 marketii de perşembe günleri:)
hey gidi günler:):):)
cmartesi günü annemle cevahire gittik. gezdik falan. dedim esse ve koçtaşa bakalım. tamam dedi koçtaşa bakalım da esseden ne bakacaksın herşeyin var artık.
düşün artık annem bile yeter dediğine göre ne haldeyim:):):)
evlendikten sonra normal hayata adapte olmam biraz zor olacak benim:)

ben esyalarımı catıkatına koydum yakında taşacak eve nasıl sıgcam bilmiyorum yedeğin yedeğini yaptım çünkü azcık sakarlık var bende birgünde 3 bardak kırabılen bi insan olarak gittim cam mutfak masası aldım hahahah heves işte naparsın :D ya canım erzak saklama kutusu gördünmü hç ikeada falan epeydir gidemedım bikaç cam kavanoz almam lazım

ben esyalarımı catıkatına koydum yakında taşacak eve nasıl sıgcam bilmiyorum yedeğin yedeğini yaptım çünkü azcık sakarlık var bende birgünde 3 bardak kırabılen bi insan olarak gittim cam mutfak masası aldım hahahah heves işte naparsın :D ya canım erzak saklama kutusu gördünmü hç ikeada falan epeydir gidemedım bikaç cam kavanoz almam lazım

nazar boncuğu onlar birşey olmaz:) cam mutfak masaları da pek hoş oluyor ama:)
ikeaya bayağıdır gitmedim ama koçtaş ve bauhausada var.

Back