- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.541
WALLA DİYEN DOĞRU DEMİŞ ÇÜNKÜ KİRACI OLUNCA EV BEĞENMEK ZOR OLUYOR VE BEN İLK KEZ KİRAYA ÇIKACAĞIM İÇİN DAHA BİR ZOR OLUYOR. ARTIK HAYIRLISI:)))
AMA BEN O AÇIDAN DEMEDİM. SİZ EŞYALARI MOBİLYALARI FALAN HALLETTİNİZ HERŞEY HAZIR YA ONUN İÇİN TABLO, BİBLO GİBİ DETAYLARA BAKABİLİRSİNİZ DEMEK İSTEDİM...
evet ben varya aralıktan beri evle uğraşıyorum ,ancak bitti sayılır,artık ıvır zıvırlardayız,bende yatayım yarın eve gidicem ,işler var onları yapıcam öptüm hepinizi iyi geceler.
evet ben varya aralıktan beri evle uğraşıyorum ,ancak bitti sayılır,artık ıvır zıvırlardayız,bende yatayım yarın eve gidicem ,işler var onları yapıcam öptüm hepinizi iyi geceler.
İYİ GECELER CANIM...
hayırlı olsun canım gelinliğin.
bende aldım bir sürü öyle geçelik çamaşır falan ama evli arkadaşlarım diyorki gerek yok:)))) genelde giymeni istemiyorlar.
heyyyy kuzucuklarr.. nasılsınız bakalım ? hava çok güzell baharmı geldi nedün nette sorun oldu giremedim . sssccc 'm hayırlısı olsun kankamm daha güzeli sizi bekliyordur eminim bizde hala eve karar veremedikk ama inanıyorum yakında çok yakında istediğimiz gibi evlere sahip olacağız inşallah ..ceylinde ne güzel kına malzemelerinide halletmişş maşallah arkadaşıma hayırlısıyla mekanıda ayarladılarmı ohhh missssss :) herşey çok güzel olucak kızlarrr . öpüyorum hepiniziii radyoloğumm kolay gelsin tatlımm ve eğlenceli bi pazar diliyorum sana ve tüm gelinlerimeee ..
Valla hallettim canım sağol darısı hepinizin başına,yeride ayarladıkmı evet inşallah,sanada iyi pazarlar:)
kızlar selam, ben başlığa her gun sabah aksam bakıyorm ama ben ne zaman gelsem forum bos yine bos ama yazayım :)
bende hiç bir ilerleme yok henüz gelinlik alma aşamasını geçemedim, nişanda nişan sepeti yapmamıştık makyaj malzemesi aldırmamıştım onlara baktım bugun clinicq set baktım 535 liraya geldi almadık henüz ama tam emin olamadım fiyat da yüksek tabiki,
gelinlik bakıyorum istediğim gelinliği bulamadım dikime de yanaşmadım 2 tane beğendim gibi ama fiyatları da yüksek 2-3 bin lira,
mmm yani daha gelinlik alamadım başka seyler de yapmıyorum ev tutmadık esya almadık. gelinlik gelinlik diye kosturuyorum o kadar2 haftadır çok stres küpü gidiyordu ilişkimiz haliyle evlilik stresi, şimdi daha iyiyiz. çok zor bu işler sadece zor onu biliyorum. :89: allah yardımcımız olsun, her evlenenin.
forum boş değil ben varım şekerim.ben de senin gibiyim ufak ufak çeyizleri alıyoruz.ev tutmadık eşya almadık.bi tek bikaç gün önce gelinlik için sipariş verdik o kadar.3 ay bi zaman var bulursun gelinlik strese girme.ben çok kolay seçtim gelinliği askıda beğendim sonra gittim denedim sonra da ödeme yapıldı çok kolay oldu ve başka hiç bakmadım ne netten ne de mağazalardan.ne kadar çok bakarsan o kadar çok kafan karışır benim düşümcem bu
aynen tatlım benim kafam zaten karıstı hatta oho aileler de karıştı ben herkese sordum herkes fikrini soyledi neler yaşadık son 2 hafta :) sonra zaten bakıyorum bulamıyorum dün 3 gelinlik gıydım dıgerlerını söylemıyorum dünküler de guzeldı, ama artık aradıgım ne onu bile tam bilemiyorum inan o kadar karıştı ki kafam ılk görup begenıp alsaydım ne hoş olurdu ama o aşamayı geçeli aylar oldu, işte bakıyorum canım daha vaktim var aslında dediğin gibi yok değil ama daha ev tutup içini döşiycez sonra ıvık zıvık minik esya alıcaz, bugün banyo paspas setı sabunluk setı perde halı baktık ama sadece baktık ev olunca eve uygun almak lazım... :93: aslında hoş şeyler bunlar da şu aşamada hemen atlatayım derdinde oluyor insan. :26: tarih sayaçlarımız aynı seninle
evet sanırım aynı tarihte evleniyoruz 19 haziran.ilk beğendiğinin nerde olduğunu hatırlıyorsan oraya git ve ilk beğendiğini al tabii fiyatı uygunsa.her zaman ilk beğendiğin en iyisidir.biz şimdi kiraya çıkıcaz bi süre sonra Allah izin verirse ev almayı düşünüyoruz onun için banyo setimi falan rengarenk alıcam.gittiğim her eve uyar bi de ben renkli bi insanım tam bana göre.halı alınmaz ama uymaz büyük gelir küçük gelir falan.alacağın zaman bakarsın ya şimdiden bakıpta kafanı karıştırma.zaten fiyatları da modeller de zaman geçtikçe değişiyor sen öncelikli olarak gelinliği hallet derim
evet sanırım aynı tarihte evleniyoruz 19 haziran.ilk beğendiğinin nerde olduğunu hatırlıyorsan oraya git ve ilk beğendiğini al tabii fiyatı uygunsa.her zaman ilk beğendiğin en iyisidir.biz şimdi kiraya çıkıcaz bi süre sonra Allah izin verirse ev almayı düşünüyoruz onun için banyo setimi falan rengarenk alıcam.gittiğim her eve uyar bi de ben renkli bi insanım tam bana göre.halı alınmaz ama uymaz büyük gelir küçük gelir falan.alacağın zaman bakarsın ya şimdiden bakıpta kafanı karıştırma.zaten fiyatları da modeller de zaman geçtikçe değişiyor sen öncelikli olarak gelinliği hallet derim
selam kızlar.
bütün haftasonu bitti ve hiç bir gelişme yok:
bugün akşama kadar ev baktık ama hiç içimize sinen ev bulamadık. birkaç yere haber bıraktık, tanıdıklara söyledik, daha erken diyorlar ama ben hiç kullanılmamış istiyorum baktığımız çevrede de pek yok. daha ev bulunacak, yerleştirlilecek, son ana bırakmak isttemiyorum hiçbirşeyi.
eyüpteki mobilyacılar çarşısını gezdik sonra. yemek odası ve koltuk takımı baktık. hatta beğendim bile:) bir de yenibosnada mobilyacılar çarşısı var oraya da bakıp nihai kararımızı vereceğiz.
dün de birkaç çeyizlik eşya aldık annemle alışveriş yaptık.
derken haftasonu bitti ve yarın pazartesi senrdomu ile işe geri döneceğim....
güzelim kimse sıfır evi kiraya vermiyormus ve satmaya calısıyorlarmıs satan da oturuyor kiraya yıne vermıyorlarmıs duyduguma göre çok istekli olma yani,ben daha gelinlik aşamasını atlatamadm ev aşamasına gelicez kızlar düğünde nikahta slayt geçiyor ya resimlerimiz geçiyor onlara da bakıcaz daha demin diğer forumda gördüm, bir de davetiye bastırıcaz kişileri seçicez kime verip vermeyeceğimize bakıcaz. liste lazım ev listesi ev için bir yıgın ıvırzıvır lazım, gelin ayakkabısı 6lı seti makyaj takımı saç baş oooofffffffffffffffff kolay mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?