2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

o zaman pelinns süpürgeyi nişanlının seçmesine izin ver
ama ömür boyu süpürgeyi sadece o kullanacak:)))) temizliği o yapacak...

olsun yine cekme köyden bakacaksızn dimi

Ceylinn gözünaydın, kınayıda çıkardın aradan:)
ayy evet ama yeri ayarlamadık henüz,ondan yana sıkıntımız var

ne olcak bu halımız üşen üşen nereye kadar canım bende fakirin süpürgesını aldım o kadar kuvvetli cekıyokı makınaya elimi koydugumda makınayla birlikte kaldırıyorum o kadar4 ii cekıyo yanı [/QUOTE]
fakir hiç düşünmedim,hemen bozulcakmış gibi geliyor o markayı alırsam:87:

o zaman philish marathon serisinin süpürgelerini öneririm 500-700 arası fiyatları ama tam anlamıyla harika
:86: oda çok uçuk ne süpürüo o kadar ,caddeyi sokağı süpürmicem ,anam anam o kadarda iyi olmasada olur:90:

ayyyy al bendende o kadar,benimkide çok karışıyor ,istediği olamyınca ,diyor ii hangisini beğeniyorsan onu al ama bence hiç güzel değil,sonra pişman olcaksın diip,aklımı çeliyorbugün mesela nikah şekerini beraber seçtik ama ne renkler olacağına o karar verdi,siyah tül üzerine kırmızı kalp gümüşlü kurdele:)bende dedim bari içindekinide ben söyleyeyim şeker yerine lavanta istiyorum

fakir hiç düşünmedim,hemen bozulcakmış gibi geliyor o markayı alırsam:87:

:86: oda çok uçuk ne süpürüo o kadar ,caddeyi sokağı süpürmicem ,anam anam o kadarda iyi olmasada olur:90:

ayyyy al bendende o kadar,benimkide çok karışıyor ,istediği olamyınca ,diyor ii hangisini beğeniyorsan onu al ama bence hiç güzel değil,sonra pişman olcaksın diip,aklımı çeliyorbugün mesela nikah şekerini beraber seçtik ama ne renkler olacağına o karar verdi,siyah tül üzerine kırmızı kalp gümüşlü kurdele:)bende dedim bari içindekinide ben söyleyeyim şeker yerine lavanta istiyorum[/QUOTE]

canım bende cok takıntılıyım elektronık esyalarda ama uzunca bi arastırmadan sonra fakir almaya karar verdım zaten butun markalar hıkaye uretım hatası olduktan sonra hepsinde oluyo yanı bozulcagı varsa bozulur kul yapımı beyaz esyalarımıda ii arastırdım bosch dedıler ama onda bile arıza cıkabılr yanı marka önemlı değil tamamen şans

canım acamadım ben sayfayı

tamam yakın ol bak tramisu yapacam sana

evinin renklerini düşünüp karar versen daha iyi olur. Asılacak yeri pek gözümde canlandıramadığım için ben tabloları alakasız buldum ama seçim yapacaksak kuğu ve vapur olabilir

evinin renklerini düşünüp karar versen daha iyi olur. Asılacak yeri pek gözümde canlandıramadığım için ben tabloları alakasız buldum ama seçim yapacaksak kuğu ve vapur olabilir

kuğu benimde tercihlerimden biri,giriş kahve tonlarda halısıda öyle,mutfakta kahve krem ,çok ucuz muş alıcam ama tam karar veremiyorum hamak yazanda güzel gibi geldi

ayyyy ceylin yemin ederim sanki benim nişo konuşuo yaaa...ruh ikizi mi ayol bunlar....geçen gün ciddi ciddi tartıştık bi elektrik süpürgesi yüzünden........valla neyse parası vercem alcam onun istediğinden aa uğraşamam artık canım!

sssccc tatlım üzülme yaa bulursunuz istediğiniz gibi bi ev..kısmet herşey

bana müshade kızlar yarın çalışcam pazar günüde gezer tozarım pzt kadar görüşemeyebilirz belkı ama yarın ara ara acmaya calısırım kendınıze ii bakın cici gelinler öpüldünz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…