2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar sağolun öneriler için :)

ceylincim ben de aynı özelliklere bakıorum :) ve aynen phillips ya da samsung düşünüorum..gerçi bi arkadaşım lg den de memnun bu aralar lg lere de bakıorum..ay kafam allak bullak oldu..bi de nişanlım çok karışıo bu tarz şeylere onun istediği gibi olmassa sölenio.....off offfff yani..bu konuda nişanlım benim kaynanam haline gelio anlicağın.......

o zaman pelinns süpürgeyi nişanlının seçmesine izin ver
ama ömür boyu süpürgeyi sadece o kullanacak:)))) temizliği o yapacak...

Ben evi 3+1 olduğu için çok isteyerek gezmemiştim ve salonu biraz şekilsiz geldi gözüme. Sonra gezdiğimiz evler çok kötü olunca ve civarde sıfır bina olmayınca, bu evinde pek fazla artı özelliği olunca kirasıda çok uygundu, tutmaya karar verdik.
Ama kısmet değilmiş. Hayırlısı artık...

olsun yine cekme köyden bakacaksızn dimi

Ceylinn gözünaydın, kınayıda çıkardın aradan:)
ayy evet ama yeri ayarlamadık henüz,ondan yana sıkıntımız var:31:

ne olcak bu halımız üşen üşen nereye kadar :D canım bende fakirin süpürgesını aldım o kadar kuvvetli cekıyokı makınaya elimi koydugumda makınayla birlikte kaldırıyorum o kadar4 ii cekıyo yanı :D[/QUOTE]
fakir hiç düşünmedim,hemen bozulcakmış gibi geliyor o markayı alırsam:87:

o zaman philish marathon serisinin süpürgelerini öneririm 500-700 arası fiyatları ama tam anlamıyla harika
:86: oda çok uçuk ne süpürüo o kadar ,caddeyi sokağı süpürmicem ,anam anam o kadarda iyi olmasada olur:90:

kızlar sağolun öneriler için :)

ceylincim ben de aynı özelliklere bakıorum :) ve aynen phillips ya da samsung düşünüorum..gerçi bi arkadaşım lg den de memnun bu aralar lg lere de bakıorum..ay kafam allak bullak oldu..bi de nişanlım çok karışıo bu tarz şeylere onun istediği gibi olmassa sölenio.....off offfff yani..bu konuda nişanlım benim kaynanam haline gelio anlicağın.......

ayyyy al bendende o kadar,benimkide çok karışıyor ,istediği olamyınca ,diyor ii hangisini beğeniyorsan onu al ama bence hiç güzel değil,sonra pişman olcaksın diip,aklımı çeliyor:45:bugün mesela nikah şekerini beraber seçtik ama ne renkler olacağına o karar verdi,siyah tül üzerine kırmızı kalp gümüşlü kurdele:)bende dedim bari içindekinide ben söyleyeyim şeker yerine lavanta istiyorum:27:

ayy evet ama yeri ayarlamadık henüz,ondan yana sıkıntımız var:31:

ne olcak bu halımız üşen üşen nereye kadar :D canım bende fakirin süpürgesını aldım o kadar kuvvetli cekıyokı makınaya elimi koydugumda makınayla birlikte kaldırıyorum o kadar4 ii cekıyo yanı :D
fakir hiç düşünmedim,hemen bozulcakmış gibi geliyor o markayı alırsam:87:

:86: oda çok uçuk ne süpürüo o kadar ,caddeyi sokağı süpürmicem ,anam anam o kadarda iyi olmasada olur:90:

ayyyy al bendende o kadar,benimkide çok karışıyor ,istediği olamyınca ,diyor ii hangisini beğeniyorsan onu al ama bence hiç güzel değil,sonra pişman olcaksın diip,aklımı çeliyor:45:bugün mesela nikah şekerini beraber seçtik ama ne renkler olacağına o karar verdi,siyah tül üzerine kırmızı kalp gümüşlü kurdele:)bende dedim bari içindekinide ben söyleyeyim şeker yerine lavanta istiyorum:27:[/QUOTE]

canım bende cok takıntılıyım elektronık esyalarda ama uzunca bi arastırmadan sonra fakir almaya karar verdım zaten butun markalar hıkaye uretım hatası olduktan sonra hepsinde oluyo yanı bozulcagı varsa bozulur :D:D kul yapımı beyaz esyalarımıda ii arastırdım bosch dedıler ama onda bile arıza cıkabılr yanı marka önemlı değil tamamen şans

kızlar şurda tablolar çok ucuz eve alıcam fikir verirmisiniz hangisini alayım,bitmeden almam lazım:61:birini mutfakta birinide girişte kullanmak istiyorum
Bitenekadar.com : Bahara Özel 1. Kalite Çiçek Tohumları (15 Çeşit)

da tasarım tablolar die yazıo

canım acamadım ben sayfayı :(

ewet canım çekmeköyde oturacağız. Tüm tanıdıklara buradan da duyurulur.

çekmeköy çamlıkta sıfır binada ara kat kiralık daire aranmaktadır.
Mümkünse yola yakın olsun.
Ama arka camıda orman manzaralı olsun:):):):):):):)::):):):):):):):

tamam yakın ol bak tramisu yapacam sana :D

kızlar şurda tablolar çok ucuz eve alıcam fikir verirmisiniz hangisini alayım,bitmeden almam lazım:61:birini mutfakta birinide girişte kullanmak istiyorum
bitenekadar.com : Bahara özel 1. Kalite çiçek tohumları (15 çeşit)

da tasarım tablolar die yazıo

evinin renklerini düşünüp karar versen daha iyi olur. Asılacak yeri pek gözümde canlandıramadığım için ben tabloları alakasız buldum ama seçim yapacaksak kuğu ve vapur olabilir

evinin renklerini düşünüp karar versen daha iyi olur. Asılacak yeri pek gözümde canlandıramadığım için ben tabloları alakasız buldum ama seçim yapacaksak kuğu ve vapur olabilir

kuğu benimde tercihlerimden biri,giriş kahve tonlarda halısıda öyle,mutfakta kahve krem ,çok ucuz muş alıcam ama tam karar veremiyorum hamak yazanda güzel gibi geldi

ayyyy ceylin yemin ederim sanki benim nişo konuşuo yaaa...ruh ikizi mi ayol bunlar....geçen gün ciddi ciddi tartıştık bi elektrik süpürgesi yüzünden........valla neyse parası vercem alcam onun istediğinden aa uğraşamam artık canım! :52:

sssccc tatlım üzülme yaa bulursunuz istediğiniz gibi bi ev..kısmet herşey :34:

ayyyy ceylin yemin ederim sanki benim nişo konuşuo yaaa...ruh ikizi mi ayol bunlar....geçen gün ciddi ciddi tartıştık bi elektrik süpürgesi yüzünden........valla neyse parası vercem alcam onun istediğinden aa uğraşamam artık canım! :52:
çok sevindim nedense,tek benimki değilmiş:)))eskiden gelin beğenirmiş bütün eşyaları,benimki diyoki "nedenmiş bende oturcam o evde benimde beğendiğim şey"ler olsun:52:

anaaaam herşeyi bitirdinz sıra tablolara mı geldı alem kızlar :D
ayyy sorma,ama çok ucuz ben siteleri takip ediyorum normalde 60 lira tablolar,bu sitede çok ucuzmuş:61:
kızın evi var herşeyi hazır tablo bakıyor.
Sende bak senin de evin var.
Ama ben ahhhhhhhh:(:(:(:(:(:(
Allah sana daha güzelini nasip etsin inşalllah,hem ev sahibin bir evi kiracının bin evi varmış:):16:

çok sevindim nedense,tek benimki değilmiş:)))eskiden gelin beğenirmiş bütün eşyaları,benimki diyoki "nedenmiş bende oturcam o evde benimde beğendiğim şey"ler olsun:52:

ayyy sorma,ama çok ucuz ben siteleri takip ediyorum normalde 60 lira tablolar,bu sitede çok ucuzmuş:61:

Allah sana daha güzelini nasip etsin inşalllah,hem ev sahibin bir evi kiracının bin evi varmış:):16:

WALLA DİYEN DOĞRU DEMİŞ ÇÜNKÜ KİRACI OLUNCA EV BEĞENMEK ZOR OLUYOR VE BEN İLK KEZ KİRAYA ÇIKACAĞIM İÇİN DAHA BİR ZOR OLUYOR. ARTIK HAYIRLISI:)))
AMA BEN O AÇIDAN DEMEDİM. SİZ EŞYALARI MOBİLYALARI FALAN HALLETTİNİZ HERŞEY HAZIR YA ONUN İÇİN TABLO, BİBLO GİBİ DETAYLARA BAKABİLİRSİNİZ DEMEK İSTEDİM...

bana müshade kızlar yarın çalışcam pazar günüde gezer tozarım pzt kadar görüşemeyebilirz belkı ama yarın ara ara acmaya calısırım kendınıze ii bakın cici gelinler öpüldünz :D:54::54::54:

Back