- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.501
canım siz işin büyük kısmını halletmişsiniz zaten. geriye kalan şeyler de zaten evi bulduktan sonra yapılır.ewet bu hafta gelınlık bakmaya başlamam lazım evimiz yok kıraya cıkıcaz canım buzdolabımız camasır makınamız televızyonumuz tv ünütemız kotuk takımımız masa sandalye takımımız var şimdilik nişanlım onları ödüyor hehe bıde salonumuz var bakalım offfffffffffffff hazirana azıcık var ben nasıl hazırlancam
slm gelin hanımlar nasılsınız bugün ??
kızlar geçiriceğim bu süreçte hepınızden yardım beklıyorum yaaaaa napmalıyım ben hep cok az vakıt kaldı bulunmaz agustos tan önce dıye düşünuyodum rahat rahat takılıyodum offfff bır sürü işim var
radyologg bacım bu gün neredesin, gelmedin hala.
yetiştirirsin ya kafanı takma aha biz taktıkta ne oldu olduk paranoyak psikopat bosver olabıldıgı kadar olsun hersey :d
ya bugun işlerim vardı anca hallettım geldım bugun fazla muhabbet yurumemıs yaa
canım düğün haziranın 26sında erken oluyor biraz gene ama mayıs sonunda verecekler işte 1 ay ben onu sabit bir yerde asacağım...
zaten biz ona koruma yapacağız açmayacaksın düğün zamanına kadar dediler.
yine eğer içine sinmezse ütüsü bozuldu gibi düşünürsen getirirsin 1 hafta önce ütüsünü de tekrarlarız dediler....
o konuda güven verdiler yani bana
anladım canım ok.bizde bugün gelinliğime bakmaya gittik satılmış yoktu ölçü aldılar pazar günü de kaporayı götürücez.onun dışında seksi iç çamaşırları ve gecelik aldık hepsi birbirinden seksi.kocişim bayılcak
artık havalar daha da güzel olacak ama biz düğün bitene kadar tadını çıkartmayacağızevet olabilir havada güzeldi bugün
hayırlı olsun canım gelinliğin.anladım canım ok.bizde bugün gelinliğime bakmaya gittik satılmış yoktu ölçü aldılar pazar günü de kaporayı götürücez.onun dışında seksi iç çamaşırları ve gecelik aldık hepsi birbirinden seksi.kocişim bayılcak
bende kaç takım aldım öyle benımkı sever öyle şeylerı hatta kendısı aldı bazılarınıdagelnlik nasıl satılmıs be sen kapora vermedınmıydı bastan ben öyle hatrlıyom
artık havalar daha da güzel olacak ama biz düğün bitene kadar tadını çıkartmayacağız
bende aldım bir sürü öyle geçelik çamaşır falan ama evli arkadaşlarım diyorki gerek yok:)))) genelde giymeni istemiyorlar.
gelincikler ben geldim,gündüzleri iş yerinde çok yoğunum yazamıyorum hatta bakamıyorum,akşamda çok yorgun oluyorum, az önce geldim,nikah şekerlerinin siparişini verdik 300 lira en ucuzuna kaçtık,nasılsa atacak herkes,bindallı kiraladık 90 lira (kemeri ,fesi,çarığı) kına başı örtüsü 15 lira ,çiçekli eldiven 2 lira,sepet 50,tepsi 20 lira,perdelerde 3.100 lira tuttu radyologg sizin ne kdr tutmuştu:2:
anacım hepsinin fantazisi ayrı artık o an nasıl uygun gelrse :d
cıkaracam valla daha esya falan almıyorum bitti hersey az kendıme calısayım ya huuuu
ayyy frenc yapacam ama üseniyorum yaaaaa ne olacak halım biri hayrına yapıverse :d
off yaa aynen ben de iğrenç bi renk sürmüşüm oje olarak silip yenisini sürmek istiorum ama oje kurutucum bitmiş üşeniorum.....amaaa pasta yiyip yazı yazmaya üşenmiorum!:))))
bu arada bgn bi pazara çıktık annemlerle boş durmadım evim için çalıştım :) 5 tlye bi adet çamaşır sepeti aldım :)) artık makineden çıkardğım çamaşırları koyacak bi sepetim var :d
kızlar bu arada deli gibi elektrikli süpürge araştırıorum..emiş güücü en az 350 watt olsun istiorum..siz hangi markayı aldınız?
offfffffffffffffffffff yaaaaa!!!!!!!!!!! geçen haftasonu baktığımız ve tutmaya karar verdiğimiz evi başkasına vermişler.
çok sinir oldum çooook.
şimdi yeniden ev gezmek zorunda kalacağız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
off yaa aynen ben de iğrenç bi renk sürmüşüm oje olarak silip yenisini sürmek istiorum ama oje kurutucum bitmiş üşeniorum.....amaaa pasta yiyip yazı yazmaya üşenmiorum!:))))
bu arada bgn bi pazara çıktık annemlerle boş durmadım evim için çalıştım :) 5 tlye bi adet çamaşır sepeti aldım :)) artık makineden çıkardğım çamaşırları koyacak bi sepetim var
kızlar bu arada deli gibi elektrikli süpürge araştırıorum..emiş güücü en az 350 watt olsun istiorum..siz hangi markayı aldınız?
Canım üzülme,herşeyde bir hayıur vardır kısmetin başka yerdeymiş demekki öyle düşün,:81:offfffffffffffffffffff yaaaaa!!!!!!!!!!! geçen haftasonu baktığımız ve tutmaya karar verdiğimiz evi başkasına vermişler.
çok sinir oldum çooook.
şimdi yeniden ev gezmek zorunda kalacağız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hayırlı olsun cnm sepetin,bende elektrik süpürgesi araştırıorum,philips alıcam ya da siemens benim için önemli olan,hava filtresinin yıkanabiliyor olması,sende öyle araştır yoksa 6 ayda bir 100 lira bayılmayalım,kim önce alırsa haber versin olurmu:82:off yaa aynen ben de iğrenç bi renk sürmüşüm oje olarak silip yenisini sürmek istiorum ama oje kurutucum bitmiş üşeniorum.....amaaa pasta yiyip yazı yazmaya üşenmiorum!:))))
bu arada bgn bi pazara çıktık annemlerle boş durmadım evim için çalıştım :) 5 tlye bi adet çamaşır sepeti aldım :)) artık makineden çıkardğım çamaşırları koyacak bi sepetim var
sanada geçmiş olsun canım,180 iimiş ama ben çok ii bir makine istiyorum,sorun çıkarmasın 1 sene sonragelin ben size france yapıp oje sürerim ama 5 tl:)))) evlenicez para lazım.
Bende bugün bimden halı aldım:):):):):):) ama uğursuz gelditutmayı düşündüğümüz evin 3.odasına koyacaktım ama evi tutmuşlar. Halı elimde patladı!!!!!!!!
Ben arnıca bora aldım 2000 watt. Fiyatıda 180 tlydi. Emişi kaç watt bilmiyorum ama mağazada denedim bayağı iyiydi.
canım üzülme,herşeyde bir hayıur vardır kısmetin başka yerdeymiş demekki öyle düşün,:81:
hayırlı olsun cnm sepetin,bende elektrik süpürgesi araştırıorum,philips alıcam ya da siemens benim için önemli olan,hava filtresinin yıkanabiliyor olması,sende öyle araştır yoksa 6 ayda bir 100 lira bayılmayalım,kim önce alırsa haber versin olurmu:82:
sanada geçmiş olsun canım,180 iimiş ama ben çok ii bir makine istiyorum,sorun çıkarmasın 1 sene sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?