2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
canım siz işin büyük kısmını halletmişsiniz zaten. geriye kalan şeyler de zaten evi bulduktan sonra yapılır.
slm gelin hanımlar nasılsınız bugün ??

kankam gelmiş. iyiyim şeker sen ne yapıyorsun.
ben bugün bimden halı aldım:)

yetiştirirsin ya kafanı takma aha biz taktıkta ne oldu olduk paranoyak psikopat bosver olabıldıgı kadar olsun hersey :d

radyologg bacım bu gün neredesin, gelmedin hala.

ya bugun işlerim vardı anca hallettım geldım bugun fazla muhabbet yurumemıs yaa

anladım canım ok.bizde bugün gelinliğime bakmaya gittik satılmış yoktu ölçü aldılar pazar günü de kaporayı götürücez.onun dışında seksi iç çamaşırları ve gecelik aldık hepsi birbirinden seksi.kocişim bayılcak

bende kaç takım aldım öyle benımkı sever öyle şeylerı hatta kendısı aldı bazılarınıda gelnlik nasıl satılmıs be sen kapora vermedınmıydı bastan ben öyle hatrlıyom

evet olabilir havada güzeldi bugün
artık havalar daha da güzel olacak ama biz düğün bitene kadar tadını çıkartmayacağız
hayırlı olsun canım gelinliğin.
bende kaç takım aldım öyle benımkı sever öyle şeylerı hatta kendısı aldı bazılarınıda gelnlik nasıl satılmıs be sen kapora vermedınmıydı bastan ben öyle hatrlıyom

bende aldım bir sürü öyle geçelik çamaşır falan ama evli arkadaşlarım diyorki gerek yok:)))) genelde giymeni istemiyorlar.

gelincikler ben geldim,gündüzleri iş yerinde çok yoğunum yazamıyorum hatta bakamıyorum,akşamda çok yorgun oluyorum, az önce geldim,nikah şekerlerinin siparişini verdik 300 lira en ucuzuna kaçtık,nasılsa atacak herkes,bindallı kiraladık 90 lira (kemeri ,fesi,çarığı) kına başı örtüsü 15 lira ,çiçekli eldiven 2 lira,sepet 50,tepsi 20 lira,perdelerde 3.100 lira tuttu radyologg sizin ne kdr tutmuştu:2:

anacım hepsinin fantazisi ayrı artık o an nasıl uygun gelrse

cıkaracam valla daha esya falan almıyorum bitti hersey az kendıme calısayım ya huuuu

Son düzenleme:
offfffffffffffffffffff yaaaaa!!!!!!!!!!! geçen haftasonu baktığımız ve tutmaya karar verdiğimiz evi başkasına vermişler.
çok sinir oldum çooook.
şimdi yeniden ev gezmek zorunda kalacağız!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

off yaa aynen ben de iğrenç bi renk sürmüşüm oje olarak silip yenisini sürmek istiorum ama oje kurutucum bitmiş üşeniorum.....amaaa pasta yiyip yazı yazmaya üşenmiorum!:))))

bu arada bgn bi pazara çıktık annemlerle boş durmadım evim için çalıştım :) 5 tlye bi adet çamaşır sepeti aldım :)) artık makineden çıkardğım çamaşırları koyacak bi sepetim var

kızlar bu arada deli gibi elektrikli süpürge araştırıorum..emiş güücü en az 350 watt olsun istiorum..siz hangi markayı aldınız?

anacım hepsinin fantazisi ayrı artık o an nasıl uygun gelrse :d

cıkaracam valla daha esya falan almıyorum bitti hersey az kendıme calısayım ya huuuu

ayyy frenc yapacam ama üseniyorum yaaaaa ne olacak halım biri hayrına yapıverse :d

gelin ben size france yapıp oje sürerim ama 5 tl:)))) evlenicez para lazım.
Bende bugün bimden halı aldım:):):):):):) ama uğursuz geldi tutmayı düşündüğümüz evin 3.odasına koyacaktım ama evi tutmuşlar. Halı elimde patladı!!!!!!!!
Ben arnıca bora aldım 2000 watt. Fiyatıda 180 tlydi. Emişi kaç watt bilmiyorum ama mağazada denedim bayağı iyiydi.

hayırlısı elinizi cabuk tutmanızda fayda var yaz dnemıne giriyoruz ev degıstıren cok olur buldugunu bagla hemen canım

ne olcak bu halımız üşen üşen nereye kadar canım bende fakirin süpürgesını aldım o kadar kuvvetli cekıyokı makınaya elimi koydugumda makınayla birlikte kaldırıyorum o kadar4 ii cekıyo yanı

Son düzenleme:
Canım üzülme,herşeyde bir hayıur vardır kısmetin başka yerdeymiş demekki öyle düşün,:81:

hayırlı olsun cnm sepetin,bende elektrik süpürgesi araştırıorum,philips alıcam ya da siemens benim için önemli olan,hava filtresinin yıkanabiliyor olması,sende öyle araştır yoksa 6 ayda bir 100 lira bayılmayalım,kim önce alırsa haber versin olurmu:82:
sanada geçmiş olsun canım,180 iimiş ama ben çok ii bir makine istiyorum,sorun çıkarmasın 1 sene sonra

o zaman philish marathon serisinin süpürgelerini öneririm 500-700 arası fiyatları ama tam anlamıyla harika

kızlar sağolun öneriler için :)

ceylincim ben de aynı özelliklere bakıorum :) ve aynen phillips ya da samsung düşünüorum..gerçi bi arkadaşım lg den de memnun bu aralar lg lere de bakıorum..ay kafam allak bullak oldu..bi de nişanlım çok karışıo bu tarz şeylere onun istediği gibi olmassa sölenio.....off offfff yani..bu konuda nişanlım benim kaynanam haline gelio anlicağın.......

Ben evi 3+1 olduğu için çok isteyerek gezmemiştim ve salonu biraz şekilsiz geldi gözüme. Sonra gezdiğimiz evler çok kötü olunca ve civarde sıfır bina olmayınca, bu evinde pek fazla artı özelliği olunca kirasıda çok uygundu, tutmaya karar verdik.
Ama kısmet değilmiş. Hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…