2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
:60::60::60:ayy allahımmm nası güldümmmm inan
sanırım sen bu stresi atamadan evlenirsen adam sağ çıkmaz garibim yaawww...
bir de sen anca burda rahatlıon gibii kötülük eder kendine zannımca:))))))))

ay bu halle bile nasiplendırıyom ben onu yanı buraya takılmasam heralde elimde kalacak birde net yok diyo kendısı bılg muhendısı olsada hertürlü yol bulurum en azından olağan üstü hallerde girerim yani kavga falan yaparsak diye yoksa baska bi amacım yok :D:D:D

iyiyim şükür nasıl olsun işte bildiğin gibi...
kızılcahamamdayım oturuyorum öyle:))

kızılcahamam cok güzel çeltikçi güdül ve beypazarını ii bilirim annem beypazarlı ama baya ters kalıyo kızılcahamama

iyi bu gece hareket var topikte:)

tavuk gibi tünemiş herkes bu saatte uyunurmu arkadas ya tamam calısıyo olabılrsınz de yanı vaktınızı burda gecırıyonz hele sen sssccc :D

ay kızlar yazmayı unutacaktım..biz bgn gelinliğimi teslim aldık..ya 3 ay napcam ben onunla ya....annem komşumuza vermiş o da kızınınkini saklamıştı 2 ay kadar..asmışlar yüksek bi yere öle takılıo işte gelinlik.....

bu arada davetiyemizi seçtik kadıköyde deniz matbaadan..sade sedef renkli bişi..kare-diktörtgen arası büyükçe bişi..sadece zarfın kapağında çok ufak bi gelin-damat karikatürü var..benim annem zatn düğün için kurabiye yapacaktık onlara çok benzio o karikatür..nişanlımda resmi var bana yollayınca yüklerim buraya..kaporayı verdik sadece metin seçemedik onu da seçelim basmaya başlicaklar.."nikah törenimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" gibi bişi olsun diorum ben siz nedersiniz? bi de bizim nikah ve düğün ayrı olacak onlar için de ufak bi kart hazırlatmayı düşünüoruz?

hadi öptüm güzel haziran gelinlerini :71:

günaydın hepinize arkadaşlar.
pelinss bende nişanlığımı böyle erkenden aldım. yine 2*3 ay koltukta takıldı benimki de öyle yattı durdu bişey olmuyor. ama beyaz olduğu için kirlenemmesine dikkat et :86:
davetiye de düşündüğün bence gayet güzel ve sade ben şiir söz falan sevmiyorum kesin ve net bişeyler hoş oluyor :63:

günaydın kızlar. sonunda bugün cuma:))))
neyapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo senin tatlım.sende 19 haziranda düğünün olacak demi.
ewet canım 19 hazıranda:) geçen haftasonu ev baktık, dün ev sahibiyle konuştuk tekrar pazar günü kontratı yapmaya gideceğiz. sonrada mobilya ve perdelere bakacağız artık:) gelinlik siparişi vermiştik zaten dikiliyor...
ay bu halle bile nasiplendırıyom ben onu yanı buraya takılmasam heralde elimde kalacak birde net yok diyo kendısı bılg muhendısı olsada hertürlü yol bulurum en azından olağan üstü hallerde girerim yani kavga falan yaparsak diye yoksa baska bi amacım yok :D:D:D

kızılcahamam cok güzel çeltikçi güdül ve beypazarını ii bilirim annem beypazarlı ama baya ters kalıyo kızılcahamama

tavuk gibi tünemiş herkes bu saatte uyunurmu arkadas ya tamam calısıyo olabılrsınz de yanı vaktınızı burda gecırıyonz hele sen sssccc :D
bende evlenince eve net bağlatmayalım diyordum hep ama olmaz ki öylede olmalı şart yani:)
ben sabah şirkete gelince açıyorum hemen kk yi akşama kadar. işlerden fırsat kaldıkça ya da bunaldıkça takılıyorum. rahatlıyorum burayı okuyunca:)
sağol canım salonu bulduk sonunda 25 hazıran cumartesı akşam 7 de pazartesıde nıkeh ıcın gun alıcaz cok heycan yaptımmmm :53:
aaaa çok sevindim, hayırlı olsun. bu kadar az zaman kalmışken salon bulabilmek gerçekten çok büyük şans. şimdi hemen hazırlıklara başlaman lazım

günaydın kızlar. sonunda bugün cuma:))))

ewet canım 19 hazıranda:) geçen haftasonu ev baktık, dün ev sahibiyle konuştuk tekrar pazar günü kontratı yapmaya gideceğiz. sonrada mobilya ve perdelere bakacağız artık:) gelinlik siparişi vermiştik zaten dikiliyor...

bende evlenince eve net bağlatmayalım diyordum hep ama olmaz ki öylede olmalı şart yani:)
ben sabah şirkete gelince açıyorum hemen kk yi akşama kadar. işlerden fırsat kaldıkça ya da bunaldıkça takılıyorum. rahatlıyorum burayı okuyunca:)

aaaa çok sevindim, hayırlı olsun. bu kadar az zaman kalmışken salon bulabilmek gerçekten çok büyük şans. şimdi hemen hazırlıklara başlaman lazım

kızlar geçiriceğim bu süreçte hepınızden yardım beklıyorum yaaaaa napmalıyım ben hep cok az vakıt kaldı bulunmaz agustos tan önce dıye düşünuyodum rahat rahat takılıyodum offfff bır sürü işim var :52:

kızlar geçiriceğim bu süreçte hepınızden yardım beklıyorum yaaaaa napmalıyım ben hep cok az vakıt kaldı bulunmaz agustos tan önce dıye düşünuyodum rahat rahat takılıyodum offfff bır sürü işim var :52:

Bence işe önce gelinliğini seçmekle başla. oturacağınız yer bellimi eviniz falan var mı. Daha önce birşeyler aldınızmı ne eksiğin var çeyiz olarak liste yap. sonra beyaz eşya, mobilya ve ev:))

Bence işe önce gelinliğini seçmekle başla. oturacağınız yer bellimi eviniz falan var mı. Daha önce birşeyler aldınızmı ne eksiğin var çeyiz olarak liste yap. sonra beyaz eşya, mobilya ve ev:))

ewet bu hafta gelınlık bakmaya başlamam lazım evimiz yok kıraya cıkıcaz canım buzdolabımız camasır makınamız televızyonumuz tv ünütemız kotuk takımımız masa sandalye takımımız var şimdilik nişanlım onları ödüyor hehe bıde salonumuz var bakalım offfffffffffffff hazirana azıcık var ben nasıl hazırlancam :52::52::52::52:

günaydın hepinize arkadaşlar.
pelinss bende nişanlığımı böyle erkenden aldım. yine 2*3 ay koltukta takıldı benimki de öyle yattı durdu bişey olmuyor. ama beyaz olduğu için kirlenemmesine dikkat et :86:
davetiye de düşündüğün bence gayet güzel ve sade ben şiir söz falan sevmiyorum kesin ve net bişeyler hoş oluyor :63:

benimki kılıfında duruo canım bişi olmas herhalde..düğünden bi kaç gün önce çıkar kılıftan yüksek yere as dediler..ama simleri çok dökülüo :))

davetiye metni de öle olacak sanırım..sade ve meramımızı anlatan bişi işte :)

benimki kılıfında duruo canım bişi olmas herhalde..düğünden bi kaç gün önce çıkar kılıftan yüksek yere as dediler..ama simleri çok dökülüo :))

davetiye metni de öle olacak sanırım..sade ve meramımızı anlatan bişi işte :)

evet canım bişey olmaz öyle ise.
hayırlı olsun davetiye de ...

esra hoşgeldin :1:

Back