- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.461
saol teşekkür ederim.yarın anneme gelinliği göstericem.malum valide sultan görmeden hiçbişi yapamıyoruz
sizin arada mesafe var sanırım.
zaman azalıyor artık başlayın bence de. gerçi sana diyorum ama gelinlik başlamaık daha
geçmiş olsun pelin.
doğum günün kutlu olsun, nice güzel mutlu yıllar dilerim.
gerçekten nikah işini halledince acayip bir hafiflik oluyor. ben şahsen hazırlık süreci boyunca rahat nefes aldığım tek gün nikah işlerini hallettiğimiz gündü diye hatırlıyorum:))
kızlar gelinlik işini yavaştan almayın. 3aydan az kaldı. hayırlısıyla karar verin artık. aaa beni bile geçtiniz siz:))))
canımmm doğum günün kutlu olsun...
ben bayadır yoktum bi daha uğradım ki ohoooo topik almış başını gitmiş...
eee kızlar maşallah baya hareketli olunca eşyaları falan tamamladılar
gelinlik için nasıl birşey düşünüyorsun tatlım??
canımmm doğum günün kutlu olsun...
ben bayadır yoktum bi daha uğradım ki ohoooo topik almış başını gitmiş...
eee kızlar maşallah baya hareketli olunca eşyaları falan tamamladılar
gelinlik için nasıl birşey düşünüyorsun tatlım??
snde yogundun canım sanırım bayaır görmedik seni buralarda buranın demırbası ben ve sssccc oldu bi ara pelin7 vardı oda takılamadı bu ara ben hep sabitim yanlız ama kocam evlendıkten sonra bilgisayar ve internet olayını ysaklıcakmış hahahah banada ne etki eder ya
gelinlik tamamen tül toplama.toplamanın alt kısmı fransız dantel göğüs kısmı taşlı altı drape.öyle bişi işte seninki nasıl?
canımmm benimki dee üstü tamamen dantel belinde kuşağı var kuşaktan altı da tamamen tül yere kadar kuyruğu uzun baya tülün altından da üste doğru danteller var öyle işte tül+dantelden oluşan bir gelinliğim olacak inşallah....
radyolog sen ve ben üçümüzün tercihi de tülden yana oldu.ben diğer kumaşlara hiç bakmadım bile.güle güle giyersin inşallah
amin canımmm inşallah... sende güle güle giyinn...
bende direk tüllere dantellere baktımm....
nasıl gidiyor bakalım nişanlılık...
amin inşallah.ii gidiyor çok sık görüşemiyoruz ama çok şükür ii yani.senin gelinliğin fotosu yokmu?
var tatlım...
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/429908-gelinlik-modelim.html
bu linkte gelinliğimin fotosu var birde benimki kapalı olacağı için üstü kapalı olacak o gelinliğin
tamamen bu yani dimi? bi değişiklik yapılmadı yani.sade bişiymiş ama üstü kapalı ne onu anlamadım türban mı yani
evet tatlım kapalıyım ben o yüzden gelinliğim de kapalı olacak...
ben sade ve zarif bişi istemiştim tercihimde bundan yana oldu bakalım nasıl olacak...
ne zaman teslim alacaksın?
ilk provam 14şubattaydı ikinci povam nisan 9 da mayıs gibi de teslim alabilceğimi söylediler...
benim de işime geldi daha erken almak istemezdim yani açıkçası
düğün ne zaman peki? mayıs ayında teslim alacaksın ama erken olmuyo mu?
selam milletttt:92::92:
hoşgeldin fıstıkkk nasılsınnnnn?????
hoşbulduk canım iyyim çok şükür.sen nasılsın tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?