- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.441
bende artık gün olarak değl hafta olarak hesaplıyorum. 10 haftamız kaldı
malesef çalıştığımız içinde ancak hazırlıklar için 20 gün kaldı yine de rahatım ama Allah büyük
Hele bi evimiz olsun gerisini içine girdikten sonra da yaaprız Allahın iznilye
allah seni iyi etsin sssccc :) neleri kaçırmışım diye okuyordumm .ayrıca güzide arkadaşımız radyoloğumuzun yeni topiciği hayırlı olsunn . dün ilk provam olduu çok heyecanlandım .ev konusu hala belirsizz bu aralar kararsız kazım gibi dolaşıyorum ve belirsizlik içimi iyice daraltıyooo ..sıkıldımmm çok hemdeee . aynen dediğiniz gibi bi an önce tüm hazırlıklar bitsin rahat nefes alıyım diyorum ama bu seferde düğün olup evden ayrılmak zor olacak diyede düşünmeden edemiyorummne yapmak lazımm
olur canım hepsi hayırlsı olsun
zamanında öyle bi topicte acmıstım ben deli gibi topic acıyorum hem ağlarım hem giderim diye link atayım istersen
allah seni iyi etsin sssccc :) neleri kaçırmışım diye okuyordumm .ayrıca güzide arkadaşımız radyoloğumuzun yeni topiciği hayırlı olsunn . dün ilk provam olduu çok heyecanlandım .ev konusu hala belirsizz bu aralar kararsız kazım gibi dolaşıyorum ve belirsizlik içimi iyice daraltıyooo ..sıkıldımmm çok hemdeee . aynen dediğiniz gibi bi an önce tüm hazırlıklar bitsin rahat nefes alıyım diyorum ama bu seferde düğün olup evden ayrılmak zor olacak diyede düşünmeden edemiyorummne yapmak lazımm
topik kraliçem benim:)))zamanında öyle bi topicte acmıstım ben deli gibi topic acıyorum hem ağlarım hem giderim diye link atayım istersen
canım benimyaa topic bırakmıcaksın açılmamışş..at kuzuucuk bi bakıyım orayada :)
kuzum nasıl geçti ilk provan bakiyim. insan kendini o an hemem düğündeymiş gibi hayal ediyor. walla süper bir duygu:))) hayırlısıyla bir bitsin zaten bu hazırlık süreci başka birşey istemiyorum.
ewet ya evden ayrılması herşeyden daha zor olacak
topik kraliçem benim:)))
slm kızlar.kaç gündür giremedim hastalık nedeniyle neler konuştunuz neler yaptınız bakiim ben yokken? bi de dün benim doom günümdü sap sap evdeydim nişanlım da gelmedi sadece telefonda kutladı.iğrenç bi doom günü geçirdim
nice mutlu senelere ozaman canım.
nişanlın neden gelmedi yalnız bıraktı seni
teşekkür ederim canım saol.kendisi hasta cumartesi ya da pazar gnü gelecek
slm kızlar.kaç gündür giremedim hastalık nedeniyle neler konuştunuz neler yaptınız bakiim ben yokken? bi de dün benim doom günümdü sap sap evdeydim nişanlım da gelmedi sadece telefonda kutladı.iğrenç bi doom günü geçirdim
hımm. geçmiş olsun ozaman canım haftasonu kutlarsınız sizde
diğer topiğimize gel evlilik stresi altnda nısanlılarımızı cekıstırıyoz
geçti artık bi anlamı kalmadı neyi kutlıyım kalsın.
olsun canım önemli olan birlikte olabilmekl :
öyle yapıcaz artık.haftaya da inşallah şu nikah başvurusunu yapıcaz içime fenalık geldi bi yapamadık
evet ya onu da halledin rahatlarsınız büük bi yük kalkıyor
haftaya hem gelinlik siparişi vercez hem de nikah başvurusu yapıcaz ondan sonraki haftada belki ev tutulur bilmiyorum bakıyolar ev.bulunca haber vercekler bana.hayırlısı ne diyim
geçmiş olsun pelin.slm kızlar.kaç gündür giremedim hastalık nedeniyle neler konuştunuz neler yaptınız bakiim ben yokken? bi de dün benim doom günümdü sap sap evdeydim nişanlım da gelmedi sadece telefonda kutladı.iğrenç bi doom günü geçirdim
gerçekten nikah işini halledince acayip bir hafiflik oluyor. ben şahsen hazırlık süreci boyunca rahat nefes aldığım tek gün nikah işlerini hallettiğimiz gündü diye hatırlıyorum:))öyle yapıcaz artık.haftaya da inşallah şu nikah başvurusunu yapıcaz içime fenalık geldi bi yapamadık
sizin arada mesafe var sanırım.
zaman azalıyor artık başlayın bence de. gerçi sana diyorum ama gelinlik başlamaık daha
geçmiş olsun pelin.
doğum günün kutlu olsun, nice güzel mutlu yıllar dilerim.
gerçekten nikah işini halledince acayip bir hafiflik oluyor. ben şahsen hazırlık süreci boyunca rahat nefes aldığım tek gün nikah işlerini hallettiğimiz gündü diye hatırlıyorum:))
kızlar gelinlik işini yavaştan almayın. 3aydan az kaldı. hayırlısıyla karar verin artık. aaa beni bile geçtiniz siz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?