2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

saçmalama be sende ne kolay böyle nişan atmak oturup konusun 2 nizinde derdi neymiş

ee zaman az kaldı stres olması normal... emin ol topicteki her kız sorun yasıyodur ufak tefek bende onlardan biriyim mesela 2 gundur arayıp sormuyorum oda aramıyo yanı gergınlıkler olabılr yeterkı saygı bozulmasın ışıl kendıne gel ve ii düşün

canım benim yaaaa durun hemen acele etmeyin... neden ayrılma kararı aldınız hemen herşeyi önce bi konuşsanız tartsanız.... kolay değil ki hemen birileriyle anlaşıp aileleri de anlaştırmak....
Allah yardımcn olsn tatlmmm inşallah barışırsınız herşey de yoluna girer...

hayatım ben aldım:)) gel beraber konuşalımm:)))) gerçi diktiriyorum daha ilk halini bile göremedim ama neyse:)))

ahanda yoksunz yine arkadaş yanlızları oynuyorum ya

tşkler canım sanada mutluluklar

isilcim sen neler diyorsun öyle
canım sakin olun .. son zamanlar tartışmalar küslükler olur ama bunları mumkun oldugunca alttan alın anlayışlı olun tatlım birbirnize.. Umarım iyi haberlerini alırız. Aklım sende

allahım bugünü bi kenara not etmeliyim! bugün uzuuuun upuzuuun bi süredir ilk defa tabak çanak vs. diil de kendime bişiler aldım! ayrıca sevgilimle de süpper bi gün geçirdim! ayyyy sanki gençliğime döndüm!!!!!

sizler ne alemdesiniz kızlar??

hoş geldin yavruuuu naber hallettınmı işlerini

şu sıralar nötrüz biz yaaaa:))))
hiç bişi yapmıyoruzzz öyyle oturuyoruz
zaten benim nişanlım şehir dışında en erken 2-3 haftaya geliyor mesela geçen hafta geldi ve biz paso gezdikk
hiiiç bişi yapmadık annıcannn...,birde araba bakmaya başladıkkk:))))
düğün şu bu borcu bitti sanki eccük birikmiş var ya battı heral herüfüme koşa koşa araba arıo:))
hayırlısı bakalımmmm...
borç yiidin kamçısı dios artıknn
eeee sen neler neler yaptınn???

valla enn güzeliiii
bizde geçen hafta farkettik ki zaten 2-3 haftaya görüşebiliyoruz en erken o zmanlarda da hiç bişi paylaşmıoruz birbirimizle yok şu ne olacak
şun nereden alalım nereye gidelim falan
geçen geldiğinde nannnn noluo bizeeeeee saatlerce halimizi hatrımızı sorup günlerimizin nası geçtiini anlatırken şimdi bi tek evlilik düün derdine düştük dedik:))
bi silkelenip kendimize gelipppp gezdikk:))
hala da o moddayızz beraber gezemioz ama bi süre düğün ev falan konuşmamaya karar verdik sanki

valla en iyisini yapıosunuz elifcim :) arada ayar çekmek dengelio :))

ya bu arada ışılışıl'ın yazdıklarını okudum..çok üzüldüm yaa.. bi haber alan var mı? üff bu evlilik öncesi stresleri herkes yaşıo..sen koru allahım......

gündüz annemin kankası geldı kısa bir kadınlar matinesi oldu..sonra annemle dısaı cıktık klozet takımı bıçak seti halı falan aldık al al eksık birmiyo valla ananem haklıymıs kızlar eksık etek der ne eksıgı biter ne derdi düğünden önce araba alınmaz ya zaten cok borç oluyo şu aralarda

biz 2 gündür küsüs güya ama yarın kartepeye kayak yapmaya gidecez 1 günlük belkim barısırız orda

evet üzüldüm bende yaa(
inşallah düzelir herşeyyy...
evlilik öncesi strestir umarım ufak bir sorundur da hallolur hemennn...

bende öyle söyledim forumdakı kızların hepsi emın ol sorun yasıyodur dıye ama bılmıyorum naptı ya biz bile 3 yıllık flört dönemınde yapmadıgımz kavgayı son 1 yıldır nişan dönemınde misli misli yapıyoruz kii engellenmıyo malesef sıkıntı stres eksık bitmez sorun cıkar aileler herseye burnunu sokar vs vs hepsini aşıcaz kızlar düğün sonrası bir ohhhh cekecez inşallah

allaha şükür bizde kavga gürültü yok..çünkü stres de yok :) hatta ailelerimize göre bizim kadar rahat insanlar yokmuş! :) ya ne kadar kassam da kasmasam da 19 haziranda evleniorum..akşam yatacak yatağım ertesi gün içecek suyum varsa no problem benim için :)) diğer şeyler zamanla hallolur..gerçi tahtalara vurun biz 6 senedir hiç kavga etmedik ya da tartışmadık..

biz 2 gündür küsüs güya ama yarın kartepeye kayak yapmaya gidecez 1 günlük belkim barısırız orda QUOTE]

ayyy aşk kuşları gidin bakalımmmm...
ben görürüm sizi tabi ne küslüüğü kalıomuş dönüşte...

bilmem karar verdik sanırım alcazz da düğüne kadar tekrar para biriktirebilecekmişizzz..
olmadı kredi çekermişizzzz.
amannn karışmıorum bennnn ne isterse nası isterse onu yapsınn:)))
kendine güveniosa gerisi hoş banaaaa:)))

maşallah kuzumm
evet yaaa şükür bizde de olmuyor öyle kavga şükür gerçekten
hatta nişanlım geçen dedi ki canım yaaa ne kadar şanslıyım ben hep şükrediyorum sen bana hep çok anlayışlı davrandın etrafta kimleri görüyorum ufak tefek herşeyden kavga çıkıo ben uzaktayım her an gelip gidemiyorum gene de bişi demiosun dedi
ayyy kıyamam ben ona yaa zaten her tür iş güçten yorgunken bide ben nie yoruyum ki onu dimi ama...
hem böle olunca herşey istediğin gibi oluyor istediğin yere varıyorr...
benim teyzem derdi ki "Kızım insanın karnı rahat olacak o zaman hiiiç bişi gelmez başına her şey kolaylıklarla olur" derdi gerçekten de öyleymiş şimd daha iyi görüyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…