- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.621
tşk ederim ne demek herzaman aklıma gelen şeyleri paylaşırım diğer topicteki bilgileri okuma fırsatın oldumu?
ya şu gelinliklerinizi alın artık tek basıma muhabbet etmekten sıkıldım yaaaaa banada acıyın ama ama lütfen ama
hee incik cincikler hepsini bir arada satan yerler var burda ordada vardır muhakkak ben öyle aldım 12 ayda ödedim a dan z ye herseyı kolay oluyo öyle
sıkma canını tatlım. bunlar kısa zamanda halledilecek şeyler. sen alman gerekenlerin listesini yap daha kolay olur senin için. bir de nevresim takımı, battniye limango ve markafoni sitelerini takip edebilirsin. bayağı indirimli ve güzel ürünler geliyor.
internete hiç bakmıycam direkt alacağım yerlere gidip alcaz gelcez işte.ya bu arada nikah başvurusu için tahliller sağlık raporu falan varya onu aynı yerde birlikte mi yaptırmamız gerek? benimki uzak bi ilçede ben merkezdeyim.herkez kendi aile hekimine mi gidecek? yoksa birikte benim aile hekimime mi gidicez? araya da hafta sonu girdi uyuz oldum
şu günü alsan en cok ben rahatlıcam
ben bugun gelınlık baktım kızlaryok ıstedıgım gıbı bıde buldum zehraylamodaya gıttım ama 5,5 mılyardı cok guzel aama süper degıl yanı alsan alırsın
e dıgerı az begendıgım 4,5 du. iç astar korse kısımları cok guzel tam oturuyor ama dışı da guzel de... of kı ne of. yok almıyorum yani baska bı yere gırdık bk gıbı mıdeller orası da 4 yeter yani ne söğüşülüyolar bız tavuk muyuz kaz mıyız guzel de degller.
5.5 biraz az değil mi ben hayatta giymem radyolog biliyo 10 falan olması gerek ucuz sevmemkızz bu nasıl fiyat ya? senin alacağın gelinlik ne kumaşından neyle örülmüş nerden getirtilmiş? buna kaliteli ürün güzel ürün değil de adam kazıklamak denir.bence başka yerlere bak canım
istanbulda aile hekimlerinde yapmak için çok prosedürü vardı tahlil ayrı yerde röntgen ayrı yerde sonra işlçe sağlığa gidip onaylatıyorsun falan gibi şeyler oluyo ve herkes kendi aile hekimine onaylatıyor. şehirden şehire farklımıdır bilemem başvuracağın nikah dairesini ara anlaşmalı olduğu ya da seni yönlendirebileceği belediyenin sağlık kurumları vardır belki. ama elini çabuk tut haziran için gün almaya herkes çoktan başladı.internete hiç bakmıycam direkt alacağım yerlere gidip alcaz gelcez işte.ya bu arada nikah başvurusu için tahliller sağlık raporu falan varya onu aynı yerde birlikte mi yaptırmamız gerek? benimki uzak bi ilçede ben merkezdeyim.herkez kendi aile hekimine mi gidecek? yoksa birikte benim aile hekimime mi gidicez? araya da hafta sonu girdi uyuz oldum
ben bugun gelınlık baktım kızlaryok ıstedıgım gıbı bıde buldum zehraylamodaya gıttım ama 5,5 mılyardı cok guzel aama süper degıl yanı alsan alırsın
e dıgerı az begendıgım 4,5 du. iç astar korse kısımları cok guzel tam oturuyor ama dışı da guzel de... of kı ne of. yok almıyorum yani baska bı yere gırdık bk gıbı mıdeller orası da 4 yeter yani ne söğüşülüyolar bız tavuk muyuz kaz mıyız guzel de degller.
aynen yaa :) hahah pullarım dökülür 5.5 gıyersem10 olmalı 20 olmalı hatta sırf pırlanta süslü olup 100 mılyar olursa hayır demem wallaha hahaha
aman yaa kredı mı cekeyım gelınık ıcın gerızekalı mıyım ben sinir oldum yok kardesım ben daha gelınlık almıycam sinir oldum bır de her yerde dandık dundik seyler dıyorlar en asagı 3 bı n aman ya bakmıcam sonra bakarım daha karar veremedım aceleye gerek yok hıc yeter tamam walla asabı oldum cıktm :)
istanbulda aile hekimlerinde yapmak için çok prosedürü vardı tahlil ayrı yerde röntgen ayrı yerde sonra işlçe sağlığa gidip onaylatıyorsun falan gibi şeyler oluyo ve herkes kendi aile hekimine onaylatıyor. şehirden şehire farklımıdır bilemem başvuracağın nikah dairesini ara anlaşmalı olduğu ya da seni yönlendirebileceği belediyenin sağlık kurumları vardır belki. ama elini çabuk tut haziran için gün almaya herkes çoktan başladı.
aynen canım ya vallaha ayapılıcak espırı
yok artık 5,5 werdikten sonra wakkodan falan alırsın markası olur en azından. bu ne ya böyle uçmuşlar resmen. pardonda dükkanı değil sadece bir gelinliğin kiralık fiyatını sormuştum diye uyuzca bir espiri yapsaydın!!!
ben 800 ile bin tl arası bir fiyata diktireceğim, çok çok beğenseydim 1,5-2diye düşünmüştüm ama o kadar ucuza o kadar güzel gelinlikler varki gerek yok.
bozma moralini sen biraz ara ver sakinleş öylr bakarsın.
ya yine herkes dağılmış :26::26:
bugün çeyiz için çarşıya gidecektik annemle hastalıktan ötürü gidemedik.bi hafta sonraya kaldı artık pofffff
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...r-icin-korunma-yontemleri-hakkinda-bilgi.html
bu link umarım yardımcı olur güzel haziran gelinlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?