2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
tşk ederim ne demek herzaman aklıma gelen şeyleri paylaşırım diğer topicteki bilgileri okuma fırsatın oldumu?

ewet canım okudum güzel bir paylaşım olmuş eline, emeğine sağlık.
ben nisan başı bir doktora gideyim ondan detaylı bilgi alıp ona göre karar verelim diye düşünüyorum benim midem biraz hassas hiç ilaç içemem onun için bir konuşmam lazım.

ya şu gelinliklerinizi alın artık tek basıma muhabbet etmekten sıkıldım yaaaaa banada acıyın ama ama lütfen ama

yarın Allahın izniyle gelinliğimi halletmiş olcağım, şimdi gelinlikçimle konuştum o da benim için bakmış model getirtmiş içimden bir ses yarın bu iş bitecek diyor.
sonra muhabbetimizi ederiz:)

hee incik cincikler hepsini bir arada satan yerler var burda ordada vardır muhakkak ben öyle aldım 12 ayda ödedim a dan z ye herseyı kolay oluyo öyle

var canım burda da.benimkiler şimdi alınacak işte 15 ayda falan annemler ödiycekler.çünkü 0'dan alıcaz hiçbişeyim yok eksik çok.

internete hiç bakmıycam direkt alacağım yerlere gidip alcaz gelcez işte.ya bu arada nikah başvurusu için tahliller sağlık raporu falan varya onu aynı yerde birlikte mi yaptırmamız gerek? benimki uzak bi ilçede ben merkezdeyim.herkez kendi aile hekimine mi gidecek? yoksa birikte benim aile hekimime mi gidicez? araya da hafta sonu girdi uyuz oldum

şu günü alsan en cok ben rahatlıcam

ben bugun gelınlık baktım kızlar yok ıstedıgım gıbı bıde buldum zehraylamodaya gıttım ama 5,5 mılyardı cok guzel aama süper degıl yanı alsan alırsın
e dıgerı az begendıgım 4,5 du. iç astar korse kısımları cok guzel tam oturuyor ama dışı da guzel de... of kı ne of. yok almıyorum yani baska bı yere gırdık bk gıbı mıdeller orası da 4 yeter yani ne söğüşülüyolar bız tavuk muyuz kaz mıyız guzel de degller.

5.5 biraz az değil mi ben hayatta giymem radyolog biliyo 10 falan olması gerek ucuz sevmem kızz bu nasıl fiyat ya? senin alacağın gelinlik ne kumaşından neyle örülmüş nerden getirtilmiş? buna kaliteli ürün güzel ürün değil de adam kazıklamak denir.bence başka yerlere bak canım

aynen yaa :) hahah pullarım dökülür 5.5 gıyersem 10 olmalı 20 olmalı hatta sırf pırlanta süslü olup 100 mılyar olursa hayır demem wallaha hahaha
aman yaa kredı mı cekeyım gelınık ıcın gerızekalı mıyım ben sinir oldum yok kardesım ben daha gelınlık almıycam sinir oldum bır de her yerde dandık dundik seyler dıyorlar en asagı 3 bı n aman ya bakmıcam sonra bakarım daha karar veremedım aceleye gerek yok hıc yeter tamam walla asabı oldum cıktm :)

istanbulda aile hekimlerinde yapmak için çok prosedürü vardı tahlil ayrı yerde röntgen ayrı yerde sonra işlçe sağlığa gidip onaylatıyorsun falan gibi şeyler oluyo ve herkes kendi aile hekimine onaylatıyor. şehirden şehire farklımıdır bilemem başvuracağın nikah dairesini ara anlaşmalı olduğu ya da seni yönlendirebileceği belediyenin sağlık kurumları vardır belki. ama elini çabuk tut haziran için gün almaya herkes çoktan başladı.

yok artık 5,5 werdikten sonra wakkodan falan alırsın markası olur en azından. bu ne ya böyle uçmuşlar resmen. pardonda dükkanı değil sadece bir gelinliğin kiralık fiyatını sormuştum diye uyuzca bir espiri yapsaydın!!!
ben 800 ile bin tl arası bir fiyata diktireceğim, çok çok beğenseydim 1,5-2diye düşünmüştüm ama o kadar ucuza o kadar güzel gelinlikler varki gerek yok.
bozma moralini sen biraz ara ver sakinleş öylr bakarsın.

ymıs o da, kaldım böyle zaten ben cantam al dım fıyatlarını sordum gıdıyordum hanı uygunsa tamam dıyecektım tamam brı kere evlenıcez falan ama ınsanım ben yani ne bıleyım cok fazla cok cok ve kredı cekıp gelınlık alıcaksam nasıl ödıcem o da bı ayrı konu cok manasız 5.5 onun parasının cıkması ıcın bır ay gıymem lazım en az haha aman yaa bırakın wallaha vakkodada provowias var kendı markaları kendı dıkımlerı yokmus yani onlar da bır markayı satıyor cıceklı dantellı urunler oof of beklıcem daha he he lerım tepemde zaten :)) alacak gıbı degılım bu ara.

gunaydın kızlar, kimse yokama ben forumda geziniyorum sizden kaçak hihih :)
gelinlik markalarına bakıyodum...

sevgılım de cok cok pahalı bu ne bu dıyor 1500 e begenmıstımonu al onu al dıyor ama onubenpek begenmedımkalıtelı gelmedı taftasıfalan kabaydı zaten belkı satılmıstır sımdıye

Kızlar sevgilim benı bırakmak ıstıyor bız ayrı kısiliklerdeyız falan dıyor 3 gundur de bozuktu hep kötu davranıyordu
senınbılcegın iş dedım (( konusucaz bugun vercem yuzuklerını cep almıstı onu da vercem ( bır yıgınceyızaldım salak gıbı bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…