• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran atama kılavuzu içeriği sözleşmeliler bi bakar mısınız?

kadifegul

tatlı kızıma kavuştum...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
2.996
8
116
Kocaeli
merhaba arkadaşlar,
kılavuzla ilgili kafamın karıştığı bir kaç yer var onları sizlere sormak fikrinizi almak istiyorum.

göreve başlama tarihi diye bir şey var kılavuzda atanan öğretmenler 1Eylülde göreve başlayacak diyor.
bununla ilgili anlamadığım atananlar 1 eylülde maaş almaya başlayacak?

ve ikinci olarak sözleşmeli öğretmenleri yani benim gibi olanları ilgilendiren mesele; sözleşmeli öğretmenler kadroya geçtiklerinde 1eylülde sözleşmeleri fesh edilir kadroya geçer diyo. bunun mantığı nedir anlayamadım ki ben...niye sözleşmemiz eylülde fesh ediliyor o zamana kadar sözleşmeli görünüyoruz ve acaba yarın atama sonucu belli olunca bulunduğumuz okula öbür gün gelecek miyiz yoksa 1eylülde mi başlayacağız bizde...

bu arada kızlar inşallah bizde atama sonucu belli olduktan sonra 1eylülde başlarız diye içimden geçiyor çünkü benim ookul o kadar büyük ki sene sonu sınıf geçme sınavlarının bitmesi temmuzun sonunu buluyor nerdeyse sonrada öğrencilerin tercih dönemi iki hafta yaz tatilim falan kalmıyordu. işin pis taraflarından biri önceden ek ders alınırmış yazın bu işler için okula gelindiğinde ama şimdi hem nerdeyse tüm yaz okuldayız hem ek ders falan yok.
tercih zamanı çocuklarımı tek bırakmam ek ders falan önemli değil gelirim ama sınav dönemi benim bi işim olmuyo o kadar zaman okulda olmak hiç istemiyorum.

Back