• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelinleri tekrar evlenseydiniz ???

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
Merhaba kizlar...
2011 gelinleri, dügününüz gecti, gelinlik giydiniz saciniz makyajiniz herseyiniz acisiyla tatlisiyla gecti...
suan tekrardan dügün gününüze geri dönseniz.. neyinizi farkli yapardiniz?
yani varmi keske dedikleriniz?

merhaba
herşey çok güzeldi....
gelinliğim,saçım,makyajım,fotoğrafçım,düğün salonum....şimdi olsa aynı şeyleri tercih ederdim.

slm canim
cok sevindim hersey kusursuzdu diyosun yani :)
ben simdi olsa baska kuaföre giderdim.. sacim makyajim kusursuzdu benimde ama o ortami hic begenmemistim...

sadece çok çabuk geçti doyamadım keşke daha uzun olsaydı

slm canim
cok sevindim hersey kusursuzdu diyosun yani :)
ben simdi olsa baska kuaföre giderdim.. sacim makyajim kusursuzdu benimde ama o ortami hic begenmemistim...

güzel olduysa içine sindiyse sonuca bak boşver gerisini neyini beğenmedin ki

güzel olduysa içine sindiyse sonuca bak boşver gerisini neyini beğenmedin ki

cok gerilmistim.. aylar öncesinden sac modelleri, makyaj modelleri aramistim orda gösterir yaptiririm diye.. kadin bakti resimlere bu sac modelleri olmaz dedi kestirip atti
benimde sigortalarim atmisti :52::52: bide cooook kalabalikti 7 tane haricen gelin vardi
o bakimdan yani yoksa bi sorun yoktu

ben hiç model araştırmadım sürekli gittiğim yerdi provada tarzımı söyledim bi model denedi beğendim benim düğünüm olduğunda da 9-10 tane gelin vardı nişanı kınası olan vardı bir de herkesin yanında gelenler oluyo biz bile 10 kişi gittik ama her zaman öyle olduğunu biliyorum ona göre personel var sonuç güzelse sorun yok

ben bilmedigim biyere gittim.. kendim yurtdisinda yasiyorum.. dügünüm türkiyede oldu o nedenle yani bildigim bi kuaför degildi..

Heyecanımı yenmek için bir kutu sakinleştirici içerdim;)
Başka gelinlikçiye giderdim ve gelinliğimi kiralamıştım satın alırdım.
ve yine doya doya ayaklarım patlayana kadar oynardım;)

Ben özellikle düğünden sonra akrabalarım ve ailemden ayrılış anını tekrar hatırlamak istemiyorum, ama bak hatırladım şimdi :5:

Davetiyemi netten seçmek istemezdim bir de, rengi ekrandakinden farklı oldu.

:12:
Ben özellikle düğünden sonra akrabalarım ve ailemden ayrılış anını tekrar hatırlamak istemiyorum, ama bak hatırladım şimdi :5:

Davetiyemi netten seçmek istemezdim bir de, rengi ekrandakinden farklı oldu.

aaay kiyamam kendim geldim gözümün önüne cok kötü aileden ayrilmak falan :(

Back