2011 gelinleri damatlık alan bakan gezen var mı fiyatları modelleri nasıl?

ayrıca baya bı gezdık 6-7 saat kadar bi çok yerdede deneme yaptık kığılıda hiç umduğumuz gibi bulamadık belkı ındrırm donmeı oldugu için beyaz ceket istemıstım bende onuda bulamadık ,pierrcardınde cok beğendiğimiz bi model oldu ama oda 900 dedi ayakkabı hariç babam aldığı için ona fazla geldi alamadık onu bizde bunu aldık

nerden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

damatlık yerine güzel bir takım elbise kravat falan olsa çokmu abest kaçarki
hiç sevmiyorum böyle erkekte abuk subuk çeketler falan

damatlık yerine güzel bir takım elbise kravat falan olsa çokmu abest kaçarki
hiç sevmiyorum böyle erkekte abuk subuk çeketler falan

Canım zaten damatlık dıye gıdıyosun bı cok magaza sana takım elbıse cıkarıyor o takımının ykasaına ve kol dugmelerıne saten kaplanıyor ucretsız dugunden sonra cıkarıp tekrar eskı halıne gelıyor. Sırf damatlık ıcın uretıle yakasında cıkmayan satenler var ama dıgerlerı de aynı hıc fark yok ustelık daha ucuz. Zaten tum buyuk magzalar da boyle yapıyor kiğılı,damat,sarar,pierre cardin vs....

biz pierre cardinden aldık, 2 takım aldık abımler de aldı takımın tanesi 220 geldı gomlek papyon vs 350 tuttu damatlık. ayakkabı yok acayıp ındırım yaptılar normalde damatlık 500 falan gelıyodu anlamadık Allah yardım ettı darısı herkesin başına..

benim nişanlımda papyonu hiç sevmiyo ama damatlıkta hoş ve asil duruyo bence. biz daha damatlığa bakmadık ama inşallah onunda deneyince hoşuna gider

Sarar'dan aldık 580 liraydı damatlık+papyon. Gömlek ekstra 129 TL.
Ayakkabıyı da Keman Tanca'dan 165 TL ye aldık

Çook şık olduuuu

biz de damat'tan aldık, siyah bir takım aldık, yakalarını düğmelerini saten kaplayacaklar, sonra da kullanabilecek. takım 750 civarıydı, ama indirim vardı 580'e falan geldi (bir de 165 tl'lik bir indirim çeki verdiler). papyon ve kuşak aldık, onlar da 160 tl, indirim çekini kullanarak aldık

Kilo alıp verirse oturmaz ya da dar gelir diye gömleği daha almadık, en sona bıraktık. Gömlek diken çok güzel bir yer var, orada diktirebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…