- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #99.061
aylinciğim çok geçmiş olsun
bugünde benim temizlik yapasın var
biran önce eve gidip temizlik yapmak istiyrm nedense
ama ev temiz yine yapınca eşim kızıo
bize de gel tatlımmm ev öle çok kirlendi ki.
yani bi makine aç bide sil yeter :97::97::97: temizlenir.. :78:
bende artık cuma iş çıkışı yapıcam işlerimi ütülerimi falan gece Bursa yolcusuyuzzz :82:
evet bende fark ettim tek farkımız o sanırım.benim sevdiceğim annesine karşı pek olumlu değil.
Benide bu endişelendiriyor.çünkü ne olursa olsun büyüğümüzdür ve istanbula geldiğinde elbetteki davet edeceğim ve bizde kalacak.
Ikisi arasında ki anlaşmazlık arasında kalmak istemiyorum.bir gün sevdiceğimin annesi sigarasına laf etti.
Sevdiceğimde senin sayende başladım dedi.ben çok üzüldüm.dedim demek ki şartların daha zor olsaydı seni meyhaneden toplıcakdık annene bir daha asla böyle davranma dedim.
Ben alışık değilim çünkü bu tarz davranışlara bizim ailede yoktur.ama onlar aynı sofrada bile pek konuşmazlar.gerçi annesinde de var.olumlu bir şey söylese öyle bir laf eder ki heves filan kalmaz ama yinede ne bileyim.dediğin gibi yaşayıp göreceğiz.yani demem o ki anlaşamamalarıda kötü inan bana.
zeynep sende temizlikle bozdun kafayı arkadaşım ya otur rahat et yorulduğun günlere say
sen boş klmayı sevmiyorsun anlaşılan en iyisi al bir ip atkı ör kocişine
:)
hayırdır gizem eceyle buluşmamı var
bize de gel tatlımmm ev öle çok kirlendi ki.
yani bi makine aç bide sil yeter :97::97::97: temizlenir.. :78:
bende artık cuma iş çıkışı yapıcam işlerimi ütülerimi falan gece Bursa yolcusuyuzzz :82:
ay cnm valla evle uğraşmayı çok seviyrm
annem derdi senin evin pis olur die
şimdi kendide şaşırıyor
olur yakın olsak gelirim yardıma
aylin evet nazarlık koy her yere
göz değiyordur
kuzum şimdi hım ne desem ki
hoşbulduk canım benim iyiyim sen nasılsın dün gece annemdeydim doğum günüydü pasta aldım süpriz yaptım çok şaşırdı gecede beraber uyuduk çok güzeldi çok özlemişim yawww sabah evden çıkarken öptüm ağladı kıyamam ben ona ya canım benimmmm
evet canım gece 3 te yola çıkıyoruz..
cumartesi birlikteyizzz :97::97:
oh oh ne güzel
eceye selam söyle
aylin gecms olsun gorunmez kaza aman dıkkat et
valla canım bence annesıyle arasının kotu olması guzel:)
evet bu tarz seylere bız alısık degılız haklısın ama senın annen de onun annesı gıbı degıl demekkı bunu da unutma...bosver o kadın oyle davranılmayı hakedıyordur,kımse annesıne durup dururken cephe almaz....
Benımkı annesı kırılmasın derdınde sureklı...annelerı benım annemlere gıttıgımızı duyacak da uzulecek falan dıye dusundugunu dusunuyorum mesela...
aylin maşallah çok seviyorum iğne oyasını annem hiç bilmez ama kayınvalidem yapmış bir sürü öyle mevlütlerde felan örtüyorum
keşke yapabilsem ama öyle el yetneğim yok hiç solağımda birde :) öğrenemedim gitti atkı felan örebiliyorum
ablamda şimdi şapka yapıyor bana :)
kış boyu kocişimle kitap okuruz artık kalan zamanalrda
bi ara yeliss diye üye vardı hatta evlenmiş faceden ekledi beni.. artık yok sanırım..
yada var ise de çok güzel olmuşşsunuz Ömür boyu mutluluklar
zeynep sende temizlikle bozdun kafayı arkadaşım ya otur rahat et yorulduğun günlere say
sen boş klmayı sevmiyorsun anlaşılan en iyisi al bir ip atkı ör kocişine
:)
sağol canım
bende bu akşam eve gidince temizlik yapıcam hafta sonuna kalsın istemiyorum
dinlenemiyorum bu sefer
hayırdır gizem eceyle buluşmamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?