- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.321
hımm boş odan varsa tabiki bebek odası yapmak daha mantıklı canım evet modeller güzelmiş ben daha düşünmedim bişey canım şuanki evim çok küçük taşınmak istiyorum şuaralar ev arayaşındayım işte bakalım nasip
patlıcan yemeğini nasıl yapacaksın canım
hakkında hayırlısı canım bakalım rabbim o günleri göstersin.
patlıcan yemeği
ton balıklı makarna
ya da bulgur pilavı karar vermedim
bulgur yaparsam cacıkta yaparım
benimde canım ıspanak çekti. Eşim bu durumdan hoşlanırmı bilemedim ama birde yanına onunseveceği bişey yaparsam yer artık
akşam bizde ıspanak varr kübra gel istersen
benimde kaç gündür canım çekiodu haftasonu annem geldi pişirdi saolsunn ohhh
bu kızın evine daha önce de eşimle gitmiştik bi kez denizcim
ama başkaları da gelicek ya nasıl giyineyim bilemedim şimdi
içlerinde çok kokoş olanlarda var
aşağı kalmak istemiyorum yani
aylincim senin güzelliğin yeter istedikleri kadar kokoş olsunlar. kendini rahat hisset yeter.
Ooo kokoş aylin olucak yani
sende o zaman biraz daha özenli olmalısın
ben ne zaman böyle topluma gitsem hani ortma da şık giyinenler var biliyorum ama ne aksilikki her defasında paspal buluyorum kot geçirip gelmişler :) ben de tuaf oluyorum onlara nazaran artık pek salamıyorum geçen iş yeri ile iftar yemeğine gittik hani kurumsal saçlar başlar iyi makyaj iyi üstleri özensiz başka zaman foslarından geçilmez :) ayak uydurmakta zorluk oluyor en iyisi kendimi rahat hissetmem dedim ne yapayım tyatroya gidiliyor sanki gece yemeğine gidiyolar gibi yemek oluncada sanki ev gezmesi .)
ton balıklı makarna güzel olmaz patlıcanla bence
sen normal pilav yada bulgur yap dediğin gibi
bende bi baktım göz ucuyla hakketen çok güzel tasarımlar varr
bayaaa incelemek lazım
Ooo kokoş aylin olucak yani
sende o zaman biraz daha özenli olmalısın
ben ne zaman böyle topluma gitsem hani ortma da şık giyinenler var biliyorum ama ne aksilikki her defasında paspal buluyorum kot geçirip gelmişler :) ben de tuaf oluyorum onlara nazaran artık pek salamıyorum geçen iş yeri ile iftar yemeğine gittik hani kurumsal saçlar başlar iyi makyaj iyi üstleri özensiz başka zaman foslarından geçilmez :) ayak uydurmakta zorluk oluyor en iyisi kendimi rahat hissetmem dedim ne yapayım tyatroya gidiliyor sanki gece yemeğine gidiyolar gibi yemek oluncada sanki ev gezmesi .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?