- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.241
:) nilay alemsin kız sen
kız düğüne şurada ne kaldı ben bu zamanalr çarşı pazar koşturuyordum ne ara flm izlemey vaktiniz oluyor birde aşk flm olsa neyse kurtlrın vadisi
buğünde biticek kızlar...ya kk olmasaydı o zaman ne yapardık?
Benim işlerim yoğun bir işlere bakıyorum bir size nasıl geçiyor anlamıyorum.
9. Ay faturalarıyla boğuşuyorum bu sefer son ara bırakmıcam tembellik yok.
bende bulaşık süngerleri var ya onlarla çamaşır suyu ve cif kullandım ama bekletmedim birde öle deneyeyim
aman sen fazla girme öle işlere bence :)
Kız dün akşam üzeri geldi sevdiceğim.normalde perşembe o koşturmaca işini hallettik.
Gerçi bak o akşamda film izledik romantiktiKurtlar vadiside benimle olcak diye izlemedi.
Erkek kardeşim izledi.benimde aklımdaydı.yemeğini yerken açtım laptopdan izledi.
Ben sıkılıyorum zevk almıyorum ama sesde etmiyorum kırılmasın diye yanından ayırmıyor zati.
Sevdiceğim onu izlerken bende sevdiceğimi izledim.gögsünde başım hatta bir ara dalmışım bile öpücüklerle uyandım
Yani biz vadide bile bir romantiklik buluruz kuzucummm
denizcim küsmüyüz canım hiç yorum yapmadın da
kübra cinsiyetini öğrenmeye az kalmıştır dimi
ben çok sabırsızım galiba
yaptım ya buket güzel huzurla otur diye niye küs olalım ki
hamile değilken zehirlenme boyutuna gelene kadar çamaşır suyuyla boğuşuyordum içerde. ama sinir oluyordum o lekelere. şimdi sıkıp bir süre bekletince kokusu gidiyor. sabunlama işinide bulaşık sabunuyla yapıyorum hızlı hızlı zorlamıyor beni. lif güzel çözüm canım bence dene. hem çizmiyor hemde daha büyük alana müdahale edebiliyorsun
8 ekimde randevum var o zaman 12 haftalık oluyorum. esranın dr u o haftada söylemişti. benimki çok net göstermezse bakmaz. çünkü ben geçen hafta sordum 16 haftadan önce söylemem dedi. bakalım sıkıştıracağız biraz. bende meraktan çatlıyorumm
vaaaaaaayyyyyyyyyyyyy öpücüklerde uyanmalar offfffffffffffffffffffffffffffffff
ay ben daha 8.ayı bitirmedim yaaaaaaaaaaa :26:
Evet kızlar yeliz nerelerde
Canım şu fildişi diye bi ürün var kırmızı dışı sprey şeklinde olanlarıda var ondan kullansana ben onu sıkıp siliyorum hiçbişey kalmıyo
benimde 11 Ekimde randevum var :) İnşallah senin doktorunda sana cinsiyetini söyler canım.
Canım şu fildişi diye bi ürün var kırmızı dışı sprey şeklinde olanlarıda var ondan kullansana ben onu sıkıp siliyorum hiçbişey kalmıyo
hamile değilken zehirlenme boyutuna gelene kadar çamaşır suyuyla boğuşuyordum içerde. ama sinir oluyordum o lekelere. şimdi sıkıp bir süre bekletince kokusu gidiyor. sabunlama işinide bulaşık sabunuyla yapıyorum hızlı hızlı zorlamıyor beni. lif güzel çözüm canım bence dene. hem çizmiyor hemde daha büyük alana müdahale edebiliyorsun
8 ekimde randevum var o zaman 12 haftalık oluyorum. esranın dr u o haftada söylemişti. benimki çok net göstermezse bakmaz. çünkü ben geçen hafta sordum 16 haftadan önce söylemem dedi. bakalım sıkıştıracağız biraz. bende meraktan çatlıyorumm
nurgülüm günaydın naptın hafta sonu fıstıgımm..biraz daha iyileştinmi??
esoşum bu duşakabin camı içinmi?
Temizlik ay artık valla insanı bıktırıyor cumartesi 12 de bir başladım akşam 5 kadar dip köşe ama şimdi gitsem bir karış toz camları yarım açıyorum o bile batrıyor evi yol üstü vızır vızır arablar 3. Kat ama nasıl çıkıyor hayret ediyorum sil sil yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?