2011 gelin adayları buyrun sohbete

:) nilay alemsin kız sen

kız düğüne şurada ne kaldı ben bu zamanalr çarşı pazar koşturuyordum ne ara flm izlemey vaktiniz oluyor birde aşk flm olsa neyse kurtlrın vadisi

Kız dün akşam üzeri geldi sevdiceğim.Normalde perşembe o koşturmaca işini hallettik.
Gerçi bak o akşamda film izledik romantikti Kurtlar vadiside benimle olcak diye izlemedi.
Erkek kardeşim izledi.Benimde aklımdaydı.Yemeğini yerken açtım laptopdan izledi.
Ben sıkılıyorum zevk almıyorum ama sesde etmiyorum kırılmasın diye yanından ayırmıyor zati.
Sevdiceğim onu izlerken bende sevdiceğimi izledim.Gögsünde başım hatta bir ara dalmışım bile öpücüklerle uyandım

Yani biz vadide bile bir romantiklik buluruz kuzucummm

ay ben daha 8.ayı bitirmedim yaaaaaaaaaaa :26:

Evet kızlar yeliz nerelerde

bende bulaşık süngerleri var ya onlarla çamaşır suyu ve cif kullandım ama bekletmedim birde öle deneyeyim
aman sen fazla girme öle işlere bence :)

hamile değilken zehirlenme boyutuna gelene kadar çamaşır suyuyla boğuşuyordum içerde. ama sinir oluyordum o lekelere. şimdi sıkıp bir süre bekletince kokusu gidiyor. sabunlama işinide bulaşık sabunuyla yapıyorum hızlı hızlı zorlamıyor beni. lif güzel çözüm canım bence dene. hem çizmiyor hemde daha büyük alana müdahale edebiliyorsun

vaaaaaaayyyyyyyyyyyyy öpücüklerde uyanmalar offfffffffffffffffffffffffffffffff

kübra cinsiyetini öğrenmeye az kalmıştır dimi
ben çok sabırsızım galiba

8 ekimde randevum var o zaman 12 haftalık oluyorum. esranın dr u o haftada söylemişti. benimki çok net göstermezse bakmaz. çünkü ben geçen hafta sordum 16 haftadan önce söylemem dedi. bakalım sıkıştıracağız biraz. bende meraktan çatlıyorumm

Canım şu fildişi diye bi ürün var kırmızı dışı sprey şeklinde olanlarıda var ondan kullansana ben onu sıkıp siliyorum hiçbişey kalmıyo

benimde 11 Ekimde randevum var :) İnşallah senin doktorunda sana cinsiyetini söyler canım.

vaaaaaaayyyyyyyyyyyyy öpücüklerde uyanmalar offfffffffffffffffffffffffffffffff

Ne dalıp gitmeyi bekliyordum nede öpücüklerle uyanmayı ama şahaneydi.
Zaten bir arada daldık işlerdeki olup bitenlerle ilgili sohbete.Sevdiceğim saçlarımı kokluyor öpüyor sarılıyor.
Nasılız biliyor musunuz?Ekranda vadi var.Sevdiceğim uzanmış benim başım gögsünde ellerim ellerinde.
Parmaklarımla oynuyor,saçımı kokluyor.Hayatım şampuanını mı değiştirdin çok güzel kokuyor diyor.
Arada göz göze gelmeler buseler buseler.Sonra tekrar diziye bakmalar sonra yine göz göze gelmeler
Değişik bir çiftiz biz yahu.

Gecede kulağımızda tel uyuya kalıyoruz.Kardeşim artık anlamış.
Gece geldiğinde teli kulağımdan alıyor kapatıyor

ay ben daha 8.ayı bitirmedim yaaaaaaaaaaa :26:

Evet kızlar yeliz nerelerde

Ohh maşallah züleyha bende kendime tembelsin diyordum

Canım şu fildişi diye bi ürün var kırmızı dışı sprey şeklinde olanlarıda var ondan kullansana ben onu sıkıp siliyorum hiçbişey kalmıyo

benimde 11 Ekimde randevum var :) İnşallah senin doktorunda sana cinsiyetini söyler canım.

fildişini hiç duymamıştım canım bakayım bir markete gidince.
bizim randevularımız zaten hep birbirine yakın. hayırlısıyla söylesen canım ya bir ay daha nasıl sabredeceğim

ya işim doğrusu ben lif elleyemiyrm sevmiyorum o ıslanınca huylanıyrm nedense
ama denicem bakalım.çamaşır suyu ile siler bekletirim
sonra bulaşık deterjanı ile silerim yıkar cam çekçeği ile çekerim ( bunuda buket sen demiştin dime aldım çekçek dün yaptım sonuç daha iyidi ama vardı lekeler yine)
fildişi nedir esra nerde satılır.

ay hadi bakalım hayırlısı Rabbim hayırlısını nasip etsin önemli olan o elbet ama merakta ediliyor

Nurgülümmm hoş gelmişsin kuzucummm...

Edoşş fıkraya koptum üşenmedim telime yazdım sevdiceğime gönderdim işleri yoğun sevdiceğimde gülsün.

Temizlik ay artık valla insanı bıktırıyor cumartesi 12 de bir başladım akşam 5 kadar dip köşe ama şimdi gitsem bir karış toz camları yarım açıyorum o bile batrıyor evi yol üstü vızır vızır arablar 3. Kat ama nasıl çıkıyor hayret ediyorum sil sil yine aynı

hiç valla tam deli işi yani bende deli oluyorum siliyorum 2-3 saat sonra gene hemen toz balkonlarım leş gibi leş bu hafta eşim gececi bakalım balkonları yıkayayım diyorum bende hazır evde yokken temizlik yapayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…