2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar
buket ve kübra evlerinizi gördüm bayıldım
herşey çok güzel
güle güle oturun ağız tadıyla inşallah
allah bize de kendi evimizde oturmayı kısmet etsin inşallah

günaydın canım bi kaç saat sonra açılırız inşallah

aynen aynen aynen :50: :50: :50:
neyse açılalım biraz :)

‎80 yaşındaki dede eşine
-Gençliğimizdeki flört günlerimizi hatırlıyormusun ? demiş.
Nenede
-Evet çok özledim. Diyince dede
-yarın ilk bulıştuğumuz yerde buluşup sevgiliyken yaptığımız şeyleri yapalım.Demiş
..Dede süslenmiş,püslenmiş buluşma yerinde saatlerce beklemiş ama bakmış nene yok.Eve gelince bi bakmış nene ağlıyor
-Ne oldu ? Demiş
Nenede
-Ne olacak annem yollamadı demiş =))

yani kaybolabilir sanırım alışma dönemi vücutun sanırım eğerki zorluyorsa eşinin dediği ibi bırak o korunsun sadece zaten hem sen hem eşin en azından birinizden biri

bende hiç kusmadım ama kussamda rahatlasam diyorum bazen o kadar bulanıyor

ay bilmiyrm çile resmen.
biraz daha dayanıcam alışırım belki
çünkü eşim tek korununca ben mızmızlık yapıyrm

kübra evini çok beğendim mutfakla banyo gerçekten süper.
mutlulukla oturun inş.

dün akşam saçlarımı maşaladım bozulmasın diye de bigudiledim
sonra altımda kısa pijama ayaklarımda uzun çoraplar üstümde tişört yatak odasından bir çıktım eşim bakıo
gülmeye başladı gel dio resmini çekeyim senin. bende nazlandım sen yarın olsun görürsün gülmeyi dedim
sabah kafamda bigudiler hala gülüo
neyse açtım dişlerimi fırçaladım yeni ciciler almıştık haftasonu onları giydim.makyaj yaptım
abowww bu seferde ölee bakıo
başladımı sölenmeye nie böle süslenion sen.
bilmem ne yol gidioruz dönüo dönüo bakıo
sabah kapıdan giren wawww dio. nikah mı tazeliceksiniz bugün ne yapcaksıız diolar
enişte pek bakıo sana diolar
ama diyoum içimden siz akşam görseydiniz ne komiktim :D

:) nilay alemsin kız sen

kız düğüne şurada ne kaldı ben bu zamanalr çarşı pazar koşturuyordum ne ara flm izlemey vaktiniz oluyor birde aşk flm olsa neyse kurtlrın vadisi :60:

sabırsızlıkla beklediğim bi haber ver Allah ım hayırlısını verir inşallah ama iki gündür içim içimi kemiriyo bi gelsede şu haber yoluma baksam bende

Kübracım sneinde evin çok modern ve şık geçekten mutfak banyo süper çok ferah ve kullanışlı
güle güle oturun

teşekkürler canım benim.

İnşallah canım bende inanıyorum ki önemli olan tek şey o.
Dün bile sevdiceğim dizi izlerken ben onu izledim gözüm başka bir şet görmedi.
Gözler ela,uğ uzun kirpikler,nasılda şekerdi.:69:
Haftaya benimsin karımsın diyip durdu kıyamam ben sevdiceğime.

işte en önemlisi canım. bu olmadan diğerlerinin önemi yok.

zeynepcim duşakabin demişsin. o varya o ömür törpüsü. ben şimdi bir yöntem buldum biraz daha iyi oluyor. bir tane lif aldım çeyizimden onu sırf duşakabin için kullanıyorum. duşakabine önceden yağ ve kir çözücü sıkıyorum birazda çamaşır suyu kapağını kapatıyorum. yarım saat duruyor sonra life bulaşık sabunu döküp giriyorum duşakabine. ilk zamanlara göre biraz daha iyi bir yöntem.

mutfağın resmini silmem canım. akşam bakarsın. bende akşam buketin portmantosunu gösterecğim eşime :60:

günaydın kızlar
herşey çok güzel

amin inşallah..kiradayım diyemiiii ev bakımsız diyemi bilmiyorum ama iş bile yapasım gelmiyo evde :19:
Rabbim herkese kendine ait bi ev bi ev versin bizlerde içinde..
buketim ve küboşun evi çok güzel..kızlar bi ömür mutlu mesut oturun inşallah..Allahım sizi kötü gözlerden nazarlardan korusun..Amin:nazar::nazar:

evet evet bende gördüm ve bayıldım :) ikinizinde evi çok güzel olmuş kızlar Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

aminn canım teşekkürler

sabırsızlıkla beklediğim bi haber ver Allah ım hayırlısını verir inşallah ama iki gündür içim içimi kemiriyo bi gelsede şu haber yoluma baksam bende

hayırlı haberler gelsin inşallah esra.

günaydın kızlar
herşey çok güzel

sağol canım amin

evet evet bende gördüm ve bayıldım :) ikinizinde evi çok güzel olmuş kızlar Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
sağol çiğdemcim amiin

amin inşallah..kiradayım diyemiiii ev bakımsız diyemi bilmiyorum ama iş bile yapasım gelmiyo evde :19:
buketim ve küboşun evi çok güzel..kızlar bi ömür mutlu mesut oturun inşallah..Allahım sizi kötü gözlerden nazarlardan korusun..Amin:nazar::nazar:
Sağolun kızlar amiiin

amin canım çok teşekkürler.

kızlar ben daha 2,5 aylık hamileyim ve 2 kilo aldım. dr sorun değil dedi ama biraz gairp baktı bana. sanırım böyle devam edersem çok kilolu olacağım. vucüt yapım çokmüsait kilo almaya. o yüzden karar verdim sağlıklı beslenme diyeti yapacağım. yediklerim sadece besinli vitaminli şeyler olacak. boş yemeklere yer yyok. en azından sadece midem şişmiş olmaz bebeğimde vitamin alır. inşallah devam ettirebilirim. çok iradesizim:59:

Back