- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.201
günaydın canım hoşgeldin. Beğenmene sevindim canım benimde sende favorim mutfağındıAmiin canım. Halılar gelince tüm evin havası değişti zaten tamamlandı ev
hap benimde çok midemi bulandırıyor zeynep ya
züleyha benim nikah şahidim amcam gibi sevdiğim biri vardı o oldu. Eşim dayısını nikah şahidi yapınca yaşlı adamın yanına kız arkadaşımı oturtmak istemedim. Garip duruyor öyle iki şahitte genç olunca oluyor ama. Yaşlı adamın yanına bende mecburen yaşlı birini almıştımAma iyi oldum sevdiğim değer verdiğim bir büyüğümdeoda çok memnun oldu.
hiç pişman değilim zaten canım ödesin banane
Günaydın canım maşallah ben daha eklediğimi söylememiştim ne çabuk kokusunu aldın da baktınBende kızlara ben evimin fotolarını ekledim bakın yazacaktım sen benden önce duyurmuşsun Teşekkür ederim canım beğenildiğini duymak çok güzel. Alınacaklar alındı artık sadece salonda duvar ünitesi yerleşecek mutfak masamız gelecek o kadar sonunda bitti bende rahatladım
zeynep gündüz alsan normal bulanır ama akşam alıyorsun bildiğim kadarıyla
ben şöyle düşündüm acaba stresli bir iştesin ve stres mide bulnstısı yapıyor olabilir mi
bende strese girsem azıcık panik yapsam midem bulanır çok
benim kay aydır kullanıyorum bir kere bulantı yapmadı hiç yapıdanda olabilir sanırım aç karnına mı içiyorsun yada
mutfağım hep dağınık oluyor kusuruma bakmayın ama çünkü komşu geleceğim diyince biraz dağıttım sonra aklıma resimler geldi o arada unuturum diye hemen çektim. dedim kızlar beni mazur görür artık
buket eşimde kullanma artık şunu diyor
ama tereddütteyim yani çocuk oyuncağı değil bu bi başla bi bitir
umuyrm haptandır.çok zorluyor bünyemi aslında
yoruluyor insan böle yanımda poşetle yatıyorum
içine doğmuş demekki kalbin temizmiş canımSalon zigonlarınıda ekledim onlar tekerlekli değil ama ben onları daha çok beğeniyorum
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy kübracım evine bayım bayım bayıldımmmmmmmmmmmmm
canım sen bu mutfağa dağınık mı diyosun ya bide gelsen benimkini görsenHatunun mutfak halısı benim misafir odası halım ya:78: Herşeyin çok güzel canım sonunda muradıma erdim ohh rahatladım iyi günlerde huzurla mutlulukla eskit inşallah yalnız tv üniten çok farklı o da ayrı bi hoşuma gitti canım siz mobilyalarınızı maskodan almıştınız sanırım öyle hatırlıyorum ben
kübra mutfağın çok kulanışlı görünüyor
huzurla oturun inşallah
kübroşş herkeyin çok zevkli canım ya.
Özellikle mutfak kısmına gerçekden bayıldım.Ve perde yaptırmamakla hata mı yaptım acaba diye düşünür oldum.
Yatak odasını tülünüde kısa tutmuştum.Ay bende bitirsem artık şu sitresi çok rahatlıcamm :92:
canım varya evine girip eşinle mutlu mesut yaşayınca amann perde de neymiş diyeceksin . az kaldı canım. hiç stres yapma
günaydın kızlar..
pzartesi sendromum ağır geçiyo
günaydın kızlar..
Pzartesi sendromum ağır geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?