2011 gelin adayları buyrun sohbete

buket eşimde kullanma artık şunu diyor
ama tereddütteyim yani çocuk oyuncağı değil bu bi başla bi bitir
umuyrm haptandır.çok zorluyor bünyemi aslında
yoruluyor insan böle yanımda poşetle yatıyorum

ayyyyyyyyyyyy çok zor ya
benimde darılan olur mutlaka

hiç pişman değilim zaten canım ödesin banane

buketcim ya ayıptır söylemesi nkadar tuttu tahmini söyleyebilirmisin (((
perdeler gerçekten çok bu arada tatlımmmm
zevk süper

zeynep gündüz alsan normal bulanır ama akşam alıyorsun bildiğim kadarıyla
ben şöyle düşündüm acaba stresli bir iştesin ve stres mide bulnstısı yapıyor olabilir mi
bende strese girsem azıcık panik yapsam midem bulanır çok
benim kay aydır kullanıyorum bir kere bulantı yapmadı hiç yapıdanda olabilir sanırım aç karnına mı içiyorsun yada

günaydın fıstıklarr

Buketcim bende fotoları görmek istiyorummmmm, ama albümü bulamadım

deniz strestende olabilir belki ama uykumda oluyor sürekli yatıyorum birşey yok saat 2 3 gibi mide bulantısı ile uyanıyrm
yemek yedikten sonra içiyrm hep
saat 9 10 arası alıyrm
gündüz almaya korkuyrm nedense sanki gündüz iş yerinde bulanıcak daha kötü olucak gibi geliyor
birde ben bu saatte içipte sonra istifra edince etkisini kaybediyormudur?

yani kaybolabilir sanırım alışma dönemi vücutun sanırım eğerki zorluyorsa eşinin dediği ibi bırak o korunsun sadece zaten hem sen hem eşin en azından birinizden biri

canım sen bu mutfağa dağınık mı diyosun ya bide gelsen benimkini görsen Hatunun mutfak halısı benim misafir odası halım ya:78: Herşeyin çok güzel canım sonunda muradıma erdim ohh rahatladım iyi günlerde huzurla mutlulukla eskit inşallah yalnız tv üniten çok farklı o da ayrı bi hoşuma gitti canım siz mobilyalarınızı maskodan almıştınız sanırım öyle hatırlıyorum ben

kübroşş herkeyin çok zevkli canım ya.
Özellikle mutfak kısmına gerçekden bayıldım.Ve perde yaptırmamakla hata mı yaptım acaba diye düşünür oldum.
Yatak odasını tülünüde kısa tutmuştum.Ay bende bitirsem artık şu sitresi çok rahatlıcamm :92:

içine doğmuş demekki kalbin temizmiş canım Salon zigonlarınıda ekledim onlar tekerlekli değil ama ben onları daha çok beğeniyorum

hemen onada baktım canım çok güzelmiş gerçekten
ama ben oturma odasındakini daha çok beğendim bende öle bişey alıcam metal ayaklı olsun istenmiyorum mobilyalarımda hiç metal yok sırf beyaz masam falanda o yüzden tam beyaz alıcam ama daha bulamadım gönlime göre zaten çok da önemli değil bulunca alırım

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy kübracım evine bayım bayım bayıldımmmmmmmmmmmmm

teşekkür ederim canım benim

çok seviyorum mutfak halımı bende. tv ünitemizi yeni aldık canım. ilk zamanlar alamamıştık.eşim bayılır böyle değişik şeylere onu gördü vuruldu zaten. mobilyaların hepsi maskodan.

kübra mutfağın çok kulanışlı görünüyor
huzurla oturun inşallah

amin canım inşallah.

canım varya evine girip eşinle mutlu mesut yaşayınca amann perde de neymiş diyeceksin . az kaldı canım. hiç stres yapma

canım varya evine girip eşinle mutlu mesut yaşayınca amann perde de neymiş diyeceksin . az kaldı canım. hiç stres yapma

İnşallah canım bende inanıyorum ki önemli olan tek şey o.
Dün bile sevdiceğim dizi izlerken ben onu izledim gözüm başka bir şet görmedi.
Gözler ela,uğ uzun kirpikler,nasılda şekerdi.
Haftaya benimsin karımsın diyip durdu kıyamam ben sevdiceğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…