2011 gelin adayları buyrun sohbete

fıstık günaydınnnn
şahitleriniz kimler

Benim çok yakın 3 tane arkadaşım hatta bacım var züleyhacım.
Ama şöyle bir durum var.Birini seçtiğimde diğerleri her ne kadar alınmayız deselerde alınıyorlar bunu hissediyorum.
O yüzden bende halama teklif ettim şahidim olur musun diye.
Hep evliliği güzel giden birini seç diyorlardı bende öyle yaptım.
Böylelikle kızlar arasında seçim yapmak zorunda kalmadım aman duymasınlar

olsun canım önemli olan huzur. YArdımcı olurum tabiki fikir veririm. Aşkıma diyorum tam iç mimar olacak hatunmuşum o da diyor ki aman aşkım sen iç mimar olma beni batırdığın yeter başka insanları da batırma

sağol canım benim beğenmene sevindim

inanamıyorum benden bahsediyormuşsun bak heyecan yaptım şimdi

Ben bu menüyü çok beğendim canım not ettim hatta ellerine sağlık

günaydın kızlarr ben geldim.

buket evin çok güzel olmuş. şimdi hangisini söylesem bilemiyorum hepsi ayrı şık ayrı güzel. oturma odasını görmüştük sadece halı bir anda odanın havasını değiştirmiş. salonun her şeyiyle harika portmantonu eşime göstereceğim bizde yaptıracağız seninkinin modelini çok beğendim. hem kullanışlı hemde modern duruyor. salondaki tv üniten favorim masanla falan çok uyumlu. güle güle kullan canım. huzurla mutlulukla. rabbim kem gözlerden nazarlardan korusun maşallahh

bende evimi çektim esra istemişti. biraz ekleyeceğim. haber veriirm bitince kızlar

Çok geçmiş olsun zeynep aman dikkat et kendine.
Bebiş olma durumu var mı ben bir şey mi kaçardım acaba?

yok tatlım ya
2 yöntemle korunup hamile kala riskim yoktur herhalde
ama d.k. hapı midemi bulandırıyor bazen
bu aralar iyidi yine başladı
ya da bilmiyrm başka sebepten bulanıyor ben hapa atıyrm suçu

züleyha bende ayaklarım buz ve soğuktan şişilirmi karnım felan aks katı oluyor :)

anlatamam denizm ya belim falan çok ağırıyo kdvnin son günü çok kötü oldu
gerçi bi tane kaldı bugüne kdv bitirdim ama
offffffff(
öğlen eve gidince sıcak su alayım ayaklarıma imkanın varsa al sende

evet yaaa karar vermek zor bi durummm

kızlar bende cumartesi eşim gittikten sonra yatmadım evimi sildim süpürdüm sonra kayınvalidem kahvaltıya çağırdı beni oraya gittim. ordan gelirken yan komşum beni iftara çağıran o gördü beni. dedi sana geleceğiz bu a kşam çaya. hayır dyemedim tabi. seni ben yemeğe alacaktım abla dedim. yok canım dedi hamilesin ben sana kıyamam sadece çaya gelicez sakın bişey yapma dedi. tabi yapmadan olmaz.

mercimek köftesi
kek ve börek yaptım
birde bimden hazır kurabiyelerden aldım. kayınvalidemde geldi çaya. hepsi çok beğendiler. komşum dedi elin çok lezzetli. ilk başta kayınvalidemin yaptığını sandı mercimek köftesini ona dedi çok güzel olmuş. kayınvalimde ben yapmadım dedi maşallah gelinim döktürmüş utandım ama çok hoşuma gitti.

pazar günüde elitme kahvaltıya davetliydik öğlen eve geldim uyuyup kalmışım 5 te kalktım. kocişle dışarı çıktık. balık yedik geldik.

Ahh erkekler ahh.Hepsi aynı mantıkta bakıyor nedense.
Ama sen en güzelini yaptınn bir daha olmıcak ya sonuçda kendi evin.
Darısı başıma

Günaydınn kızlarr boş boş geçirilmiş bi haftasonundan sonra yeni bir haftaya kendimi çok yorgun hissederek başlamış bulunuyorum heryerim ağrıyo ya. Buket cim evinin resimlerine baktım herşey çok güzel ne kadar zevkli olduğun bütün parçalar birleşince ortaya çıkmış huzurla mutlulukla geçirin günlerinizi inşallah herşey ayrı ayrı çok güzel. Final e son 5 senide gelin ediyoruz sonundaa

günaydın canım hoşgeldinn çok sevindim fotoları unutmadığınaaa

züleyha benim nikah şahidim amcam gibi sevdiğim biri vardı o oldu. eşim dayısını nikah şahidi yapınca yaşlı adamın yanına kız arkadaşımı oturtmak istemedim. garip duruyor öyle iki şahitte genç olunca oluyor ama. yaşlı adamın yanına bende mecburen yaşlı birini almıştım ama iyi oldum sevdiğim değer verdiğim bir büyüğümdeoda çok memnun oldu.

günaydın canım hoşgeldin. Beğenmene sevindim canım benimde sende favorim mutfağındı Amiin canım. Halılar gelince tüm evin havası değişti zaten tamamlandı ev

yok tatlım ya

hap benimde çok midemi bulandırıyor zeynep ya

bket ben pturma odandaki sehpayı çok beğenmiştim dün akşam düşündüm tekerleklimiydi die bende öle bişey bakıorum üşendim sabah ofiste bakarım dedim gelince hemen açtım unutmadan aaa bi baktım bütün ev ordaaa tamamen tesdüf olduu
Ama çok beğendim güle güle huzurlu oturun evinizde

Ellerine sağlık kübroşum dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsin desene.

evet yaaa karar vermek zor bi durummm

İnan canım beni tahmin ettiğimden daha çok zorladı.Ama doğru tercih yaptım umarım kimsenin kırılmasını istemem.

yok tatlım ya

Üşütmüşte olabilirsin tatlım aman dikkat et kendine.

kahvaltı bile uğraştırıyor en güzeli akşam çayı :)
bende çekyatları kep kendim kaldırıdım belimi incittim iğrenç bir ağrı oluyor eğilince

şimdi kahvaltı ya canınız istemez umarım yazsm mı bilemedim

kızartma yaptım soslu
bu arada bir iki kil opatatesl isoyup yıkadım kızrtmalk kestim kurutum unladım dolaba artık bozulurmu bozulmazmı bilmiyorum :)
peynirli milföy açma
yumurta dolması
kahvaltılıklar
peynir eritmesi

içine doğmuş demekki kalbin temizmiş canım Salon zigonlarınıda ekledim onlar tekerlekli değil ama ben onları daha çok beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…