- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #98.181
züleyha bende ayaklarım buz ve soğuktan şişilirmi karnım felan aks katı oluyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık aslışım...
Zeynep hoş geldin şekerim.
QUOTE]
hoşbulduk cnm
kızlar bugün çok keyifsizim
ancak okucam sizi
dün akşam uyumadım gibi birşey
istifra ettim sürekli eşimde uyumadı
sabah kalktım gözlerimin altında kırmızı benekler vardı derimin içinde gibi
sanki yanmış gibi makyajla kapadım
hala midem iyi değil.çabuk geçer gün inş.
fıstık günaydınnnn
şahitleriniz kimler![]()
İlerde kendi evime sahip olduğumda hayırlısıyla tül perde konusunda kesinlikle sana danışırım buketim.
Benim evin cam kısımları biraz değişik olduğu vede kiralık olduğu için böyle seçim şansım olmadı.
Darısı benim başıma inşallah.Önemli olan tek şey huzur mutluluk sağlık.![]()
Hepinize hayırlı haftalar kızlar. Günaydınlar.
Zuzumdagelinliğini giydi. Maşallah çok güzel olmuş.
Bukomaz önce evinin resimlerine baktım güle güle oturun inşallah.
Herşeyin zevkle seçilmiş yapılmış gerçekten belli çok güzell =)
Dımtıs dımtıs dımtıs dımtıs dımtıssssss Bukomada çok az kaldı....
Son 5![]()
2011 gelin adayları nerdesiniz?? Buyrun Sohbete =))
2011 Gelinleri Tahmini - Kesin Düğün Listemiz
01.10.2011 - spicy_ - Düğün
10.11.2011 - ayers - Kına
12.11.2011 - ayers - Düğün
10.11.2011 - gzdgn - Kına
11.11.2011 - gzdgn - Düğün
19.11.2011 - serebii - Kına
20.11.2011 - serebii - Düğün
Bende cumartesi günü yakın arkadaşlarımı çağırdım. Sabah 7 de kalktım temizliğe başladım.
Kısır
patatesli börek
peynirli poğaça
makarna salatası
mozaik pasta yaptım. Çok beğendiler. =))
Çok geçmiş olsun zeynep aman dikkat et kendine.
Bebiş olma durumu var mı ben bir şey mi kaçardım acaba?
züleyha bende ayaklarım buz ve soğuktan şişilirmi karnım felan aks katı oluyor :)
benim çok yakın 3 tane arkadaşım hatta bacım var züleyhacım.
Ama şöyle bir durum var.birini seçtiğimde diğerleri her ne kadar alınmayız deselerde alınıyorlar bunu hissediyorum.
O yüzden bende halama teklif ettim şahidim olur musun diye.
Hep evliliği güzel giden birini seç diyorlardı bende öyle yaptım.
Böylelikle kızlar arasında seçim yapmak zorunda kalmadım aman duymasınlar![]()
olsun canım önemli olan huzur. YArdımcı olurum tabiki fikir veririm. Aşkıma diyorum tam iç mimar olacak hatunmuşum o da diyor ki aman aşkım sen iç mimar olma beni batırdığın yeter başka insanları da batırma![]()
günaydın kızlarr ben geldim.
buket evin çok güzel olmuş. şimdi hangisini söylesem bilemiyorum hepsi ayrı şık ayrı güzel. oturma odasını görmüştük sadece halı bir anda odanın havasını değiştirmiş. salonun her şeyiyle harika portmantonu eşime göstereceğim bizde yaptıracağız seninkinin modelini çok beğendim. hem kullanışlı hemde modern duruyor. salondaki tv üniten favorim masanla falan çok uyumlu. güle güle kullan canım. huzurla mutlulukla. rabbim kem gözlerden nazarlardan korusun maşallahh
bende evimi çektim esra istemişti. biraz ekleyeceğim. haber veriirm bitince kızlar
günaydın kızlarr ben geldim.
buket evin çok güzel olmuş. şimdi hangisini söylesem bilemiyorum hepsi ayrı şık ayrı güzel. oturma odasını görmüştük sadece halı bir anda odanın havasını değiştirmiş. salonun her şeyiyle harika portmantonu eşime göstereceğim bizde yaptıracağız seninkinin modelini çok beğendim. hem kullanışlı hemde modern duruyor. salondaki tv üniten favorim masanla falan çok uyumlu. güle güle kullan canım. huzurla mutlulukla. rabbim kem gözlerden nazarlardan korusun maşallahh
bende evimi çektim esra istemişti. biraz ekleyeceğim. haber veriirm bitince kızlar
yok tatlım ya
2 yöntemle korunup hamile kala riskim yoktur herhalde
ama d.k. hapı midemi bulandırıyor bazen
bu aralar iyidi yine başladı
ya da bilmiyrm başka sebepten bulanıyor ben hapa atıyrm suçu
günaydın canım maşallah ben daha eklediğimi söylememiştim ne çabuk kokusunu aldın da baktınBende kızlara ben evimin fotolarını ekledim bakın yazacaktım sen benden önce duyurmuşsun
Teşekkür ederim canım beğenildiğini duymak çok güzel. Alınacaklar alındı artık sadece salonda duvar ünitesi yerleşecek mutfak masamız gelecek o kadar sonunda bitti bende rahatladım
Ahh erkekler ahh.Hepsi aynı mantıkta bakıyor nedense.
Ama sen en güzelini yaptınn bir daha olmıcak ya sonuçda kendi evin.
Darısı başıma![]()
kızlar bende cumartesi eşim gittikten sonra yatmadım evimi sildim süpürdüm sonra kayınvalidem kahvaltıya çağırdı beni oraya gittim. ordan gelirken yan komşum beni iftara çağıran o gördü beni. dedi sana geleceğiz bu a kşam çaya. hayır dyemedim tabi. seni ben yemeğe alacaktım abla dedim. yok canım dedi hamilesin ben sana kıyamam sadece çaya gelicez sakın bişey yapma dedi. tabi yapmadan olmaz.
mercimek köftesi
kek ve börek yaptım
birde bimden hazır kurabiyelerden aldım. kayınvalidemde geldi çaya. hepsi çok beğendiler. komşum dedi elin çok lezzetli. ilk başta kayınvalidemin yaptığını sandı mercimek köftesini ona dedi çok güzel olmuş. kayınvalimde ben yapmadım dedi maşallah gelinim döktürmüşutandım ama çok hoşuma gitti.
pazar günüde elitme kahvaltıya davetliydik öğlen eve geldim uyuyup kalmışım 5 te kalktım. kocişle dışarı çıktık. balık yedik geldik.
evet yaaa karar vermek zor bi durummm![]()
yok tatlım ya
2 yöntemle korunup hamile kala riskim yoktur herhalde
ama d.k. hapı midemi bulandırıyor bazen
bu aralar iyidi yine başladı
ya da bilmiyrm başka sebepten bulanıyor ben hapa atıyrm suçu
günaydın canım hoşgeldinn çok sevindim fotoları unutmadığınaaa
bket ben pturma odandaki sehpayı çok beğenmiştim dün akşam düşündüm tekerleklimiydi die bende öle bişey bakıorum üşendim sabah ofiste bakarım dedim gelince hemen açtım unutmadan aaa bi baktım bütün ev ordaaa tamamen tesdüf olduu
Ama çok beğendim güle güle huzurlu oturun evinizde