- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.161
günaydın herkeseee
günaydın düğündaşımmm basılsın?
buket evinin resimlerini gördüm çok güzel olmulş canım heryeri çok zevkli döşemissin güle güle oturun inşallah allah nazardan saklasın
özellikle salonunu çok beğendim perdesi fln süper olmuş çok uymuş herşeyinn çok güzel
Çok şükür iyiyim düğündaşım hazırlıkları hızlandırdık sen nasılsın?
walla iiyim bende nolsun işte uğraşıoruz
haftasonu bende hiç oturmadım bütün çeyizlerim fln eve gitti onları taşıdık
sonra salon perdemi hallettik gelinlik için çamaşırımı fln hallettik bayağa yoğun ve yorucu geçti
artık bundan sonra böle olucak heralde herhaftasonumuz dolu dinlenmek yokk
ama çok güzel böle şeylerle uğraşmak
günaydın herkeseee
günaydın düğündaşımmm basılsın?
buket evinin resimlerini gördüm çok güzel olmulş canım heryeri çok zevkli döşemissin güle güle oturun inşallah allah nazardan saklasın
özellikle salonunu çok beğendim perdesi fln süper olmuş çok uymuş herşeyinn çok güzel
Bukett evine bakdım canım herşeyin çok zarif olmuş.
Özellikle tül perde kısmına bayıldım.Allahım ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.
amin canım teşekkür ederim salonun 3 tane fonu eksik yamuk duruyordu düzelip gelicek
cumartesi işe gelmedim eşimde evdeydi kahvaltı temizlik derken akşam oldu annemlere gittim ordada misafir vardı :)
market alış veriş cumartesi çalışmayınca rahat oluyor bir sürü işi yapbiliyor insan
pazarda eşimin toplantısı vardı gitti bende gelek isteyen iki arkadaşım vardı kahvaltıya onları aldım onlar 4 gibi gittiler yurtdışından misafir gelmişti bizede uğradılar düğün için 50 euro verdilr :) ütü yemek derken gün bitti
haftaya cumartesi kalabalık misafir gelecek nasıl izin alıcam bilmiyorum
hep gelmek istiyorlardı gelmeyin diyemedim baklım
ellerine sağlık aslışım...
Zeynep hoş geldin şekerim.
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi kızlar.
özelikle son zamanlar nasıl geçtiğini anlamıcaksın diyodunuz gerçekden de öyle oluyor.
2 ekimde nikahım var maşallah düğün gibi olacak herkes gelmek istiyor.
Sevdiceğimle ben iki şahit ve ikimizinin hayalini kurarken artık gülüyoruz halimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?