2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın herkeseee
günaydın düğündaşımmm basılsın?

buket evinin resimlerini gördüm çok güzel olmulş canım heryeri çok zevkli döşemissin güle güle oturun inşallah allah nazardan saklasın:nazar:
özellikle salonunu çok beğendim perdesi fln süper olmuş çok uymuş herşeyinn çok güzel

Hafta sonunuz nasıl geçti kızlar?

Ben iki gün boyunca evdeydim.Perşembe günü sevdiceğim nikah işlemleri için izin alınca hafta sonu izin kullanmadı.
Benimde içimden dışarı çıkmak gelmedi.Cumartesi annem kurana gitti bende giriştim evlere temizliğe.
Allt üst her yeri kaldırdım,akşam nasıl oldu anlamadım.Sonra sevdiceğim işden çıktı telde konuşarak mesajlaşarak zaman geçirip erkenden uyuduk.
Pazarda cumartesinden farksızdı.Anneme yine işlere dokunma dedim.Ben bulaşıkları yıkarken annem çeyizlerimi çıkardı hepsine tek tek bakdık.
Allaha şükür eksiğim yok gibi.Bir sürü ayıcık bebekler hep kenarda duruyormuş.Hediye olanları ayırdım olmayanları yiyenime gönderttim.
Sonra sevdiceğim süpriz yaptı bana pazar akşamı yanıma geldi.Halbuki çarşamba buluşuruz diyorduk 6 gün var diye parmaklarımla sayıyordu yine dayanamadı:1:
Sevdiceğime yemek hazırladım,tatlı yaptım.Sonra çıktım dışarı önüne çıkayım süpriz olsun diye.Bir baktım bana doğru geliyor içim kırpır kıpır oldu.
Sevdiceğimde mutlu oldu sardıldı,öptü,kokladı.:69: Kurtlar vadisini açtım birlikde onu izledik izliyememişdi.Çok çok güzeldi.Ve buğün işteyimmmm :6:

günaydın herkeseee

buket evinin resimlerini gördüm çok güzel olmulş canım heryeri çok zevkli döşemissin güle güle oturun inşallah allah nazardan saklasın:nazar:
özellikle salonunu çok beğendim perdesi fln süper olmuş çok uymuş herşeyinn çok güzel

Çok şükür iyiyim düğündaşım hazırlıkları hızlandırdık sen nasılsın?

Çok şükür iyiyim düğündaşım hazırlıkları hızlandırdık sen nasılsın?

walla iiyim bende nolsun işte uğraşıoruz

haftasonu bende hiç oturmadım bütün çeyizlerim fln eve gitti onları taşıdık
sonra salon perdemi hallettik gelinlik için çamaşırımı fln hallettik bayağa yoğun ve yorucu geçti

artık bundan sonra böle olucak heralde herhaftasonumuz dolu dinlenmek yokk

ama çok güzel böle şeylerle uğraşmak:66::66:

walla iiyim bende nolsun işte uğraşıoruz

haftasonu bende hiç oturmadım bütün çeyizlerim fln eve gitti onları taşıdık
sonra salon perdemi hallettik gelinlik için çamaşırımı fln hallettik bayağa yoğun ve yorucu geçti

artık bundan sonra böle olucak heralde herhaftasonumuz dolu dinlenmek yokk

ama çok güzel böle şeylerle uğraşmak:66::66:

Bende yorgunlukdan uykusuzlukdan bitik bir haldeyim.
Artık her hafta sonumuz dolu.Zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bile allahım yardımcımız olsun.

Bukett evine bakdım canım herşeyin çok zarif olmuş.
Özellikle tül perde kısmına bayıldım.Allahım ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.

günaydın herkeseee

Günaydın canım maşallah ben daha eklediğimi söylememiştim ne çabuk kokusunu aldın da baktın:1: Bende kızlara ben evimin fotolarını ekledim bakın yazacaktım sen benden önce duyurmuşsun:1: Teşekkür ederim canım beğenildiğini duymak çok güzel. Alınacaklar alındı artık sadece salonda duvar ünitesi yerleşecek mutfak masamız gelecek o kadar sonunda bitti bende rahatladım

cumartesi işe gelmedim eşimde evdeydi kahvaltı temizlik derken akşam oldu annemlere gittim ordada misafir vardı :)
market alış veriş cumartesi çalışmayınca rahat oluyor bir sürü işi yapbiliyor insan
pazarda eşimin toplantısı vardı gitti bende gelek isteyen iki arkadaşım vardı kahvaltıya onları aldım onlar 4 gibi gittiler yurtdışından misafir gelmişti bizede uğradılar düğün için 50 euro verdilr :) ütü yemek derken gün bitti

haftaya cumartesi kalabalık misafir gelecek nasıl izin alıcam bilmiyorum :(
hep gelmek istiyorlardı gelmeyin diyemedim baklım

günaydınlar
güzel bir hafta geçiririz inş.
zuzu mutluluklar cnm Allah bir yastıkta kocatsın
buket güle güle oturun cnm.mutlulukla inş.
meltemciğim mantık evliliği demişsin
mantık evliliği bile yapıcak olsan acele etme emi gönlünün ısınmasını bekle
ama kararların çok gzl.
yani karamsara bağlamadan tekrar çıkan kısmetleri değerlendir ama çokta erken kararlar verme olurmu
dinlendir ruhunu bence biraz.
ayrıca nie nişan olmıcakmış bunlar güzel şeyler

amin canım teşekkür ederim salonun 3 tane fonu eksik yamuk duruyordu düzelip gelicek

İlerde kendi evime sahip olduğumda hayırlısıyla tül perde konusunda kesinlikle sana danışırım buketim.
Benim evin cam kısımları biraz değişik olduğu vede kiralık olduğu için böyle seçim şansım olmadı.
Darısı benim başıma inşallah.Önemli olan tek şey huzur mutluluk sağlık.:nazar:

Hepinize hayırlı haftalar kızlar. Günaydınlar.

Zuzumda:nazar: gelinliğini giydi. Maşallah çok güzel olmuş. :nazar:

Bukom:nazar: az önce evinin resimlerine baktım güle güle oturun inşallah.
Herşeyin zevkle seçilmiş yapılmış gerçekten belli çok güzell =)

cumartesi işe gelmedim eşimde evdeydi kahvaltı temizlik derken akşam oldu annemlere gittim ordada misafir vardı :)
market alış veriş cumartesi çalışmayınca rahat oluyor bir sürü işi yapbiliyor insan
pazarda eşimin toplantısı vardı gitti bende gelek isteyen iki arkadaşım vardı kahvaltıya onları aldım onlar 4 gibi gittiler yurtdışından misafir gelmişti bizede uğradılar düğün için 50 euro verdilr :) ütü yemek derken gün bitti

haftaya cumartesi kalabalık misafir gelecek nasıl izin alıcam bilmiyorum :(
hep gelmek istiyorlardı gelmeyin diyemedim baklım

Zengin oldun denizzz:1:

Cumartesi çalışmamak haftada iki gün evde olmak bencede büyük kolaylık.
Sen ptariksin ağırlarsın misafirlerini benim hiç kuşkum yok.:56:

Dımtıs dımtıs dımtıs dımtıs dımtıssssss Bukomada çok az kaldı....
Son 5 :52: :62::62:

2011 gelin adayları nerdesiniz?? Buyrun Sohbete =))

2011 Gelinleri Tahmini - Kesin Düğün Listemiz

01.10.2011 - spicy_ - Düğün:nazar:

10.11.2011 - ayers - Kına:64:
12.11.2011 - ayers - Düğün:nazar:

10.11.2011 - gzdgn - Kına:64:
11.11.2011 - gzdgn - Düğün:nazar:

19.11.2011 - serebii - Kına:64:
20.11.2011 - serebii - Düğün:nazar:

Bende cumartesi günü yakın arkadaşlarımı çağırdım. Sabah 7 de kalktım temizliğe başladım.
Kısır
patatesli börek
peynirli poğaça
makarna salatası
mozaik pasta yaptım. Çok beğendiler. =))

Ellerine sağlık aslışım...

Zeynep hoş geldin şekerim.

Zaman ne çabuk geçiyor değil mi kızlar.
Özelikle son zamanlar nasıl geçtiğini anlamıcaksın diyodunuz gerçekden de öyle oluyor.

2 ekimde nikahım var maşallah düğün gibi olacak herkes gelmek istiyor.
Sevdiceğimle ben iki şahit ve ikimizinin hayalini kurarken artık gülüyoruz halimize.:1:

Zuzuşuma bakdım bende gözleri ışıl ışıl nede güzel pozlar vermiş.
Ben hiç fotojenik değilim kızlar ama yinede sizler için resim çekinmeye çalışacağım kısmetse.

ellerine sağlık aslışım...

Zeynep hoş geldin şekerim.

Zaman ne çabuk geçiyor değil mi kızlar.
özelikle son zamanlar nasıl geçtiğini anlamıcaksın diyodunuz gerçekden de öyle oluyor.

2 ekimde nikahım var maşallah düğün gibi olacak herkes gelmek istiyor.
Sevdiceğimle ben iki şahit ve ikimizinin hayalini kurarken artık gülüyoruz halimize.:1:

fıstık günaydınnnn
şahitleriniz kimler :34:

Back