2011 gelin adayları buyrun sohbete

]

evet nurgülcüm ekleyememiş ama neden hapşırdın anlamadım

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayy o hapşırık şeysimiymiş
valla bende ağlama şeysi sanıyodum

neyse kızlar ben çıkar
eve gideyim temizlik yapıcam
yarın sabahta kargalar bile kahvaltısını etmeden anacımın yanına koşucam inşallah
ben kaçar öptüm hepinizi

güle güle tatlımmmm
hapşırııyo yaa sonrada mümükleri akıyo siliyo

Meltem aman dinle kfanı biraz bence canım
dinlen

Zuzuya 5-1 yerde takmışlar :)güsel gelin olmuş canım benim Allah bir ömür boyu mutlu etsin Züleyha evlilikten korkmuyorum canım karşıma şans eseri gerizekalı biris çıkmış olsa da bundan sonra karsıma çıkacak kişininde öyle olacagını sanmıyorum evlenecegim ama söz,nişan bunlar olurmu bilmiyorum ayrıntılarla boguşmayı düşünmüyorum direk evlenmeyi düşünüyorum hiç şevkimi kaybetmedim yine pembe ayakkabılarım duruyo inci kolyem duruyo herkes ugursuzluk getirir at dio ama bir kere bilen giyilmeyen takılmayan şeyleri neden atıyım ki onlar benim zevkim nişanlıma da göndermedim o benim eşyalarımı gönderseydi gönderirdim ama onu yapmadı o yüzden hak etmedi yanii hazır beni de isteyen kişiler varken mızmızlık yapmayı düşünmüyorum illaki herkes severek evlenir ama ne yapalım benim dilim çok yandı bundan sonra mantık evliligi olur en güzeli de bu

daha resimler çok kızlarr şimdilik bu kadar yeter çıkıyorum ben detayları gelince konuşuruzz öpüyorumm
bukommmmmm şafak kaç kaldııı
tümmm bebişlereeeee selam söyleyinnnnnn

Son düzenleme:
abim gitti biraz önce balıkesire gidecek otobüsüne binmeye :/ içim acıdı yahu :/ annem ağladı hem de nasıl birde diyo, "sen evlenirken hıçkıra hıçkıra ağlayacağım" ama bu bana söylenmez ki ama ben de ağladım zaten

günaydın bayanlar:/ ilk günaydınınız benden olsun dedimdi

Çigdem selam canım fırsat bulursan yaz Nesrinn nerelerdesin sen?seni çok merak ettik birden bire gittin evini özel albüme ekle ben bakıyım özellikle kırmızı mutfagını istiyorum tamam mı?
merhaba kızlar
kimseler yok yine bugün
evimi eklicektim bende
ama sonra cumartesi oldugu aklıma geldi
herkes buradayken ekleyim

Çigdem selam canım fırsat bulursan yaz Nesrinn nerelerdesin sen?seni çok merak ettik birden bire gittin evini özel albüme ekle ben bakıyım özellikle kırmızı mutfagını istiyorum tamam mı?

canım hiç sorma sen nasılsın
evimi yerleştirmişken düğünden sonra tekrar bozduk
eşim komiserlik sınavını kazandı
tekrar doğu yani şark görevi çıktı
bizde yine sürüklendik
bende onun peşinden
düğünümüzden sonra apar topar geldik
ev tuttuk yerleştirdik
erzurumdayim suan hemde bir ilçesine verdiler bizi
o güzelim evim malesefki kaldı konyada
şimdiki evim pek güzel değil
ilçede ne kadar olurki doğuda
ama sağlık olsun diyorum napalım
huzur mutluluk daha önemli
cok ugrastık yorulduk
o yuzden buralara hiç uğrayamadım..

Çok mutluluklar dilerim canım evet Konyadaki evinde güzeldi olsun eşin yanında olsun siz mutlu olun saglıklı olun gerisi boş Allah agız tadı versin ben 1 ay önce nişan attım canımm benden kaynaklanan bir durum degildi eski nişanlımın odunlukları yüzünden oldu işte çalışıyorum iş güç koşturmaca bir şekilde hayat devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…