- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.121
havalar zaten hiç belli olmuyor camlar açık yatıyoruz hala sabah dedim eşime biz şifayı kaparız böyle kış geldi resmen. kızlar ben izin alıp kaçıcam dinlenmem laızm. korkuyorum bişey olur diye. pazartesi görüşürüz inşallah. allaha emanet olun
ben arada bkıorum okuyorum yazılanlarıda yoğunum çok
kontrat hazırlıyorum sürekli rusya ya
bir evleneyim hepsini deneyeceğim canım şimdilik sizle paylaşmakla yetiniyorum
kızlar okuyorum sizi
çalışıyorum bi yandan
ay hadi inşallah canım kayınvalidem çok marifetli ya nişanlım annesinin yemeklerini arayacak diye korkuyorum
şu uzun bacaklı afet ruslardan nefret ediyorum
bizim sektörde onlardan pek yok canım
55 yaşında menapozlu kadınlarla uğraşıyorum
slm kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz..hepinizi çok özledimmmm
balayından bugün döndük anca yazabildim 2 düğünden sonra inanın hala kendime gelemedim herşey kusursuz çok güzel geçti ne kadar zor olsada:)) annişimdeyim evimde net yok çarşamba işe başlıyorum artık o zaman konuşuruzz birkaç resim ekliyorum ben gelinceye kadar idare edin öpüyorummm hepinizi görüşmek üzereeeee:))
balayından bugün döndük anca yazabildim 2 düğünden sonra inanın hala kendime gelemedim herşey kusursuz çok güzel geçti ne kadar zor olsada:)) annişimdeyim evimde net yok çarşamba işe başlıyorum artık o zaman konuşuruzz birkaç resim ekliyorum ben gelinceye kadar idare edin öpüyorummm hepinizi görüşmek üzereeeee:))
oyy zuzum gelmiş
hoşgeldn kuzum yaa
artık evli hatunlar kervanına katıldın yani
allah bi yastıkta kocatsın buketten önce davranayım
acı vardıydı acı
hehehe dedm ya bu sefer ben önce davranayım dedimkuzu buko sorardı onu ama neyse
zuzumm herşeyin çok güzel geçmesine çok sevindim bizi habersiz ve fotosuz bırakmadığın için teşekkürler
hehehe dedm ya bu sefer ben önce davranayım dedim
eee ben neden göremiyorum zuzunun resimlerini yaaaaa
Meltemcim
sana karşı bişeyler hissediyo olabilirmii :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?