2011 gelin adayları buyrun sohbete

bir evleneyim hepsini deneyeceğim canım şimdilik sizle paylaşmakla yetiniyorum

ayyyy bende öyle diyom
bi evleneyim bütün tariflerimi denicem :56::56::56:

kızlar okuyorum sizi

çalışıyorum bi yandan

aynen ayneennn :126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

ay hadi inşallah canım kayınvalidem çok marifetli ya nişanlım annesinin yemeklerini arayacak diye korkuyorum

aynen buketcim
çünkü nişanlım yemek seçer hemde çok
evde kayınvalidenm ve babannesi
her istediğinni yaparlar
o yüzden korkuyorum :52:

kızlar selamlar herkese şimdi size bir durumu anlatcagım bana yüksek fikirlerinizi esirgemeyin nişan atma sürecim içerisinde bir tane arkadasım bana çok destek oldu her zaman fikirlerini benden esirgemedi her akşam beni aradı saatlerce konustuk ben gülmeden tlfonu kapatmadı bu birinci arkadasım;ikinci arkadasım da şu anda askerde nişanlı ve şu anda askerlik yaptıgı yerdeki sıkıntılardan dolayı hep destek olmaya çalışıyoruz biz uzun zamandır arkdasız ve aynı iş yerinde çalışıyorduk şimdi şu anda benim üssüm olan kişide bir takım belirtiler var onu da uzun zamandır tanıyorum nişanlımı da tanıyan birisiydi neyse konuya gelecegim;bugün benim yanımdaydı daha sonra bir konu açıldı ....aranız nasıl dedi ben de gayet iyi biz çok iyi arkadasız birbirimize hep destek olduk dedim o da bana o zaman neden kızardın dedi ben sinirlendim benim özelime girmeye çalıştıgını hissediyorum bu ne demek şimdi?

:52:slm kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz..hepinizi çok özledimmmm :70:
balayından bugün döndük anca yazabildim 2 düğünden sonra inanın hala kendime gelemedim herşey kusursuz çok güzel geçti ne kadar zor olsada:)) annişimdeyim evimde net yok çarşamba işe başlıyorum artık o zaman konuşuruzz birkaç resim ekliyorum ben gelinceye kadar idare edin öpüyorummm hepinizi görüşmek üzereeeee:))

balayından bugün döndük anca yazabildim 2 düğünden sonra inanın hala kendime gelemedim herşey kusursuz çok güzel geçti ne kadar zor olsada:)) annişimdeyim evimde net yok çarşamba işe başlıyorum artık o zaman konuşuruzz birkaç resim ekliyorum ben gelinceye kadar idare edin öpüyorummm hepinizi görüşmek üzereeeee:))

canım benimmm bizde seni özledik heyecanla bekliyoruz seni herşeyin çok güzel geçmesine çok sevindim kuzum

canım benim bizde seni çokkkkkkkkkkkk özledikk
hemen gel :)))
herşeyin güzel geçmesine çok çok sevindimmmmmmm
öpüyorum çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

zuzumm herşeyin çok güzel geçmesine çok sevindim bizi habersiz ve fotosuz bırakmadığın için teşekkürler

Son düzenleme:
oyy zuzum gelmiş
hoşgeldn kuzum yaa
artık evli hatunlar kervanına katıldın yani
allah bi yastıkta kocatsın buketten önce davranayım
acı vardıydı acı :1:

Son düzenleme:
Back