2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aslında böyle düşünceler bile bizi hazırlıyor ikilem kurmuş olsakta paronoyaklık olsada değişik şeyler hissetmemize yol açıyor
hayırlsı olsun inşallah istediğin gibi çıkar herşey

küboş alabalık tüketiyorum zaten sık sık
birde kullanırken peynir yeme dedi mi doktor :D
yani bizim burda bi ark.a öle demiş

ay hala şu kıyma ile ne yapıcağıma karar veremedim

yok canım özellikle demedi ama zaten balıkla süt ürünü şeyler tüketmeyin derler hep.

1 hafta var canım, doktorda gebelik oluştuktan 6 gün sonra çıkar tahlil demişti.
Yengemde aradı ben senden daha sabırsızım diyor, ablam, yengem böyle olmasa belki daha relax olucam...

Aman kist olmasında, iltihap varsada umarım çabucak geçer...

Bende paranoyakım Deniiiiz :))

kanda çıkabilir ama idrarda zor canım ben adetime 3 gün vardı yaptım gölge gibi çıkmıştı 2. çizgi. ama görünmeyecek kadar dı.

Son düzenleme:
Yufkalı şiş kebap

$yufka.JPG

Malzemeler

- 1 Adet Yufka
- 150 Gram kıyma
- 1 Adet soğan
- 1 Adet patates
- Yarım havuç
- Bir tutam maydanoz
- 1 Yemek kaşığı galeta unu
- Tuz, karabiber, yenibahar

Yapılışı
- Rendelenmiş sebzeler; kıyma, baharatlar ve galeta unu ile karıştırılarak köfte yoğrulur.
- Yufka serilir, yağlanır ve yarıya yakın kısmı katlanır.
- Köfte harcından uzun köfteler hazırlanarak yufkanın uzun kısmına konulur.
- Yufkanın kenar kısımları içe doğru katlanarak rulo yapılır.
- 2 parmak kalınlığında kesilen yufkalar çöp şişe dizilir.
- Yufkaların üzeri hafifçe yağlanarak, yağlanmış fırın tepsisine dizilir.
- 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
- Sarımsaklı yoğurt ya da domates sosu ile servis yapılır.

Son düzenleme:
yok canım özellikle demedi ama zaten balıkla süt ürünü şeyler tüketmeyin derler hep.

kanda çıkabilir ama idrarda zor canım ben adetime 3 gün vardı yaptım gölge gibi çıkmıştı 2. çizgi. ama görünmeyecek kadar dı.

Neyse dışarı çıkarsam belki alırım.
Yine tembeliğim tuttu, hiçbişey yapmadım bugün.
Şimdiden özledim eşimi :((

Yufkalı şiş kebap

Eki Görüntüle 261802

Malzemeler

- 1 Adet Yufka
- 150 Gram kıyma
- 1 Adet soğan
- 1 Adet patates
- Yarım havuç
- Bir tutam maydanoz
- 1 Yemek kaşığı galeta unu
- Tuz, karabiber, yenibahar

Yapılışı
- Rendelenmiş sebzeler; kıyma, baharatlar ve galeta unu ile karıştırılarak köfte yoğrulur.
- Yufka serilir, yağlanır ve yarıya yakın kısmı katlanır.
- Köfte harcından uzun köfteler hazırlanarak yufkanın uzun kısmına konulur.
- Yufkanın kenar kısımları içe doğru katlanarak rulo yapılır.
- 2 parmak kalınlığında kesilen yufkalar çöp şişe dizilir.
- Yufkaların üzeri hafifçe yağlanarak, yağlanmış fırın tepsisine dizilir.
- 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
- Sarımsaklı yoğurt ya da domates sosu ile servis yapılır.

Çok güzel görünüyor, dürüm çiğköfteye benzemiş görüntüsü...

selam fıstıklar, biraz geriden takip ediyorum biliyosunuz :) edacım ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. denizz sende sormuşsun ya ne hediye alınmasını istersiniz diye ekimde doğum günüm var eşime diyorumki bu evli olarak geçireceğim ilk doğum günüm olucak bana güzel bi organizasyon hazırlaman lazım, süprizler falan senden beklentim yüksek bak haberin olsun diyorum :) çünkü hiç bişey beceremez bilmez ne yapılır ne edilir biraz odunumsudur :) tamam dedi, habire bana soruyo yok ne istersin hediye başbaşa yemeğemi gidelim evde ailecek mi olalım? evde olursak sen istediğin kişileri çağar diyo bana :) sözüm ona o hazırlıcaktı herşeyi :) hediyesinden geçtim küçücük bişeyde alsa mutlu olucam ama bakalım düşünüpte bişeyler hazırlayabilecekmi tek istediğim bu :)

bir evleneyim hepsini deneyeceğim canım şimdilik sizle paylaşmakla yetiniyorum

Sendeo potansiyeli görüyorum canım, yaparsın sen anacım.

selam fıstıklar, biraz geriden takip ediyorum biliyosunuz :) edacım ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. denizz sende sormuşsun ya ne hediye alınmasını istersiniz diye ekimde doğum günüm var eşime diyorumki bu evli olarak geçireceğim ilk doğum günüm olucak bana güzel bi organizasyon hazırlaman lazım, süprizler falan senden beklentim yüksek bak haberin olsun diyorum :) çünkü hiç bişey beceremez bilmez ne yapılır ne edilir biraz odunumsudur :) tamam dedi, habire bana soruyo yok ne istersin hediye başbaşa yemeğemi gidelim evde ailecek mi olalım? evde olursak sen istediğin kişileri çağar diyo bana :) sözüm ona o hazırlıcaktı herşeyi :) hediyesinden geçtim küçücük bişeyde alsa mutlu olucam ama bakalım düşünüpte bişeyler hazırlayabilecekmi tek istediğim bu :)

Bu hediye olayını ben kaçırmışım.
Ben eşime, o gün gelince dürbünden bakıcam elinde paket yoksa kendine yatacak yer ara diyorum :))
Ama şubatta sanırım İstanbul'da olucam ben...

selam fıstıklar, biraz geriden takip ediyorum biliyosunuz :) edacım ameliyat olmuşsun çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. Denizz sende sormuşsun ya ne hediye alınmasını istersiniz diye ekimde doğum günüm var eşime diyorumki bu evli olarak geçireceğim ilk doğum günüm olucak bana güzel bi organizasyon hazırlaman lazım, süprizler falan senden beklentim yüksek bak haberin olsun diyorum :) çünkü hiç bişey beceremez bilmez ne yapılır ne edilir biraz odunumsudur :) tamam dedi, habire bana soruyo yok ne istersin hediye başbaşa yemeğemi gidelim evde ailecek mi olalım? Evde olursak sen istediğin kişileri çağar diyo bana :) sözüm ona o hazırlıcaktı herşeyi :) hediyesinden geçtim küçücük bişeyde alsa mutlu olucam ama bakalım düşünüpte bişeyler hazırlayabilecekmi tek istediğim bu :)

benimde doğum günüm ekimde
ekim 11
ama hiç bahsetmiyorum
bakalım bişeyler yapacakmı
ekstra bişey yapıcanı sanmıyorum
bi pasta alır bi de biyerlerden bi çiçek kopartır gelir :1:

Sendeo potansiyeli görüyorum canım, yaparsın sen anacım.

Bu hediye olayını ben kaçırmışım.
Ben eşime, o gün gelince dürbünden bakıcam elinde paket yoksa kendine yatacak yer ara diyorum :))
Ama şubatta sanırım İstanbul'da olucam ben...

ay hadi inşallah canım kayınvalidem çok marifetli ya nişanlım annesinin yemeklerini arayacak diye korkuyorum

Sanırım hava değişimi idrar yollarını üşütmemize sebep oluyor...

havalar zaten hiç belli olmuyor camlar açık yatıyoruz hala sabah dedim eşime biz şifayı kaparız böyle kış geldi resmen. kızlar ben izin alıp kaçıcam dinlenmem laızm. korkuyorum bişey olur diye. pazartesi görüşürüz inşallah. allaha emanet olun

Back