2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allah allah sana 5 çıktı diye tedavi mi uygulamaya başladılar:97: benim de 4,99 diye hatırlıyorum ben doktor evet fazla dedi ama zaten hamilelik daha çok tetikler dedi ondan yüksek çıkması normal dedi

Evet Esra'cım haklısın.
Ama bazıları göğüste değişiklik oluyor diyorlar bende öyle bişey yok, hatta 10 gün kala falan ağrı olurdu o ağrı bile yok.
Şimdide yengem aradı diyorki, idrar tahlili yap istersen varsa silik bile çıkabilir diyor.
İlaç kullananların öyle bir derdi yok ne güzel yaa, varsa var yoksa yok...

Allah allah sana 5 çıktı diye tedavi mi uygulamaya başladılar:97: benim de 4,99 diye hatırlıyorum ben doktor evet fazla dedi ama zaten hamilelik daha çok tetikler dedi ondan yüksek çıkması normal dedi

bilmiyorum canım benimki normalde olsa normal ama hamilelikte bunu 2 ye düşürmemiz lazım dedi. ama benm ailemde var canım. ablalarımın ikiside guatr hastası belki o yüzden üzerinde durdu

Zeynep normalde pekmez yemiyorum nasıl içeyim :)

demir eksikliği zaten halsizlik aşırı uyku yapıyormuş

folbiol alabilirsin cnm hiçbir yan etkisi yok
hamişler kullanıyormusunuz siz dr veriyormu
ben hamile kalmadan 6 ay evvel kullanmak istiyorum
hem bebeğin zihin gelişimini çok iyi etkiliyormuş
bi ara kullanıyordum bıraktım şimdi

esra kaç gün var adetine canım

Bu arada Mayısta ultrasona girmiştim, kist falan yoktu sonradan oluşabilirmi kızlar?

yok canım o kadarda stres yapma. o kadar kısa zamanda kist falan olmaz sanmıyorum. kist olma ihtimalin olsaydı bence bu yaşına kadar olurdu.

ben kullanıyorum canım. ama aynı zamanda ondan alacağın vitamini alabalık ve yer fıstığından da alabilirsin canım. onalrı tüket mesela şimdi. hamilelik düşündüğünde hapına başlarsın garanti olsun diye

EVLENEN HERKESTE OLUYOR BU DURUM SANIRIM BENİMKİ PARONAYAKLIKTI PSİKOLOJİK GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR
BİDE ŞUNU FARK ETTİM HİÇ KENDİMİ ANNE OLARAK DÜŞÜNMEDİM YA KÜBRA ESRA SİZİ OKUDUKÇAMI NE SANKİ İNSAN DUYGUSAL AÇIDAN SICAKLIK OLUYOR HANİ MESELA BİR SENE DÜŞÜNMÜYOR ZİHNİM VARDI AMA BU ZAMANLA GEÇİYOR ASLINDA KIZLAR SİZİN Hmile olmanız o duyguları paylaşmanız iyi oldu :))

küboş alabalık tüketiyorum zaten sık sık
birde kullanırken peynir yeme dedi mi doktor
yani bizim burda bi ark.a öle demiş

ay hala şu kıyma ile ne yapıcağıma karar veremedim

sonbahar14+ gereksizce+ estug03+ spicy_+ elcintih+ akasya22+ superisi88+ daisyrose+ cimcime eses+ gzdgn

EVETTTTTTTTTTTTTTTTT AYLİN
ELCİN

ZÜLEYHA
NAPIYORSUNUZZZ

esra kaç gün var adetine canım

1 hafta var canım, doktorda gebelik oluştuktan 6 gün sonra çıkar tahlil demişti.
Yengemde aradı ben senden daha sabırsızım diyor, ablam, yengem böyle olmasa belki daha relax olucam...

Aman kist olmasında, iltihap varsada umarım çabucak geçer...

Bende paranoyakım Deniiiiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…