- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #98.061
korunmuyorsunuz istiyorsun dimi esracım hayırlısı hangisi ise o olsun inşallah
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bendede oldu bu ay aynı şikayetler hemen test aldımmm bi korktum hamilemiyim diye çok şükür birşey çıkmadı hap kullanıyorum ama ne olur ne olmaz
kızar hap kullanıyoruz ama hamile kalma yüzdemiz nedir acaba
yani böyle bir olasılık varsa içmeye gerek yok o zaman
bende korkuyrm hala ek korunmaya da devam ediyoruz
sanrım böylede devam edicek çünkü güvenemiyorum ben minicik hapa.
Eşim yumurtlama günlerini takip ediyor canımcım, ama oda emin olamıyor, çünkü hesaplanan zamanın dışında da olabiliyormuş.
Dikkat etmeye çalışıyorum canım, çorapsız gezmiyorum, zaten kışlık ev ayakkabılarımı bile çıkardım, oysaki hava çokta soğuk değil, güneşli burası, annemde sürekli nasihat ediyor
canım yumurtlama günü takibi de sağlıklı değil. her an ihtimalle karşı karşıyasınız yani. evliliğin ilk zamanları hep uyarıyorlar zaten çünkü çok çabuk hasta olabileceğimiz dönemdeymişiz.
Hap %100 diye biliyorum ben.
Kondomda iyi bir korunma yöntemi.
Zaten illa olsun diye bir düşüncemiz yok, sadece ymurtlama günü takibi yapıyoruz, o dönemde kondom işe yarıyor.
Sadece şu 2 haftadır ben takmış durumdayım, oda yalnızlıktan diye düşünüyorum...
yinede tereddüt ediyorum ben
yinede tereddüt ediyorum ben
Esra slm allah kavuştursun kuşum
inşallah sorun çözülürde kafanız rahat eder
bende senin gibi sayıyordum aynı şikayetler vardı ama ben psikolojik diye sallanmamaya çalışıyorum çünkü yeni gelin ya gören bieşy varmı diyor etkileniyorum sanırım :)
hayırlsıı olsun allah verdimi veriyor yumurtlama dönemi felan bir nevi bilinçli takip ama olcağı varsa olur en iyisi beklemek ve görmek :)
bende şimdi sağlık ocağından geldim doktor beni görünce güldü saf niye gülsüyse artık :)
biyokimya tatlil sonucu demir eksikliği var biraz
hematoloji tahlil normal
horman tahlil serbest t3 ne ise o biraz yüksek oda ilaçtan sanırım dk
ekim 5 adet olmazsam tekrar gidicekmişim
bende senin gibi sayıyordum aynı şikayetler vardı ama ben psikolojik diye sallanmamaya çalışıyorum çünkü yeni gelin ya gören bieşy varmı diyor etkileniyorum sanırım :)
hayırlsıı olsun allah verdimi veriyor yumurtlama dönemi felan bir nevi bilinçli takip ama olcağı varsa olur en iyisi beklemek ve görmek :)
bende şimdi sağlık ocağından geldim doktor beni görünce güldü saf niye gülsüyse artık :)
hematoloji tahlil normal
hematoloji tahlil normal
Evet canım bizimde yumurtlma günleri dışında olmuştu. Canım hamile olsan bile bu kadar çok belirti bi arada olmaz hemde bu kadar erkenden sen birazcık bilinç altı yaptın sanırım. HAkkında hayırlısı canım olucağı varsa hertürlü olur zaten.Eşim yumurtlama günlerini takip ediyor canımcım, ama oda emin olamıyor, çünkü hesaplanan zamanın dışında da olabiliyormuş.
hematoloji tahlil normal
t3 tsh guatr demek deniz. Tsh ın kaç çıktı
doğru ya adama özellikle sordum guatır ile ilgili bişey varmı diye iyice avallaştım
tsh normali 0,35-4,94 benim 5
evet canım bizimde yumurtlma günleri dışında olmuştu. Canım hamile olsan bile bu kadar çok belirti bi arada olmaz hemde bu kadar erkenden sen birazcık bilinç altı yaptın sanırım. Hakkında hayırlısı canım olucağı varsa hertürlü olur zaten.
Benim bildiğim kondom hap tan daha etkili bir korunma yöntemi ve hiçbir korunma yöntemi %100 değil kızlar.
Adet olmazsan tekrar gel demek ne demek denizcim anlamadın mıBiz hangi durumda adet olmuyoruz:13:
Eşim yumurtlama günlerini takip ediyor canımcım, ama oda emin olamıyor, çünkü hesaplanan zamanın dışında da olabiliyormuş.
Dikkat etmeye çalışıyorum canım, çorapsız gezmiyorum, zaten kışlık ev ayakkabılarımı bile çıkardım, oysaki hava çokta soğuk değil, güneşli burası, annemde sürekli nasihat ediyor
hematoloji tahlil normal
doğru ya adama özellikle sordum guatır ile ilgili bişey varmı diye iyice avallaştım
tsh normali 0,35-4,94 benim 5
% 100 koruma sağlıyorsun zaten şmidi bişey olmaz kuzum :)
bu kondom acıtıyormu acaba nasıl
biraz yüksek çıkmış deniz. Levotiron verdi dr bana bende 5 çıkmıştı. Ama drun dediğine göre normali dört olsada gebelikte tsh ın 2 de olması gerekiyormuş. O yüzden ilaç kullanacaksın dedi. Bende haftaya gideceğim tekrar dr a. En son gittiğimde 4 e düşmüştü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?