2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızar hap kullanıyoruz ama hamile kalma yüzdemiz nedir acaba
yani böyle bir olasılık varsa içmeye gerek yok o zaman
bende korkuyrm hala ek korunmaya da devam ediyoruz
sanrım böylede devam edicek çünkü güvenemiyorum ben minicik hapa.

korunmuyorsunuz istiyorsun dimi esracım hayırlısı hangisi ise o olsun inşallah

Eşim yumurtlama günlerini takip ediyor canımcım, ama oda emin olamıyor, çünkü hesaplanan zamanın dışında da olabiliyormuş.

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bendede oldu bu ay aynı şikayetler hemen test aldımmm bi korktum hamilemiyim diye çok şükür birşey çıkmadı hap kullanıyorum ama ne olur ne olmaz

Dikkat etmeye çalışıyorum canım, çorapsız gezmiyorum, zaten kışlık ev ayakkabılarımı bile çıkardım, oysaki hava çokta soğuk değil, güneşli burası, annemde sürekli nasihat ediyor

canım yumurtlama günü takibi de sağlıklı değil. her an ihtimalle karşı karşıyasınız yani. evliliğin ilk zamanları hep uyarıyorlar zaten çünkü çok çabuk hasta olabileceğimiz dönemdeymişiz.

Zaten illa olsun diye bir düşüncemiz yok, sadece ymurtlama günü takibi yapıyoruz, o dönemde kondom işe yarıyor.
Sadece şu 2 haftadır ben takmış durumdayım, oda yalnızlıktan diye düşünüyorum...

Esra slm allah kavuştursun kuşum
inşallah sorun çözülürde kafanız rahat eder

bende senin gibi sayıyordum aynı şikayetler vardı ama ben psikolojik diye sallanmamaya çalışıyorum çünkü yeni gelin ya gören bieşy varmı diyor etkileniyorum sanırım :)
hayırlsıı olsun allah verdimi veriyor yumurtlama dönemi felan bir nevi bilinçli takip ama olcağı varsa olur en iyisi beklemek ve görmek :)

bende şimdi sağlık ocağından geldim doktor beni görünce güldü saf niye gülsüyse artık :)
biyokimya tatlil sonucu demir eksikliği var biraz
hematoloji tahlil normal
horman tahlil serbest t3 ne ise o biraz yüksek oda ilaçtan sanırım dk

ekim 5 adet olmazsam tekrar gidicekmişim

hoyrola bacı bebişmi gelecek sanada yoksa yawww sen hap içmiyormuydun kuzu

t3 tsh guatr demek deniz. tsh ın kaç çıktı

Ayy en büyük sebep dış etkiler.
Gidip kan tahlili yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi.
Eşimde bişey diyince dalga geçer gibi gülüyor sinir oluyorum.

Eşim yumurtlama günlerini takip ediyor canımcım, ama oda emin olamıyor, çünkü hesaplanan zamanın dışında da olabiliyormuş.

Evet canım bizimde yumurtlma günleri dışında olmuştu. Canım hamile olsan bile bu kadar çok belirti bi arada olmaz hemde bu kadar erkenden sen birazcık bilinç altı yaptın sanırım. HAkkında hayırlısı canım olucağı varsa hertürlü olur zaten.

Benim bildiğim kondom hap tan daha etkili bir korunma yöntemi ve hiçbir korunma yöntemi %100 değil kızlar.

Adet olmazsan tekrar gel demek ne demek Denizcim anlamadın mı Biz hangi durumda adet olmuyoruz:13:

doğru ya adama özellikle sordum guatır ile ilgili bişey varmı diye iyice avallaştım

tsh normali 0,35-4,94 benim 5

biraz yüksek çıkmış deniz. levotiron verdi dr bana bende 5 çıkmıştı. ama drun dediğine göre normali dört olsada gebelikte tsh ın 2 de olması gerekiyormuş. o yüzden ilaç kullanacaksın dedi. bende haftaya gideceğim tekrar dr a. en son gittiğimde 4 e düşmüştü .

stresten geçikiyor
sıkıntıdan geçikiyor
üzüntüden geçikiyor
mevsimsel dğişmelerden geçikiyor

Bundan birde
ama geçti değilim canım bir ara esti geçti psikolojik olarak şimdi sanmıyorum

doğru ya adama özellikle sordum guatır ile ilgili bişey varmı diye iyice avallaştım

tsh normali 0,35-4,94 benim 5

canım bu kadar yüksekliği pek önemsemiyolar benimde 4,99 falan çıkmıştı hem sağlık ocağındaki doktorum hemde kadın doğum uzmanım önemli değil dediler bu kadar yüksek olması bu kadarlık farkı çok önemsemiyoruz dediler. Sende kafanı takma hastaım hastayım düşünüpte kendini hasta etme daha çok herzaman pozitif düşün. Beni doktorum çok güzel motive ediyo :) Bi gidiyorum yanına hoşgeldin nasılsın diyo çok iyi gördüm seni diyo çok iyisin diyo iyisin iyisin. Hep böyle düşünmek lazım aslında o öyle söyleyince kötü bile olsam o an kendimi iyi hissetmeye başlıyorum

% 100 koruma sağlıyorsun zaten şmidi bişey olmaz kuzum :)

bu kondom acıtıyormu acaba nasıl

deniz ilk çok acıdı hep ondan bildim ama zaten acıyı arttırıyormuş ilk birde kullandığımız marka epey zorladı
şimdi markayı değiştirdik o daha iyi
alıştı bünyem mesela hissetmiyorsun fln diolardı öle değil
bence çok rahat hemde temizlik açısından da rahat

ben 3 sene rahat tedavi gördüm küçük beyaz ilaç vardı çeyrek sonra yarım sonra tam
normal dedi ama dahada yüksek çıksaydı üzülürdüm hemen gitmiyor çünkü bir iki sene tedavi olmadan bebek te riskli olur şimdi kafam rahat biraz dikkat etmem lazım birde takip gerektiren bişey sanırım bir kaç sonra yine giderim olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…