• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Final sonuçlarını bekleyenler buraya....

Sizi kutluyorum arkadaşlar.
İnşallah bende mezun oluyorum ve bu stresten kurtuluyorum,darısı diğer arkadaşların başına.

olursun cnm inş merak etme.hangi dersin kritik ?

ınkılap tarihi 16 doğrum olması gerekiyordu tam da 16 çıkıyor ama ne bilim tedirginim
bi dersim de aynı durumda hesaplıyorum falan tam geliyor ama ya doğru şıkkı son anda değiştirdiysem diye düşünüyorum:59:
hayırlısı artık ya napim:59:

arkadaşlar özellikle 2 ve daha üst sınıftaki arkadaşlar size bişey sorcam...sınavlara girdim 1.sınıftayım henüz 2yada 3 dersten kalsam direkt sınıfta kalmış mı oluyorum yoksa bütünlemeden de başarısız oluncamı kalınıyor

ınkılap tarihi 16 doğrum olması gerekiyordu tam da 16 çıkıyor ama ne bilim tedirginim
bi dersim de aynı durumda hesaplıyorum falan tam geliyor ama ya doğru şıkkı son anda değiştirdiysem diye düşünüyorum:59:
hayırlısı artık ya napim:59:

cnm tam 16 doğru hesaplıyosan emin ol daha fazladır bence.sıkma canını tatlım en kötü ihtimal büte kalırsın ki inş. kalmazsında, zaten bütte çıkmış soruların aynılarını soruyolar.

arkadaşlar özellikle 2 ve daha üst sınıftaki arkadaşlar size bişey sorcam...sınavlara girdim 1.sınıftayım henüz 2yada 3 dersten kalsam direkt sınıfta kalmış mı oluyorum yoksa bütünlemeden de başarısız oluncamı kalınıyor

cnm bütede girdikten sonra kalıp geçme durumun netleşiyo.en fazla 2 dersten başarısız olursan bir üst sınıfa geçebiliyosun.3 dersten başarısız olursan kalıyosun.

merguana sende mi emlak okuyosun?sınavın nasıldı? resmen ters köşe yaptılar çıkmış sorulardan bir tane bile yoktu özellikle cumartesi günü berbattı benim.

cnm tam 16 doğru hesaplıyosan emin ol daha fazladır bence.sıkma canını tatlım en kötü ihtimal büte kalırsın ki inş. kalmazsında, zaten bütte çıkmış soruların aynılarını soruyolar.

inşallah canım haziran da mezun olurum
ama kendimi her ihtimale karşı bütünlemeye kalmış olarak görüyorum
belki tersi çıkar:))
neyse bakalım artık hayırlısı:16:

Son düzenleme:
Back