• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu 2011 eylül gelininin yemek odası takımı...

lemlem07

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
2.753
41
318
Diğer
yemek odası takımım bu kızlar.. sizce nasıl? ben çok beğenerek aldım ve evimize yerleştireceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.. bu resimdekiler gibi masa,vitrin ve tv ünitesini aldım sadece.. evimiz eğer geniş olursa sonradan bu takımın konsolunuda alabilirm.. ama vitrinin bir tarafı kapalı dolap olduğu için, yemek takımlarımı oraya koymayı düşünüyorum.. yorumlarınızı beklerim..

Eklentiler

• $siyahfiero4.webp
    $siyahfiero4.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 206
  • $siyahfiero3.webp
    $siyahfiero3.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 176
  • $siyahfiero1.webp
    $siyahfiero1.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 195
  • $siyahfiero5.webp
    $siyahfiero5.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 187
Son düzenleme:
çok güzel canım iyi günlerde eskitin:16::16::nazar::nazar::nazar:
bu arada mobilya ekleyen her arkadaşımdan rica ediyorum marka ve fiyat konusunda bilgilendirirseniz başklarınada yardımcı olursunuz...vitrininizede bayıldım bu arada:1::1::1::1::1:

teşekkür ederim.. modelin adı fiore yemek odası takımı.. biz bu takımın koltuk takımınıda aldık.. onun adıda fiore koltuk takımı..

ama aldığımız mağazanın kendi üretimi değil.. inegölden getirtiyormuş.

buda bu takımın konsolu.. bunu almadık, ama dediğim gibi evimiz geniş olursa belki ilerde alabilirim..

$siyahfiero7.webp

eylül gelinimmm :69:çok güzelmiş mobilyaların bayıldım güzel günlerde otur canım inşallah:16::16:

Ben yeni farkettim burayı canımm hayırlı olsun, mobilyaların çok güzel, aldığınız herşeyi Rabbim içinize sindirsin...

ayy benim fıstıkımın mobilyasına bakıııınn :27:
çok güzel hayatım, güle güle kullanın
ben burayı daha yeni gördüm senin profili karıştırırkene :52::52:

teşekkürler canım.. fiyatları ayrı ayrıydı şu an hangisi ne kadardı tam hatırlamıyorum ama koltuk takımımız 3250 TL'ydi, peşinde 2.600'e düştüler.. yemek odası takımıda (konsol hariç) 2.900!e düştü peşinde. yani oturma grubu, yemek masası, sandalyeleri, tv sehpası ve vitrin 5.500 oldu.

Back
X