Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,iyi haftasonları kızlarr![]()
Merhabalar,iyi haftasonları kızlarr![]()
merhaba arkadaşlar içinizdeki en yenilerden biri benim sanırım.2 haftadır sayfayı takip ediyorum şimdi kendimi hazır hissettim ve geldim.
Sat:22 aralık
Muhtemel doğum tarihi:28 eylül:)
sadece eczaneden alıp test yaptım şimdilk başka da bişey yapmadım. 6hf+2günlüğüm. doktora 8. hafta gitmeyi düşünüyorum. gitmişken kalbine kesesine bakılır tahlilleri yapılır diye düşünüyorum.
teşekkürler esrant :) bir de mesai bitse de eve gitsek dinlensek ne güzel olurbir de o cetveli nasıl yapabilirim acaba yardımcı olabilir misin bana?çok beğendim de :))
mrb canım nasılsın nasıl gidiyor?
sana da iii haftasonları
Düne göre biraz daha kötüyüm.
Dinlenip iyi olmaya çalışıyorum canım.
Sen nasılsın ?
benim de mide bulantıları var yemeği zorla yiyorum.ilaç içemiyorum midem kaldırmıyor.her şeyi zorla yapıyorum.gün geçtikçe azalması gerekirken daha kötü oluyor anlamadım gitti.işteyim o daha kötü![]()
Off şu mide bulantıları çok zorluyor olsa gerek.
Umarım hepiniz de tez zamanda atlatırsınız.
Yavaş yavaş ilerliyor zaman,fazla da kalmadı zaten![]()
ben de yoktu ilk başlar ne olduysa başladı işte güzel bir şey tabi bebeğim iyi diyorum ama sanırım her şeyden nefret edecem bu gidişle.inşallah geçer canım ya![]()
Bende iştahsızlık çok var.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Sanırım artık hiç iştahla yemek yiyemeyeceğim
Ama elbet geçecek canım![]()
ben de ki şöyle canım
yemekten bir tabak yedim daha sonra o yemekten yiyemiyorum yapılmasını da istemiyorum.annem sürekli yemek değiştiriyor.aynı yemeği yapsa bana farklı şeyler yapıyor.böyle ymekler bitecek ben sana ne yapcam diyor.1 tabaktan öteye geçemiyoruz.sağlıklı yemekler yapılıyor ama ben bütün yemeklerden nefret edecem sonunda![]()
Hımm evet zor bir durummuş.:44:
Ben şu anda yumurta ve et dışındakilerden zorla yiyebiliyorum.
Ama zaten 3.aydan sonra ister istemez açılacak iştahlar.
O zaman da ne yapsak da yemesek diye düşünürüz![]()
inşallah canım ya.1 ayım kaldı benim 3.aya.1 ay daha sabredelim yapılacak bir şey yok.ozman ne bulursam yerim herhal![]()
Benim de sadece 2 haftam kaldı
Zaman hem hızlı,hem de çok yavaş geçiyor.
Çok ilginç![]()
bence de.gün sayıyoruz hiç geçmiyor diyoruz 2 aylık oldu bile.düşünmemek lazım aslında...
Lazım aslında ama..
Bir dahaki doktor kontrolün ne zaman senin canım?
15 gün sonra canım.yani bi sonraki hafta gidecem.bana kalsa ayda bir gidecem de.benim daha önce ölü doğumlar var ya korkuyorlar o yüzden 15 gün de bir.bakalım hayırlsı
Hımm anladım canım.
Umarım bu kez her şey yolunda gider![]()
inşallah kötü düşünmüyorum bu sefer olacak diyorum bakalım aslında genetik testimiz çıkmadı daha.10 gün sonra.aslında şimdi hamilelik düşünmüyordum süpriz oldu vardır bi hikmet dedik.planlı olmadı.inşallah bebeğim doğacak inanıyorum.