Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar ve minoşlar
iyi haftasonları:92::92:
günaydın bu haftada bitti ve biz 1,5 aylık olduk bebişimle![]()
tmm muayene için özel hastaneye gidin arkadaşlar ama böyle kan testi idrar dı bunları devlet hastanelerinde yaptırın. sanırım sigortanız var. ben öyle yaptırıcam. 2 li test 3 lü falan pahalıymış o hastanelerde. devlet hastanesinde yada üniversite hastanelerinde yaptırın. 180 liraya bebeğin ciddi eksikleri tamamlanır. tabii bu benim tercihim
bebeğe oda yapacaklar varmı. Ben kararsızım. şimdilik bi yatak alayım diyorum. Sonra 1 yaşına gelince oda yaparım diyorum![]()
gunaydin kizlar
tahminimce 6 haftalik hamileyim bende yanliz 5 gundur kahverengi lekelenmelerim oluyor gecmek bilmedi
sali gunu 5,5 haftalikken doktora gittim keseyi gorduk ama bebek yoktu dr normal dedi ama carsamba gunu
kan tahlili yaptirdim 8100 ve dunde yaptirdim yani 2gun sonra 9100i civari cikti fazla artmamis cok moralim bozuldu
sizce bu degerin az artmasi ne anlama geliyor ve kahverengi lekelenmeler kotu giden bisey mi var bana yorum
yapabilirseniz cok sevinirim..
E
merhaba arkadaşlar;
2 haftalık bir gecikme sonucu şükürler olsun dün kalp atışlarını duyduk::)
sat a göre 8 buçuk haftalığız ama geç yumurtlama olduğu için 6 buçuk kadarmış:)
net bi tarihimiz yok yani..
merhaba arkadaşlar;
2 haftalık bir gecikme sonucu şükürler olsun dün kalp atışlarını duyduk::)
sat a göre 8 buçuk haftalığız ama geç yumurtlama olduğu için 6 buçuk kadarmış:)
net bi tarihimiz yok yani..
günaydın hanımlar. dünden beri bir karın ağrısı öldüm valla.bugün sat tarihim acaba ondan mı ağrıyor anlamadı.birde sabah biraz burnum kanamış iyice talaş oldum.şimdi internette bakıyorum burun kanaması ile ilgili.bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
benimde oğlumda kanamıştı burnum ama bu kadar erken zamanda değil kan basıncından oluyormuş
bu arada tahlil konusunda benim doktorum ister burda yaptır istersen sağlık ocaklarında aile hekimleri yapıyor orada da yaptırabilirsin dedi..aynı tahlil aynı şey nasılsa bende gerek görmüyorum özellerde yaptırmayı.
Selamlar tüm Eylül 2011 annelerine...
benim de SAT 23 Aralık.... Muhtemel DOğum tarihim 29 Eylül...
KEseyi ve minik hayatıma aydınlık veren beyaz noktamı gördüm.. Benimde KAlbim var demesini bekliyorum heyecanla...
Bİrbirimizden öğrenecegimiz cok sey olmalı diyerek üye oldum...
SAğlıkla gelsin hayat ışıklarımız inş.