2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tmm muayene için özel hastaneye gidin arkadaşlar ama böyle kan testi idrar dı bunları devlet hastanelerinde yaptırın. sanırım sigortanız var. ben öyle yaptırıcam. 2 li test 3 lü falan pahalıymış o hastanelerde. devlet hastanesinde yada üniversite hastanelerinde yaptırın. 180 liraya bebeğin ciddi eksikleri tamamlanır. tabii bu benim tercihim

günaydın kızlar kesinlikle katılıyorum sana canım dr. kendi hastanesinde isticektir tahlili muhakkak ama devlette yaptırsan kabul etmicemmi dicek aynı sonuç aynı test sonuçta yazık günah ya zaten muayene ücreti ödeniyor her gidişinde eksiklerini alırsın olur biter hem daha ne tahliller var ilerde 3lüsü var şekeri var genel tahlil var bida ilerde şekerde azcık sorun çıksa tekrarlanıyor testler falan filan bi sürü zımbırtı oluyor anlıcanız

bebeğe oda yapacaklar varmı. ben kararsızım. şimdilik bi yatak alayım diyorum. sonra 1 yaşına gelince oda yaparım diyorum:49:

bebeğe oda yapacaklar varmı. Ben kararsızım. şimdilik bi yatak alayım diyorum. Sonra 1 yaşına gelince oda yaparım diyorum:49:

ben yapacam oda.ayriyetten de portatif beşik alacam her odaya taşınandan.ilk zamanlar odasında yatamaz zaten.

Gunaydin kizlar
Tahminimce 6 haftalik hamileyim bende yanliz 5 gundur kahverengi lekelenmelerim oluyor gecmek bilmedi
Sali gunu 5,5 haftalikken doktora gittim keseyi gorduk ama bebek yoktu dr normal dedi ama carsamba gunu
Kan tahlili yaptirdim 8100 ve dunde yaptirdim yani 2gun sonra 9100i civari cikti fazla artmamis cok moralim bozuldu
Sizce bu degerin az artmasi ne anlama geliyor ve kahverengi lekelenmeler kotu giden bisey mi var bana yorum
Yapabilirseniz cok sevinirim..
e

gunaydin kizlar
tahminimce 6 haftalik hamileyim bende yanliz 5 gundur kahverengi lekelenmelerim oluyor gecmek bilmedi
sali gunu 5,5 haftalikken doktora gittim keseyi gorduk ama bebek yoktu dr normal dedi ama carsamba gunu
kan tahlili yaptirdim 8100 ve dunde yaptirdim yani 2gun sonra 9100i civari cikti fazla artmamis cok moralim bozuldu
sizce bu degerin az artmasi ne anlama geliyor ve kahverengi lekelenmeler kotu giden bisey mi var bana yorum
yapabilirseniz cok sevinirim..
E

lekelenme bende de oldu.bence doktoruna danışmalısın.hemen aklına kötü şeyler getirme.ama muhakak doktorun bilmeli.

merhaba arkadaşlar;
2 haftalık bir gecikme sonucu şükürler olsun dün kalp atışlarını duyduk::)
sat a göre 8 buçuk haftalığız ama geç yumurtlama olduğu için 6 buçuk kadarmış:)
net bi tarihimiz yok yani..

bu arada tahlil konusunda benim doktorum ister burda yaptır istersen sağlık ocaklarında aile hekimleri yapıyor orada da yaptırabilirsin dedi..aynı tahlil aynı şey nasılsa bende gerek görmüyorum özellerde yaptırmayı.

merhaba arkadaşlar;
2 haftalık bir gecikme sonucu şükürler olsun dün kalp atışlarını duyduk::)
sat a göre 8 buçuk haftalığız ama geç yumurtlama olduğu için 6 buçuk kadarmış:)
net bi tarihimiz yok yani..

GÖZÜNAYDIN CANIM.ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN:nazar::nazar:

günaydın hanımlar. dünden beri bir karın ağrısı öldüm valla.bugün sat tarihim acaba ondan mı ağrıyor anlamadı.birde sabah biraz burnum kanamış iyice talaş oldum.şimdi internette bakıyorum burun kanaması ile ilgili.bu durum hakkında bilgisi olan var mı?

teşekür ederim arkadaşlar:)
esma benim ilk hamileliğimde sürekli burnum kanamıştı,özellikle yazın daha da artmıştı..
hamilelikte olağan diye biliyorum ama telaş ettiysen doktoruna da sorabilirsin

günaydın hanımlar. dünden beri bir karın ağrısı öldüm valla.bugün sat tarihim acaba ondan mı ağrıyor anlamadı.birde sabah biraz burnum kanamış iyice talaş oldum.şimdi internette bakıyorum burun kanaması ile ilgili.bu durum hakkında bilgisi olan var mı?

benimde oğlumda kanamıştı burnum ama bu kadar erken zamanda değil kan basıncından oluyormuş

merhabalar 6 haftalık hamileyim 24 ocakta sonucum 1184 çıktı iki gün sonra yaptırdım 2783 çıktı normal bir gebeliktir umarım 15 şubatta doktora gidicem :)) testler yaptırdım değerleri normal dedi doktor ama bazıları düşük acaba onlarda normalmi??
anti toxoplazma ıgm 0.189 (0,8-1,0)
anti toxoplazma ıgg 0,130 (1-30)
anti rubella ıgm 0,339 (0,8-1,0)
anti cmv ıgm 0,208 (0,7-1,0)
anti cmv ıgg 337,2 (0,5-1,0)
cevaplarsanız sevinirim...

Selamlar tüm Eylül 2011 annelerine...
benim de SAT 23 Aralık.... Muhtemel DOğum tarihim 29 Eylül...
KEseyi ve minik hayatıma aydınlık veren beyaz noktamı gördüm.. Benimde KAlbim var demesini bekliyorum heyecanla...

Bİrbirimizden öğrenecegimiz cok sey olmalı diyerek üye oldum...
SAğlıkla gelsin hayat ışıklarımız inş.

benimde oğlumda kanamıştı burnum ama bu kadar erken zamanda değil kan basıncından oluyormuş

bütün paylaşımları tek tek okudum. çok da faydalandım.ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyım. benimde 1 haftadır her sabah burumdan az az kan geliyor.inşallah ciddi birşey yoktur. bir de bacaklarımda dayanılmaz ağrılar başladı. hamilelikte olur diyorlar ama sizcede daha erken değilmi gebeliğimin 7+2. haftasındayım daha

bu arada tahlil konusunda benim doktorum ister burda yaptır istersen sağlık ocaklarında aile hekimleri yapıyor orada da yaptırabilirsin dedi..aynı tahlil aynı şey nasılsa bende gerek görmüyorum özellerde yaptırmayı.

sana katılıyorum f.ebrar. konu sağlıksa devlet hastanelerinden başka bir kuruma güvenmeyin derim. benim gebelik takibimi de devlet hastanesindeki bir doktor yapıyor. çok da memnunum şimdilik.test tahlilde ssk ödüyor.inşallah hepimizin herşeyi yolunda gider

Selamlar tüm Eylül 2011 annelerine...
benim de SAT 23 Aralık.... Muhtemel DOğum tarihim 29 Eylül...
KEseyi ve minik hayatıma aydınlık veren beyaz noktamı gördüm.. Benimde KAlbim var demesini bekliyorum heyecanla...

Bİrbirimizden öğrenecegimiz cok sey olmalı diyerek üye oldum...
SAğlıkla gelsin hayat ışıklarımız inş.

benimde ilk gebeliğim. ben de tecrübelerden yararlanmak ve paylaşmak için üye oldum yeni gelen herkes hoşgeldi :34:

Back