2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar içinizdeki en yenilerden biri benim sanırım.2 haftadır sayfayı takip ediyorum şimdi kendimi hazır hissettim ve geldim.
Sat:22 aralık
Muhtemel doğum tarihi:28 eylül:)
sadece eczaneden alıp test yaptım şimdilk başka da bişey yapmadım. 6hf+2günlüğüm. doktora 8. hafta gitmeyi düşünüyorum. gitmişken kalbine kesesine bakılır tahlilleri yapılır diye düşünüyorum.

Hoşgeldin aramıza elifezgi
Kilo topiğini de sen açmıştın değil mi,yanlış hatırlamıyorsan.
Dayanabiliyorsan ne mutlu,ben testten sonra gitmiştim hemen doktora
Umarım her şey yolunda gider.

Biz seninle aynı hastaneye gidiyorduk değilmi?
Medicana ben en son gittiğimde
38,00 TL Muayne ücreti
180 tl Kan tahlilleri ücreti ödedim...

Biz seninle aynı hastaneye gidiyorduk değilmi?
Medicana ben en son gittiğimde
38,00 TL Muayne ücreti
180 tl Kan tahlilleri ücreti ödedim...

benim daha kan testlerim yapılmadı canım 38 tl muayene ücreti ödedim 180 fazla mış demin bir arkadaşımla konuştuk 70 tl ödemiş bakalım artık haftaya cumartesi gidecem senden kaçıncı haftanda istedi testleri?

esrantcım ben bu listede kim nerede yaşıyor göremiyorum ilk iki harfi gözüküyor sadece benim pcdemi öyle teknik bi sorunmu canım düzelmiyormu bu liste

kızlar, yarın kontrolüm var, 9. haftayı dolduruyoruz. inaanılmaz bir heyecan var...ne olur sağlıklı olsun bebeğim, tek düşüncem o, vallahi dün gece uyuyamadım, bu gece hiç uyuyamıycam sanırım...

esrantcım ben bu listede kim nerede yaşıyor göremiyorum ilk iki harfi gözüküyor sadece benim pcdemi öyle teknik bi sorunmu canım düzelmiyormu bu liste

Bende normal canım,sanırım değişiyor sayfanın görüntülenme şekli:44:

selam arkadaşlar

gunluk nasıl besleniyorsunuz yıyebılıyomusunuz?

Merhaba..
Ben şu anda sağlıklı beslenemiyorum maalesef.
İştahsızlık var fazlaca.
Ama değişiyor hepimizde bu durum..

evet sonucum 1184 çıktı iki gün sonra yaptırdım 2783 çıktı normal bir gebeliktir umarım 15 şubatta doktora gidicem :)) hoşbuldumm :)) testler yaptırdım değerleri normal dedi doktor ama bazıları düşük acaba onlarda normalmi??
anti toxoplazma ıgm 0.189 (0,8-1,0)
anti toxoplazma ıgg 0,130 (1-30)
anti rubella ıgm 0,339 (0,8-1,0)
anti cmv ıgm 0,208 (0,7-1,0)
anti cmv ıgg 337,2 (0,5-1,0)
cevaplarsanız sevinirim...

arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim. kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...

cok gecmiş olsun canım içinde bulundugun durumu cok iyi anlıyorum.bende gecen hafta 8haftalık bebegimi kaybettim.cok zor bir durum ama herseyin hayırlısı.nasip degilmiş.rabbim inş en kısa zamanda hayırlı saglıklı bebiş nasip eder.birde bende kürtaj oldum içerde parca kalmış inş senin kendiliginden dökülür ama olaki kürtaj olman gerekirse korkma genel anesteziyle yapıyolar zaten uyandıgında hersey bitmiş oluyo sonrasındada hiçbirsekilde agrın acın olmuyo.

tmm muayene için özel hastaneye gidin arkadaşlar ama böyle kan testi idrar dı bunları devlet hastanelerinde yaptırın. sanırım sigortanız var. ben öyle yaptırıcam. 2 li test 3 lü falan pahalıymış o hastanelerde. devlet hastanesinde yada üniversite hastanelerinde yaptırın. 180 liraya bebeğin ciddi eksikleri tamamlanır. tabii bu benim tercihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…