geçmiş olsun
esrant listeyi nereden görebilirim, beni ekledin sanırım değilmi,
esrantçım bebişimin kalp atışlarını dinledik çok şükürTabloya eklermisin?
Evet ekledim canım.
Liste ilk sayfada
gördüm çok büyük bir liste maşallah. :)) eksik bilgilerim var, kilo 59 doğum tarihi 10 eylül ve kalp atışıda kesede görüldü.
merhaba arkadaşlar içinizdeki en yenilerden biri benim sanırım.2 haftadır sayfayı takip ediyorum şimdi kendimi hazır hissettim ve geldim.
Sat:22 aralık
Muhtemel doğum tarihi:28 eylül:)
sadece eczaneden alıp test yaptım şimdilk başka da bişey yapmadım. 6hf+2günlüğüm. doktora 8. hafta gitmeyi düşünüyorum. gitmişken kalbine kesesine bakılır tahlilleri yapılır diye düşünüyorum.
tabi canım bebiş iyi olsunda ama sana bir tavsiyede bulunacağım benim işyerinde hamile olan arkdaşlarım var onların tahlil fiyatlarıda çok yüksek çıkmıştı araştıra araştıra 500 tl tutan testleri 150 ye yaptırdılar.
önümüzdeki hafta banada test verecek eğer gittiğim hastahane pahalı olur ise araştıracağım.
arkadaşlarr
lütfen listeden ismimi silin gördükçe kahroluyorum
benim bebeğim yok artık
Ben senin bi kayıp yaşadığını bilmiyordum ki..
Şimdi sildim ismini,geçmiş olsun canım..
Biz seninle aynı hastaneye gidiyorduk değilmi?
Medicana ben en son gittiğimde
38,00 TL Muayne ücreti
180 tl Kan tahlilleri ücreti ödedim...
esrantcım ben bu listede kim nerede yaşıyor göremiyorum ilk iki harfi gözüküyor sadece benim pcdemi öyle teknik bi sorunmu canım düzelmiyormu bu liste
esrantcım ben bu listede kim nerede yaşıyor göremiyorum ilk iki harfi gözüküyor sadece benim pcdemi öyle teknik bi sorunmu canım düzelmiyormu bu liste
selam arkadaşlar
gunluk nasıl besleniyorsunuz yıyebılıyomusunuz?
evet canım tebrik ederim bu değerlerle hamilesin. değerin iki günde bir iki katına ulaşacak.
kanındaki beta hcg homonu 1500'ün üstüne çıkınca kese görülebiliyor. birkaç gün sonra dr'a gidersen keseni görebilirsin.
hayırlısı olsun inşallah
.
arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim.kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...
benim daha kan testlerim yapılmadı canım 38 tl muayene ücreti ödedim 180 fazla mış demin bir arkadaşımla konuştuk 70 tl ödemiş bakalım artık haftaya cumartesi gidecem senden kaçıncı haftanda istedi testleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?