ilk bebeğimde ben de özel hastaneye gidiyordum sigortamız olmasına rağmen ikili teste yanlış hatırlamıyorsam 120 tl ödemiştik.sigortası olmayanlar için bu miktar bayağı yukarı çıkıyor.
poff( sigortam işi bıraktığımdan beri ödenmiyodu bu ay tekrar prim ödemeye başladım ama mart ayından itibaren sağlıktan yararlanabiliyormuşum. Daha önceki tahlillerimide cepten ödedik şimdi ikili testi de cepten ödemek zorunda kalıcaz. Ne tutucak bilmiyorum. Neyse sağlık olsun , iyi çıksın sonuçları da öderiz.
sorma biz bir önceki toplu tahliller 500 tuttu oturduğumuz sitenin bi özel hastaneyle anlaşması var orda bize indirim yapılıyor ( normalde doktorum başka özel hastanede) bize indirimli 390 liraya çıktı. O zaman sorduğumda ikili test daha pahalı demişti. Bakalım bi ara arayıp sorucam..
eşinin sigortası yok mu ondan yararlanabilrisin
şubat anneleri çok heyecanlı kızlar.sabahtan beri okuyorum. şu sıralar tek tek doğum yapıyorlar.ne güzel allah bize de nasip etsin...hem okudum hem ağladım zaman geçmek bilmiyor
yok canım benim eşim gemi kaptanı yurt dışında çalışıyor o yüzden sskmız yok.hamileliğe kadar pek sıkıntısını yaşamamıştık arada gidince etkilemiyo ama şimdi tahliller baya yordu bizi. Ama bebiş iyi olsun önemli olan o.
ben de ara ara bakıyorum diğer aylardaki paylaşımlara.
Hepsinde farklı farklı duygular yaşıyorum..
tabi canım bebiş iyi olsunda ama sana bir tavsiyede bulunacağım benim işyerinde hamile olan arkdaşlarım var onların tahlil fiyatlarıda çok yüksek çıkmıştı araştıra araştıra 500 tl tutan testleri 150 ye yaptırdılar.
önümüzdeki hafta banada test verecek eğer gittiğim hastahane pahalı olur ise araştıracağım.
çok güzel.ben de acaba o günleri yaşayacakmıyım diye hep hayal kuruyorum.
Her şeylerini hazırlamışlar
temizlikler yapılmış
eşler hediyelerini almışlar
sadece minoşlarını bekliyorlar
allahım tez zamanda kurtarsın onları.allahım bize de nasip etsin
tetanozu 2 doz olarak 16 ve 20inci haftalarda yapıyorlar.
selam kizlar
nasilsiniz ?
ya benim istahim cok acik cok yemek yiyorumcok kilo alicam sanirim, gobus cikmaya basladi bile
Merhaba canım.
Azcık gribim ben,sen nasılsın ?
Ahh benim de artık açılsın iştahım
Merhaba canım.
Azcık gribim ben,sen nasılsın ?
Ahh benim de artık açılsın iştahım
gecmis olsun canim, dikkat et kendine. ihlamur falan ic iyi gelir.
ben iyim sukuler olsun, arada bel agrisi oluyo oda normaldir ya.
niye bulantilarin mi var senin ?
sukurler olsun bende fazla bi bulanti olmadi oyle kusarcasina falan, aralarda hafif oluyo yemeklerden sonra ama yinede istahim feci acik 24 saat yemek yesem ihhhh demicem
Allah im bebislerimizi korusun kucagimiza almayida nasip etsin insallah sagliklica kilolara raziyim bebisim icin
Esrantçım bebişimin kalp atışlarını dinledik çok şükürtabloya eklermisin?
esrantcım geçmiş olsun bu arada
Sağol canım..
Yok bulantım çok şükür
Ama iştahsızlık çok var,geçmiyor hiç..
Bu yüzden sağlıklı beslenemiyorum.
Üzülüyorum böyle olunca ama ne yapayım..
Ekliyorum şimdi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?