2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence rahatsız olduğunu söyle ne sana gelsinler ne sen git..

arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim. kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...

canım yaa geçmiş olsun allahım sabır versin inşallah en kısa zamanda çok çok sağlıklı bi bebek sahibi olursun

ü
ay çok sewindim canım yaaa...ben ne görücem acaba bu cumartesi içim içime sıpmıyor, günler uzadıkça uzuyor...
sende bebişinin büyüdüğünü görüceksin çokçok şaşırıyo insan ne kadar büyümüş diyorsun küçücüktü daha ama çok kgüzel bi duygu allahım herkese nasip etsin

yaw mide bulantın falan olmuyo mu senin, balık da neyin nesi, yapsınlar sana da getirsinler az anlayışlı olsunlar onlar da

uykusu çok vardır annesi bırak yatsın keyfi iyi demekki orda 15i ile 25 si arası çağırdı beni de doktor ama ben yaptırmıcam eşimle düşündük taşındık karar verdik

Merhaba Kızlar, Hamileliğimizi bu ilk dönemlerinde sizler en çok hangi besinleri tüketiyorsunuz. Daha doğrusu Fayda bakımından Tüketmemiz gereken besinler neler?

kızlar merhaba malesef biz yolumuza devam edemiyoruz :85: hepinizi çok öpüyorum umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın

canım ya çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik süreci yaşarsın

dur bak arayıp senin dediğini diyeyim ne cewap vericek hemende yazayım. rahatsızım dedim kayınbabada dediki geçmiş olsun akşam biz gelemeye çalışırız dedi . yazcak başka bişey yok ya

dur bak arayıp senin dediğini diyeyim ne cewap vericek hemende yazayım. Rahatsızım dedim kayınbabada dediki geçmiş olsun akşam biz gelemeye çalışırız dedi . Yazcak başka bişey yok ya

büyükler bazı zamanlar anlayışsız oluyorlar.ne desem boş şimdi.en iyisi hiç kalkma yerinden yapsınlar yesinler temizlesinler ozman.sen sinirlenme canım benim.rahat ol

slm kızlar ya ben bu cızelgeyı yapmayı beceremedım aldıgınız url formata uymuyor dıyor yardıma ıhtıyacım var :)

merhaba arkadaşlar benim muhtemel doğum tarihim 3 eylül olarak görünüyo. istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bi doktor ve hastane varmı????

merhaba arkadaşlar benim muhtemel doğum tarihim 3 eylül olarak görünüyo. istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz bi doktor ve hastane varmı????

doktor seçimi çok zor ya. allah kolaylık versin. sağlık ocağı kaydını yaptırdınmı. tetanoz aşılarını ve bebek doğduktan sonraki aşıları sağlık ocağı yapıyor. doğumdan sonra eve de geliyomuş. atlama bunu kayıt yaptırmadıysan

Merhaba Kızlar, Hamileliğimizi bu ilk dönemlerinde sizler en çok hangi besinleri tüketiyorsunuz. Daha doğrusu Fayda bakımından Tüketmemiz gereken besinler neler?
ben süt ve yoğurt türü şeyleri arttırmaya çalışıyorum, hafif kansızlık olduğu için kırmızı et, üzüm pekmez falan tüketicem ama daha düzenli tüketmiyorum. bir de ilk aylar çocuğun beyin gelişimi için ceviz, fındık, badem ve balık gibi omega3 içeren bezinler öneriliyor.azar azar tüketmek lazım tabi. bir arkadaş diyetisyen bir gün 2 ceviz ertesi gün 5 badem ertesi gün 6 fındığı böyle dönüşümlü olarak tüketmeyi önermiş. bir de iyi yıkanmış bol yeşillik folik asit içerdiği için tavsiye ediliyor.

hayır henüz onu da yaptırmadım. 9 hafta 6 günlük hamileyim. ne zaman aşılar başlıyo??? ne zamana kadar kayıt yaptırmam gerekli??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…