Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hamileyimmmmmmmmm. haberi bugün aldım çok enteresan bir duyguve mükemmel.... bebeğimin kesesini gördüm.dr. 3veya 4 haftalık dedi mutluyum mutlusun mutlu
![]()
slm kızlar ben bu ara giremedim oku okuda bitiremedim sizleri nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz benim bu ara tek sıkıntım kabızlık ölüyorum ya çok kötüyüm kayısı falan kar etmiyor sizlerdede varmı bi ara düzeldi bursa bandırma gezmelere çıkınca yine başladı napıcam ben ya çözümü olan varmı kayısı incir dışında gazdan başka bişey yapmıyolar bende
Günaydın Kızlar, Aklıma bi şey takıldı aranızda bilgisi olan mutlaka vardır.
Benim Kan grubum B Rh + Eşimin Kan grubu A rh - Bizde kan uyuşmazlığı varmıdır. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar Lütfen bilginizi paylaşırmısınız.
günaydın kızlar, aklıma bi şey takıldı aranızda bilgisi olan mutlaka vardır.
Benim kan grubum b rh + eşimin kan grubu a rh - bizde kan uyuşmazlığı varmıdır. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilginizi paylaşırmısınız.
slm kızlar ben bu ara giremedim oku okuda bitiremedim sizleri nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz benim bu ara tek sıkıntım kabızlık ölüyorum ya çok kötüyüm kayısı falan kar etmiyor sizlerdede varmı bi ara düzeldi bursa bandırma gezmelere çıkınca yine başladı napıcam ben ya çözümü olan varmı kayısı incir dışında gazdan başka bişey yapmıyolar bende
arkadaşlarım daga önce de yazmıştım ama cevap gelmedi yada ben geriye dönük okudum ama bulamadım yazdıklarınızı mide bulantılarımdan mahfoluyorum ne olur doğal yollardan gidericek bişeyler biliyorsanız paylaşın dayanılmaz bulanıyor çok kötüyüm lütfen:2:
merhaba canım kadınlar kulubu forumdan giriyorsun aylara göre paylaşım ve eylül anneleri canım ilk sorunun cevabıKızlar günaydın herkese,
birşey soracağım pek alakası yok ama kusura bakmayın.
1- bu konuya nasıl giriyorsunuz. ( ben googleden 2011 eylül anneleri diye yazıp giriyorum)
2- birde bebeklerinizin ne kadarlık olduğunu gösteren bir tablo var, her birinizinki çok sevimli, onları nereden yaptınız.
teşekkür ederim, şimdiden hepinize.
gözün aydın canımbenimki tembel bana çekmiş uyuyodu mışıl mışıl
bende el sallar umuduyla gittim ama fosur fosur yatıyodu tembel kuzum
seninle aynı zamanlarda ikili teste giricez beni 14 ile 20 si arası çağırdı.
en kısa zamanla sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerim canım güzel haberlerini bekliyoruz..Kendine çok iyi bak![]()
Kızlar günaydın herkese,
birşey soracağım pek alakası yok ama kusura bakmayın.
1- bu konuya nasıl giriyorsunuz. ( ben googleden 2011 eylül anneleri diye yazıp giriyorum)
2- birde bebeklerinizin ne kadarlık olduğunu gösteren bir tablo var, her birinizinki çok sevimli, onları nereden yaptınız.
teşekkür ederim, şimdiden hepinize.
selam canim, googleden zor olur ya, abone ol konuya siteye girdigin zaman aboneliklerinden hemen acabilirsin konuyu. secenekler var ilk mesaj yaninda ordan bu konuya abone ol secenegine tikla abone olursun kolay olur.![]()
teşekkür ederim canım, yaptım galiba, uğraşa uğraşa bulucam artık, ayy tam bir teknoloji özürlüyüm..![]()
teşekkür ederim canım, yaptım galiba, uğraşa uğraşa bulucam artık, ayy tam bir teknoloji özürlüyüm..![]()
varmı böyle birşey ya. Akşam kayınbabanın canı balık çekmiş bize gelinip balık yapılacakmış yada onlara gidilecekmiş. Ama en büyük ihtimal bize gelinecek. Yok ya ben tüm gün çalışıp akşam gidipte yemek yapamam bide balık başında dur kızart yok salata yok o . Bide bana her gelen misafir. Biride dmezki şu bardağı kaldırayım. Birde dikkatsizler her yer vıcık vıcık yağ olucak. Temizlik hiç yapacak modda da değilim. Hem sağlık ocağına gidicem ben. Off ya sinirlerim tavan yaptı ha:84: