2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar, Aklıma bi şey takıldı aranızda bilgisi olan mutlaka vardır.
Benim Kan grubum B Rh + Eşimin Kan grubu A rh - Bizde kan uyuşmazlığı varmıdır. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar Lütfen bilginizi paylaşırmısınız.

slm kızlar ben bu ara giremedim oku okuda bitiremedim sizleri nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz benim bu ara tek sıkıntım kabızlık ölüyorum ya çok kötüyüm kayısı falan kar etmiyor sizlerdede varmı bi ara düzeldi bursa bandırma gezmelere çıkınca yine başladı napıcam ben ya çözümü olan varmı kayısı incir dışında gazdan başka bişey yapmıyolar bende

Selam Ayşegülcüm,
Benim hiç sorunum olmadı bu yönde,devamlı aç karnına falan portakal yiyorum acaba ondan mı,posalı ya?Bi dene istersen
Öptüm.

Günaydın Kızlar, Aklıma bi şey takıldı aranızda bilgisi olan mutlaka vardır.
Benim Kan grubum B Rh + Eşimin Kan grubu A rh - Bizde kan uyuşmazlığı varmıdır. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar Lütfen bilginizi paylaşırmısınız.

Selam,
Ben kan uyuşmazlığı için kadın rh- ise problem olur diye biliyodum,bi de 2.çocukta problem oluyor sanırım.

günaydın kızlar, aklıma bi şey takıldı aranızda bilgisi olan mutlaka vardır.
Benim kan grubum b rh + eşimin kan grubu a rh - bizde kan uyuşmazlığı varmıdır. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilginizi paylaşırmısınız.

kan uyuşmazlığı yok canım.sen negatif eşin pozitif olsaydı kan uyuşmazlığı olacaktı.sen pozitif olduğun için problem yok

slm kızlar ben bu ara giremedim oku okuda bitiremedim sizleri nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz benim bu ara tek sıkıntım kabızlık ölüyorum ya çok kötüyüm kayısı falan kar etmiyor sizlerdede varmı bi ara düzeldi bursa bandırma gezmelere çıkınca yine başladı napıcam ben ya çözümü olan varmı kayısı incir dışında gazdan başka bişey yapmıyolar bende

aynen bende kabızdım ama kayısı suyu içe içe dün akşam hallettim. Bende göbeğim çıktı diye dolanıyordum ortalıkta meğerse tuavalete çıkamamaktan olmuş :1:

arkadaşlarım daga önce de yazmıştım ama cevap gelmedi yada ben geriye dönük okudum ama bulamadım yazdıklarınızı mide bulantılarımdan mahfoluyorum ne olur doğal yollardan gidericek bişeyler biliyorsanız paylaşın dayanılmaz bulanıyor çok kötüyüm lütfen :( :2:

canım mrb kesinlikle siyah kuru üzüm öneririm hem bulantıyı keser jhemde gebelikte altın değerinde bir besin.

Bizde kan uyuşmazlığı var kızlar ben rh- olduğum için. Doktorum gerek görürsem 20. Haftada bir test yapacam dedi daha sonra doğumda antid diye bir serum varmış onu verecem dedi zaten ilk bebekte hiç sıkıntı olmaz 2 ve ondan sonrakileri için bu hazırlık dedi.

Kızlar günaydın herkese,
birşey soracağım pek alakası yok ama kusura bakmayın.

1- bu konuya nasıl giriyorsunuz. ( ben googleden 2011 eylül anneleri diye yazıp giriyorum)
2- birde bebeklerinizin ne kadarlık olduğunu gösteren bir tablo var, her birinizinki çok sevimli, onları nereden yaptınız.

teşekkür ederim, şimdiden hepinize.

sağolun kızlar önerileriniz için bugün sabah afedersiniz keçi şeyi gibi yaptım azıcık hemen 1kilo almışım herhalde yapamadığım için tartıda kilo olarak gözüküyor dünkü kayısı anca bu kadar yaptırdı benimde kayınvalidem bizde kadın yemek yeme azmanı bütün kayısılarımı ceviz bademlerimi bitirdi şokum resmen oğlumun bütün çikolata bisküvilerini bitirdi bi kaç gün sonra gidecek silip süpürdü resmen antidepresan kullanıyor onun yan etkisiymiş iştah açıklığı engel olamıyorum diyor gözümün önünden çekin diyor ama buluyor yine :52:

Kızlar günaydın herkese,

1- bu konuya nasıl giriyorsunuz. ( ben googleden 2011 eylül anneleri diye yazıp giriyorum)
2- birde bebeklerinizin ne kadarlık olduğunu gösteren bir tablo var, her birinizinki çok sevimli, onları nereden yaptınız.

merhaba canım kadınlar kulubu forumdan giriyorsun aylara göre paylaşım ve eylül anneleri canım ilk sorunun cevabı
2.ye gelince beğendiğin cetvelin adresine gir seç beğen kontrol panelinde gebelik çizelgene yapıştır kadınlar kulubunun ilk forum sayfasında sık sorulan sorularda açıklamış oraya bakıpta yapabilirsin canım

gözün aydın canım :nazar: benimki tembel bana çekmiş uyuyodu mışıl mışıl :1: bende el sallar umuduyla gittim ama fosur fosur yatıyodu tembel kuzum :emir_bebek: seninle aynı zamanlarda ikili teste giricez beni 14 ile 20 si arası çağırdı.

en kısa zamanla sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerim canım güzel haberlerini bekliyoruz..Kendine çok iyi bak :58:

teşekkür ederim, sizlere de güzel hamilelikler, sağlıklı doğumlar olsun inşallah

Kızlar günaydın herkese,

selam canim, googleden zor olur ya, abone ol konuya siteye girdigin zaman aboneliklerinden hemen acabilirsin konuyu. secenekler var ilk mesaj yaninda ordan bu konuya abone ol secenegine tikla abone olursun kolay olur. :8:

varmı böyle birşey ya. akşam kayınbabanın canı balık çekmiş bize gelinip balık yapılacakmış yada onlara gidilecekmiş. ama en büyük ihtimal bize gelinecek. yok ya ben tüm gün çalışıp akşam gidipte yemek yapamam bide balık başında dur kızart yok salata yok o . bide bana her gelen misafir. biride dmezki şu bardağı kaldırayım. birde dikkatsizler her yer vıcık vıcık yağ olucak. temizlik hiç yapacak modda da değilim. hem sağlık ocağına gidicem ben. off ya sinirlerim tavan yaptı ha:84:

selam canim, googleden zor olur ya, abone ol konuya siteye girdigin zaman aboneliklerinden hemen acabilirsin konuyu. secenekler var ilk mesaj yaninda ordan bu konuya abone ol secenegine tikla abone olursun kolay olur. :8:

teşekkür ederim canım, yaptım galiba, uğraşa uğraşa bulucam artık, ayy tam bir teknoloji özürlüyüm..:43:

teşekkür ederim canım, yaptım galiba, uğraşa uğraşa bulucam artık, ayy tam bir teknoloji özürlüyüm..:43:

rica ederim canim, bende yeni yeni alisiyorum bende fazla anlamiyorum :) tickerde sormussun sanirim kk da nasil yapildigini anlatan bi konu vardi bende ordan yaptim orayi bulup yazarim sana simdi :10:

varmı böyle birşey ya. Akşam kayınbabanın canı balık çekmiş bize gelinip balık yapılacakmış yada onlara gidilecekmiş. Ama en büyük ihtimal bize gelinecek. Yok ya ben tüm gün çalışıp akşam gidipte yemek yapamam bide balık başında dur kızart yok salata yok o . Bide bana her gelen misafir. Biride dmezki şu bardağı kaldırayım. Birde dikkatsizler her yer vıcık vıcık yağ olucak. Temizlik hiç yapacak modda da değilim. Hem sağlık ocağına gidicem ben. Off ya sinirlerim tavan yaptı ha:84:

sinirlenme canım.eşin arayacak kdeniz hasta diyecek siz onlara gideceksiniz.hiçbir şeye dokunma balıkları afiyetle ye güzelim.hem hamilesin hem sana gelecekler.bence biraz düşünceli olmalılar.ben misafir kabul etmiyorum.gelen olursa da kendi yapıyor.

Back