evet tek iyi tarafı dış gebelik olmaması sanırım... inş herşey kısa sürede düzelir ve kaldığımız yerden devam ederiz annelik heyecanımıza... bian önce bu durumu atlatıp, herşeyin yoluna girmesini diliyorum... Allahım sizleri ve bebeklerinizi korusun[/QUOTE
amin inşallah. güzel dileklerin için teşekkürler.rabbim tez zamanda gönlüne göre versin.sağlıklı sıhhatli.sorunsuz bir şekilde...
evet tek iyi tarafı dış gebelik olmaması sanırım... inş herşey kısa sürede düzelir ve kaldığımız yerden devam ederiz annelik heyecanımıza... bian önce bu durumu atlatıp, herşeyin yoluna girmesini diliyorum... Allahım sizleri ve bebeklerinizi korusun[/QUOTE
amin inşallah. güzel dileklerin için teşekkürler.rabbim tez zamanda gönlüne göre versin.sağlıklı sıhhatli.sorunsuz bir şekilde...
pozer cok gecmis olsun
Slm kızlar.nasılsınız?
ben 3 gunden beri cok kotuyum.bugun yataktan kalkabıldim.hıc bısı yıyemıyorum.sudan bıle diksiniyorum.serumla yasıyorummdr cok zor hamılelık gecırecegımı soledı.işl 3aydan sonra ii olur:5
biz bugün teyzeleri ile bebişimi gördük kocaman olmuş kolları bacakları göründü hatta biz bakarken takla falan attı içerde hareketlere başlamış boyu 3+8 cm olmuş sata göre de beş gün daha önde gidiyo gelişimi 2 hafta sonra ense kalınlığı falan belli olurmuş herşey yolunda görünüyo dedi bugün çok mutlu oldum hareket ettiğini falan görünce
arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim.kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...
Arkadaşlarım daga önce de yazmıştım ama cevap gelmedi yada ben geriye dönük okudum ama bulamadım yazdıklarınızı mide bulantılarımdan mahfoluyorum ne olur doğal yollardan gidericek bişeyler biliyorsanız paylaşın dayanılmaz bulanıyor çok kötüyüm lütfen:2:
bende hamileyimmmmmmmmm. haberi bugün aldım çok enteresan bir duyguve mükemmel.... bebeğimin kesesini gördüm.dr. 3veya 4 haftalık dedi mutluyum mutlusun mutlu
bende hamileyimmmmmmmmm. Haberi bugün aldım çok enteresan bir duyguVe mükemmel.... Bebeğimin kesesini gördüm.dr. 3veya 4 haftalık dedi mutluyum mutlusun mutlu
slm kızlar ben bu ara giremedim oku okuda bitiremedim sizleri nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz benim bu ara tek sıkıntım kabızlık ölüyorum ya çok kötüyüm kayısı falan kar etmiyor sizlerdede varmı bi ara düzeldi bursa bandırma gezmelere çıkınca yine başladı napıcam ben ya çözümü olan varmı kayısı incir dışında gazdan başka bişey yapmıyolar bende
kızlarrr günaydınnn bol kahkahalı sağlıklı bir gün diliyorum herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?