2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet tek iyi tarafı dış gebelik olmaması sanırım... inş herşey kısa sürede düzelir ve kaldığımız yerden devam ederiz annelik heyecanımıza... bian önce bu durumu atlatıp, herşeyin yoluna girmesini diliyorum... Allahım sizleri ve bebeklerinizi korusun :nazar:[/QUOTE

amin inşallah. güzel dileklerin için teşekkürler.rabbim tez zamanda gönlüne göre versin.sağlıklı sıhhatli.sorunsuz bir şekilde...

Son düzenleme:
evet tek iyi tarafı dış gebelik olmaması sanırım... inş herşey kısa sürede düzelir ve kaldığımız yerden devam ederiz annelik heyecanımıza... bian önce bu durumu atlatıp, herşeyin yoluna girmesini diliyorum... Allahım sizleri ve bebeklerinizi korusun :nazar:[/QUOTE

amin inşallah. güzel dileklerin için teşekkürler.rabbim tez zamanda gönlüne göre versin.sağlıklı sıhhatli.sorunsuz bir şekilde...

Slm kızlar.nasılsınız?
ben 3 gunden beri cok kotuyum.bugun yataktan kalkabıldim.hıc bısı yıyemıyorum.sudan bıle diksiniyorum.serumla yasıyorumm:(dr cok zor hamılelık gecırecegımı soledı.işl 3aydan sonra ii olur:5

Son düzenleme:
slm
biz bğün bebişimizin kalp atışını duyduk 18mm olmuş minik fasulyem
gece hiç uyuyamadım ama
akşam kahverengi leke geldi ve karnım belim çok ağrıdı
iki düşükten sonra çok tedirgin oluyorum
bol bol yatmam gerekiyomuş
bende hiç sevmiyorum yatmayı

:nazar:biz bugün teyzeleri ile bebişimi gördük kocaman olmuş kolları bacakları göründü hatta biz bakarken takla falan attı içerde hareketlere başlamış boyu 3+8 cm olmuş sata göre de beş gün daha önde gidiyo gelişimi 2 hafta sonra ense kalınlığı falan belli olurmuş herşey yolunda görünüyo dedi bugün çok mutlu oldum hareket ettiğini falan görünce:61:

gözün aydın canım :nazar: benimki tembel bana çekmiş uyuyodu mışıl mışıl :1: bende el sallar umuduyla gittim ama fosur fosur yatıyodu tembel kuzum :emir_bebek: seninle aynı zamanlarda ikili teste giricez beni 14 ile 20 si arası çağırdı.

arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim. :59: kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...

en kısa zamanla sağlıklı bebeğine kavuşmanı dilerim canım güzel haberlerini bekliyoruz..Kendine çok iyi bak :58:

Arkadaşlarım daga önce de yazmıştım ama cevap gelmedi yada ben geriye dönük okudum ama bulamadım yazdıklarınızı mide bulantılarımdan mahfoluyorum ne olur doğal yollardan gidericek bişeyler biliyorsanız paylaşın dayanılmaz bulanıyor çok kötüyüm lütfen :( :2:

Arkadaşlarım daga önce de yazmıştım ama cevap gelmedi yada ben geriye dönük okudum ama bulamadım yazdıklarınızı mide bulantılarımdan mahfoluyorum ne olur doğal yollardan gidericek bişeyler biliyorsanız paylaşın dayanılmaz bulanıyor çok kötüyüm lütfen :( :2:

canım tuzlu kraker felan dene.ben öyle yapıyorum.bir de sabah bulantım oluyor hemen havuç yiyorum iyi geliyor her bünye farklı ama inan işe yarıyor.

slm kızlar ben bu ara giremedim oku okuda bitiremedim sizleri nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz benim bu ara tek sıkıntım kabızlık ölüyorum ya çok kötüyüm kayısı falan kar etmiyor sizlerdede varmı bi ara düzeldi bursa bandırma gezmelere çıkınca yine başladı napıcam ben ya çözümü olan varmı kayısı incir dışında gazdan başka bişey yapmıyolar bende

bende hamileyimmmmmmmmm. haberi bugün aldım çok enteresan bir duygu :emir_bebek: ve mükemmel.... bebeğimin kesesini gördüm.dr. 3veya 4 haftalık dedi mutluyum mutlusun mutlu :49:

slm kızlar ben bu ara giremedim oku okuda bitiremedim sizleri nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz benim bu ara tek sıkıntım kabızlık ölüyorum ya çok kötüyüm kayısı falan kar etmiyor sizlerdede varmı bi ara düzeldi bursa bandırma gezmelere çıkınca yine başladı napıcam ben ya çözümü olan varmı kayısı incir dışında gazdan başka bişey yapmıyolar bende

valla canım biraz fazla kayısı yersen çok güzel çalışıyor.ben dün kaysının dozunu kaçırdım.akşam bütün gazlar kabızlıklar hepsi gitti.fazla ye canım benim.

Back