2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu halimle yemek yapamıyorum, çamaşır bulaşık kocişte...valla ben mi nazlıyım ne

şu dönemi bi atlatayım ben başlayacam ev işlerine....annem yapıyor ama üzülüyorum inan...içim cız ediyor.hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum.

ay canım neden kızayım sana, dış gebelik nedir hiç yaşamadığımdan bilemem tabiki, ama anlattığına göre bu şekilde sonlanması daha iyi oldu sanırım.. inş kendiliğimden de atarım bi an önce..
her an dua ediyorum zaten canım, inş kabul olur ve mutlu günlerimize tekrar döneriz. beslenmeme dikkat etmem gerekiyomuş sanırım bu aralar, vücudumun toplarlanması için, dikkat edecem bende..
inş bunu atlattıktan sonra daha da kolay hamile kalırım, bakalım zaman ne gösterecek bizlere...

geçecek ki hatırlamayacaksın bile ... biraz rahatlat kendini

şu dönemi bi atlatayım ben başlayacam ev işlerine....annem yapıyor ama üzülüyorum inan...içim cız ediyor.hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum.

ya ben annemdeyim 10 gündür. kadın portakal suyumu bile sıkıp elime veriyoo, küçücük çocukmuşum gibi...hoşuma gitmiyoda değil ama yeter artık di mi, haftasonu göçüyorz ewimize tekrar...

ya ben annemdeyim 10 gündür. Kadın portakal suyumu bile sıkıp elime veriyoo, küçücük çocukmuşum gibi...hoşuma gitmiyoda değil ama yeter artık di mi, haftasonu göçüyorz ewimize tekrar...

yazık ya koskoca kadınlar peşimizde dolaşıp duruyorlar işimizdi yemeğimizdi hastaneydi her şeye koşturuyorlar.bizim gibi genç değiller ki nasıl yetişiyorlar anlamıyorum.üzülüyorum gerçekten.eşime diyorum nasıl ödeyecez hakkını diyorki yaşlandığında biz de ona yardım edecez diyor.biz bakacaz ona diyor.gerçi anneler karşılıkbekleyerek yapmaz bunu çok iyi biliyorum.annemin herzaman yanında olacağıma eminim hamileliğimde bunu çok iyi anlıyorum.allahım ömrünü uzun etsin canım annem

kızlar merhaba malesef biz yolumuza devam edemiyoruz :85: hepinizi çok öpüyorum umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın

bebeğim bana veda ediyo 2 doktora gittik 2si de aynısını söyledi yapılacak bişi yokmuş 4-5 gün içinde düşecekmiş sebebi bilinmiyo muhtemelen tutunamadı diyo 2side

Üzülme diycem ama elde degil. GErci belli de olmaz Allhın mucizeleri tutunamaı derler tutnur. ama düşerse de bil ki hayırlısı böyleymiş. Tutunamamasınn bir sebebi vardır mutlaka, ben de yaşadım aynı şeyleri, inan ki çok kişi de yaşıyor. kendini yıpratmamaya çalış.sennin elinde olsa hiç bırakır mıydın bebeğini? Ama Allah'ın işi. dua et bol bol.

bebeğim bana veda ediyo 2 doktora gittik 2si de aynısını söyledi yapılacak bişi yokmuş 4-5 gün içinde düşecekmiş sebebi bilinmiyo muhtemelen tutunamadı diyo 2side

çok üzüldüm ya ama belli olmaz belki bir mucize olur.allahım sen hayırlısını ver.

Aaaa evet bende de o var,normalde hasta olmadıkça ben de hapşırmam ama şimdi böyle deli gibi 2-3 defa üstüste hapşırıyorum.Bi de acaip elekt.çarpıyorum:)

Aaaa evet bende de o var,normalde hasta olmadıkça ben de hapşırmam ama şimdi böyle deli gibi 2-3 defa üstüste hapşırıyorum.Bi de acaip elekt.çarpıyorum:)

kızlar ben deli gibi hapşırdığımı söledim ve bebeğe etksi olur mu diye bile aradım sordum doktora...
doktorcuğum güldü bana canım benim, bol bol taze meyve ye dedi

Oh maşallah miniğe 10.haftasını da devirmiş :)

arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim. kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...

Pozercim çok geçmiş olsunnn Çok üzüldümmmm,
Bundan sonra umarım herşey çok güzel olur,yeniden sağlıklı bir gebelik elde edersin
Çok iyi bak kendine..

Dua ederizzz sen iyi ol yeterki..
Kürtaj da olmak zorunda kalsan hiç üzülme,sonrasında maraz kalması daha kötü olur,dr'una güven canım
İyi bak kendine..

canım benimde dün kanamam başladı ve bebeğimi düşürdüm. duygularını şuan çok iyi anlıyorum, çünkü birebir yaşıyorum...%1 bile olsa tutunma umudu var oluyomuş bebeklerin... bebeğim bana tutunamadı umarım senin bebeğin sana tutunabilir.

Pozercim çok geçmiş olsunnn Çok üzüldümmmm,
Bundan sonra umarım herşey çok güzel olur,yeniden sağlıklı bir gebelik elde edersin
Çok iyi bak kendine..

çok teşekkür ederim canım, inş sonrası güzel olacak die umut ediyorum. benimde dualarım sizinle , sağlıkla bebeklerinizi kucaklayın inşallah

Ben de çok sevindim dış gebelik geçirmediğine ben tam 2 ay uğraştım ,ne kadar çok ilaç aldım düşsün diye yok olmadı yine kürtaj oldum Bi de tüpüme ne oldu diye panikliyorsun.
Hemencecik toparlanacaksın hiç üzülme

kızlar merhaba malesef biz yolumuza devam edemiyoruz :85: hepinizi çok öpüyorum umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın

ÇOk üzüldümmmm Ne diyeceğimi bilemiyorum
Tez zamanda tekrar hamilelik nasip olur inşallah...

kızlar ben deli gibi hapşırdığımı söledim ve bebeğe etksi olur mu diye bile aradım sordum doktora...
doktorcuğum güldü bana canım benim, bol bol taze meyve ye dedi

Valla diyorlardı neler kuruyo bunlar
Ben mide bulantılarından bi meyve yiyebiliyorum bi de hamur işi.1 kilo almışım yaaaa hamur yemekten
:18:

evet tek iyi tarafı dış gebelik olmaması sanırım... inş herşey kısa sürede düzelir ve kaldığımız yerden devam ederiz annelik heyecanımıza... bian önce bu durumu atlatıp, herşeyin yoluna girmesini diliyorum... Allahım sizleri ve bebeklerinizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…