ben bu halimle yemek yapamıyorum, çamaşır bulaşık kocişte...valla ben mi nazlıyım ne
canım beim Rabbim sana en kısa zamanda hayırlısını nasip eder inşallah. Aslında senin için sevindim desem bana kızarmısın bilmiyorum çünkü anlattıklarından ben dış gebelik olmandan çok korkuyordum. Onu yaşamayan bilmez canım, çok pistir dış gebelik normal kürtajdan beter yıpratır insanı ama bak seninki hem dış gebelik değil hem de muhtemelen kimyasal gebelik, yani kürtaj olmana bile gerek kalmayacak inşallah.
önümüzdeki ay normal adetini ol temizlen sonrasında yine herşey serbest sana, sakın üzülme, hem artık vücudun hamile kalmaya daha alışkın olacak bu sefer daha şanslı olacaksın. Adetini olduğun ilk günden itibaren günde 4-5 tane, kuru incir ye, beslenmene de dikkat et, sonra da bol bol dua et. Rabbim dileklerini geri çevirmez. Ona gönülden inan tatlım....
ay canım neden kızayım sana, dış gebelik nedir hiç yaşamadığımdan bilemem tabiki, ama anlattığına göre bu şekilde sonlanması daha iyi oldu sanırım.. inş kendiliğimden de atarım bi an önce..
her an dua ediyorum zaten canım, inş kabul olur ve mutlu günlerimize tekrar döneriz. beslenmeme dikkat etmem gerekiyomuş sanırım bu aralar, vücudumun toplarlanması için, dikkat edecem bende..
inş bunu atlattıktan sonra daha da kolay hamile kalırım, bakalım zaman ne gösterecek bizlere...
şu dönemi bi atlatayım ben başlayacam ev işlerine....annem yapıyor ama üzülüyorum inan...içim cız ediyor.hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum.
ya ben annemdeyim 10 gündür. Kadın portakal suyumu bile sıkıp elime veriyoo, küçücük çocukmuşum gibi...hoşuma gitmiyoda değil ama yeter artık di mi, haftasonu göçüyorz ewimize tekrar...
kızlar merhaba malesef biz yolumuza devam edemiyoruz :85: hepinizi çok öpüyorum umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın
HAyırdır noooldu?
bebeğim bana veda ediyo2 doktora gittik 2si de aynısını söyledi yapılacak bişi yokmuş 4-5 gün içinde düşecekmiş sebebi bilinmiyo muhtemelen tutunamadı diyo 2side
bebeğim bana veda ediyo2 doktora gittik 2si de aynısını söyledi yapılacak bişi yokmuş 4-5 gün içinde düşecekmiş sebebi bilinmiyo muhtemelen tutunamadı diyo 2side
Birşey daha var kızlar. Bakalım bu da sadece bende var sandıklarımdan mıymış? Ben hergün 4-5 kez hapşırıyorum. Nerdeyse hamileliğimin başından beri. Normalde bu kadar çok hapşırmam. Hasta değilim, olacak gibi de değilim, sadece hapşırık var. Bu arada ben bunları böyle yazıyorum da, bunlara kafayı taktığımı düşünmeyin, ciddi şeyler olmadığını biliyorum ama başka birilerinde var mı merak ediyorum:)
Aaaa evet bende de o var,normalde hasta olmadıkça ben de hapşırmam ama şimdi böyle deli gibi 2-3 defa üstüste hapşırıyorum.Bi de acaip elekt.çarpıyorum:)
biz bugün teyzeleri ile bebişimi gördük kocaman olmuş kolları bacakları göründü hatta biz bakarken takla falan attı içerde hareketlere başlamış boyu 3+8 cm olmuş sata göre de beş gün daha önde gidiyo gelişimi 2 hafta sonra ense kalınlığı falan belli olurmuş herşey yolunda görünüyo dedi bugün çok mutlu oldum hareket ettiğini falan görünce
arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim.kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...
Dua ederizzz sen iyi ol yeterki..iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, kan değerlerimde sorun vardı, istenilen şekilde artmıyordu ve kesem görünmüyordu. dün tekrar doktora gittik ilk defa kesemiz göründü ama akşam kanamam başladıanlatılması güç bi dönem geçiriyorum. düşükten sonra hemen tekrar deneyebilir ve hamile kalabilir miyim acaba? yoksa ara mı vermem gerekecek? cmt tekrar doktorumuza gidicez bakalım parça falan kaldımı die, inş kürtaj olmam gerekmez, onu da vücudum kaldıramaz heralde.
benim için bir kerecik dua ederseniz gerçekten çok mutlu olurum, kısa zamanda tekrar bu duyguyu yaşamam için....
bebeklerinize ve kendinize çok dikkat edin olur mu...
Pozercim çok geçmiş olsunnnÇok üzüldümmmm,
Bundan sonra umarım herşey çok güzel olur,yeniden sağlıklı bir gebelik elde edersin
Çok iyi bak kendine..
ay canım neden kızayım sana, dış gebelik nedir hiç yaşamadığımdan bilemem tabiki, ama anlattığına göre bu şekilde sonlanması daha iyi oldu sanırım.. inş kendiliğimden de atarım bi an önce..
her an dua ediyorum zaten canım, inş kabul olur ve mutlu günlerimize tekrar döneriz. beslenmeme dikkat etmem gerekiyomuş sanırım bu aralar, vücudumun toplarlanması için, dikkat edecem bende..
inş bunu atlattıktan sonra daha da kolay hamile kalırım, bakalım zaman ne gösterecek bizlere...
kızlar merhaba malesef biz yolumuza devam edemiyoruz :85: hepinizi çok öpüyorum umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın
kızlar ben deli gibi hapşırdığımı söledim ve bebeğe etksi olur mu diye bile aradım sordum doktora...
doktorcuğum güldü banacanım benim, bol bol taze meyve ye dedi
Ben de çok sevindim dış gebelik geçirmediğine ben tam 2 ay uğraştım ,ne kadar çok ilaç aldım düşsün diye yok olmadı yine kürtaj oldumBi de tüpüme ne oldu diye panikliyorsun.
Hemencecik toparlanacaksın hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?