2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Artık yapcaz bi güzellik:) Yazın da kapri giyeriz canım pantolonları:) Sonbaharda zaten doğum var, geçen seneki gibi olursa havalar eylülde de sıcak olur:)

Ben de 2-3 tane etek alıp, döndürüp döndürüp onları giymeyi düüşünüyorum yazın.

artık yapcaz bi güzellik:) yazın da kapri giyeriz canım pantolonları:) sonbaharda zaten doğum var, geçen seneki gibi olursa havalar eylülde de sıcak olur:)

evet bence de kış kasım da geldi.iki ay rahat rahat minoşlarımızı bakarız.hastacık olmazlar inşallah.nasip tabiki de hayal mi kurdum ne inşallah kucağımıza alırız

evet bence de kış kasım da geldi.iki ay rahat rahat minoşlarımızı bakarız.hastacık olmazlar inşallah.nasip tabiki de hayal mi kurdum ne inşallah kucağımıza alırız

Amiiiin, Allah hepimize bebeklerimizi kucagimizda gormeyi nasip etsin.

Canım nasıl gidiyor hamilelik,seninle sonradan görüşemedik
bebişlerinin durumunu ne oldu? birini kaybetmiştin

tekz artık tatlım... belkide en iyisi böylesi... cumartesi neler olduğunu görücez. diğer keseler ne oldu kanama bitti mi... çok heyecanlı!!!
sen nasılsın? var mı bulantı falan

tekz artık tatlım... belkide en iyisi böylesi... cumartesi neler olduğunu görücez. diğer keseler ne oldu kanama bitti mi... çok heyecanlı!!!
sen nasılsın? var mı bulantı falan

Geçmiş olsun,haklısın çoğul gebelikler zor ve riskli Allahım yavrunu ve yavrularımızı korusun.
Bulantım bu gün çok yok fakat geçtiğimiz 2-3 gün yoğundu istifrarda ediyordum miğdem acıdı artık
öğürmekten.Birde ben çok halsiz oluyorum akşam eve gidiyorum yemekten sonra gözlerim kapanmaya başlıyor.Uykuya doyamadım evdekileri çok ihmal ettim bu arada kızımı,eşimi.

ya size hayret ediyorum ve aferim diorum çalışan hamişler!!!!!!! ben dayanamıorum ve bütün gün ewde yatıyorum, siz nasıl dayanasınız...
halsizlik bendede var...hele akşam oldu mu pilim bitiyor...

ya size hayret ediyorum ve aferim diorum çalışan hamişler!!!!!!! ben dayanamıorum ve bütün gün ewde yatıyorum, siz nasıl dayanasınız...

şirkette bazen uyukluyorum valla. Ne biliyim Allah dağına göre kar veriyor herlade diyorum ben de. Ama aksama oldu mu 9'da uyuyorum ben de malesef.

şirkette bazen uyukluyorum valla. Ne biliyim allah dağına göre kar veriyor herlade diyorum ben de. Ama aksama oldu mu 9'da uyuyorum ben de malesef.

ben alıştım masam da uyumaya....yarım saat uyusam kendime geliyorum.akşam yemeğinden sonra resmen bitiyorum.eşime üzülüyorum ama inan göz kapaklarım kendiliğinden kapanıyor.

Evet bütün bunların üstüne evde ben hala aktif bir ev hanımıyım;yemek+çamaşır+ütü+temizlik+kızımın bakımı bana ait offffff

şirkette bazen uyukluyorum valla. Ne biliyim Allah dağına göre kar veriyor herlade diyorum ben de. Ama aksama oldu mu 9'da uyuyorum ben de malesef.

aynen bende arkadaşlar, doyamadım uykuya,
çalışırkende zor ama yapacak bişey yok.

ben alıştım masam da uyumaya....yarım saat uyusam kendime geliyorum.akşam yemeğinden sonra resmen bitiyorum.eşime üzülüyorum ama inan göz kapaklarım kendiliğinden kapanıyor.

Kızlar yanlız değilmişim desenize,bu bebekler uykucu olacak sanırım

ben bu halimle yemek yapamıyorum, çamaşır bulaşık kocişte...Valla ben mi nazlıyım ne

Ay ben heryeri dağıtmasındansa yapmamasını tercih ediyorum sanırım.
Hafta sonları temizliğe kardeşim yardım ediyor,yardımcı bayan bakıyorum temizlik için
birini bulamadım ne zormuş

az kaldı ama azcık daha sıkın dişinizi

kızlar bende çalışıorum ama malesef demiycem çünkü evde olunca acayip takip ediyorum kendimi.
ay oram niye agrıdı ay surası nie böyle oldu derken kafayı yyorum hiç bana göre değil ev gerçekten hem çalışırken zamanda akıpp gidiyor vallanaip olursa 8,aya kadar çalışmayı diliyorum

ben bu halimle yemek yapamıyorum, çamaşır bulaşık kocişte...Valla ben mi nazlıyım ne

Valla ben herşeyimi kendim yapıyorum. Elmakurdundan tek eksigim cocuk bakımı. Yemek ütü çamaşır temizlik hepsii bendeee. eşim pek sevmez iş yapmayı ama iş de çıkarmaz pek. inanılmaz düzenlidir. yük olmaz bana hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…