Artık yapcaz bi güzellik:) Yazın da kapri giyeriz canım pantolonları:) Sonbaharda zaten doğum var, geçen seneki gibi olursa havalar eylülde de sıcak olur:)
Ben de 2-3 tane etek alıp, döndürüp döndürüp onları giymeyi düüşünüyorum yazın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık yapcaz bi güzellik:) Yazın da kapri giyeriz canım pantolonları:) Sonbaharda zaten doğum var, geçen seneki gibi olursa havalar eylülde de sıcak olur:)
artık yapcaz bi güzellik:) yazın da kapri giyeriz canım pantolonları:) sonbaharda zaten doğum var, geçen seneki gibi olursa havalar eylülde de sıcak olur:)
evet bence de kış kasım da geldi.iki ay rahat rahat minoşlarımızı bakarız.hastacık olmazlar inşallah.nasip tabiki de hayal mi kurdum ne inşallah kucağımıza alırız
amiiiin, allah hepimize bebeklerimizi kucagimizda gormeyi nasip etsin.
cevapladım bendeeeeee![]()
Canım nasıl gidiyor hamilelik,seninle sonradan görüşemedik
bebişlerinin durumunune oldu? birini kaybetmiştin
![]()
tekz artık tatlım... belkide en iyisi böylesi... cumartesi neler olduğunu görücez. diğer keseler ne oldu kanama bitti mi... çok heyecanlı!!!
sen nasılsın? var mı bulantı falan
Geçmiş olsun,haklısın çoğul gebelikler zor ve riskli Allahım yavrunu ve yavrularımızı korusun.
Bulantım bu gün çok yok fakat geçtiğimiz 2-3 gün yoğundu istifrarda ediyordum miğdem acıdı artık
öğürmekten.Birde ben çok halsiz oluyorum akşam eve gidiyorum yemekten sonra gözlerim kapanmaya başlıyor.Uykuya doyamadım evdekileri çok ihmal ettim bu arada kızımı,eşimi.![]()
ya size hayret ediyorum ve aferim diorum çalışan hamişler!!!!!!! ben dayanamıorum ve bütün gün ewde yatıyorum, siz nasıl dayanasınız...
halsizlik bendede var...hele akşam oldu mu pilim bitiyor...
şirkette bazen uyukluyorum valla. Ne biliyim allah dağına göre kar veriyor herlade diyorum ben de. Ama aksama oldu mu 9'da uyuyorum ben de malesef.
ya size hayret ediyorum ve aferim diorum çalışan hamişler!!!!!!! ben dayanamıorum ve bütün gün ewde yatıyorum, siz nasıl dayanasınız...
halsizlik bendede var...hele akşam oldu mu pilim bitiyor...
şirkette bazen uyukluyorum valla. Ne biliyim Allah dağına göre kar veriyor herlade diyorum ben de. Ama aksama oldu mu 9'da uyuyorum ben de malesef.
şirkette bazen uyukluyorum valla. Ne biliyim Allah dağına göre kar veriyor herlade diyorum ben de. Ama aksama oldu mu 9'da uyuyorum ben de malesef.
ben alıştım masam da uyumaya....yarım saat uyusam kendime geliyorum.akşam yemeğinden sonra resmen bitiyorum.eşime üzülüyorum ama inan göz kapaklarım kendiliğinden kapanıyor.
Evet bütün bunların üstüne evde ben hala aktif bir ev hanımıyım;yemek+çamaşır+ütü+temizlik+kızımın bakımı bana ait offffff![]()
ben bu halimle yemek yapamıyorum, çamaşır bulaşık kocişte...Valla ben mi nazlıyım ne![]()
az kaldı ama azcık daha sıkın dişinizi![]()
ben bu halimle yemek yapamıyorum, çamaşır bulaşık kocişte...Valla ben mi nazlıyım ne![]()