2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimkinin ücreti 15 günde bir oluyo... öyle iki dakikada bir gitmekte imkansız, randevusuz olmuyooo...neyse cumartesi konuşucam... çok pimpirikliyim ben naapiiim kendi kendime zararım oluyo, kaprisimden yanıma varılmıyo bu sefer, kimse anlamıyo beni

Sen yine de bir konuş bakalım belki kıyak yapar arada alıverir seni. Benim de randevulu tabi ki ama çalışan kadınlara daha bir özenli benim doktorum. ben işe dönücem dedim mi, hemen alıveriyo beni sagolsun. 15'te bir ücret almsı da çok geldi ama şehirden şehire degisiyordur belki de. Ben izmirdeyim, izmirde hep ayda 1 ödeme diye biliyorum.

Ah ah çeken bilir! Bilmez miyim? kollar olmaz, bacaklar olmaz, onlar olsa beden olmaz. Alışverişten nefret ediyorum, çünkü hem beğenmiyorum hem de bulamıyorummmmm. Zaten kot adına hiçbişey yok. Bilindik markaların 34 boyları olmaz. 36 boy benim bedenimde yok zaten. Noname kotlarda buluyorum. Şİmdi hamile kıyafetlerinde naapcaz bakalım

12 şubatta sen gidince benimki de aşağı yukarı aynı boyutta olur, paylaş olur mu?

elbette paylaşacağım, ben gebelimi kadınlar klübünü okuya okuya planladım, hep takip ettim, hamile kalıncada üye oldum aranıza katıldım, tek sorun bu programı zor öğreniyor olmam.

Ben de ayda bir 150 tl veriyorum.ay dolmadan istediğin zaman gidip kontrol olabiliyorsun.bu ara ben her hafta gittim kalp atışı için.her seferinde para vermiyorsun.ama ben hala sağlık ocağına gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum.

Zorlancaz cok. Buyuk bir ihtimal boyları uysun diye, koca koca bedenleri alıp giyeriz, o bedenler de bizi katana gibi gosterir.

bir acelesi yok. tetanoz asisi yyapiyorlar onlar. ama onu da 2 doz olarak 16 ve 20 haftalara randevu veriyolar. ama sen git baktır yine de. benim saglik ocaginda ultason yokmus ..keske olsaydı. arada gider görrdüm bebeğimi.

bu arada kot olarak maviyi tavsiye ederim. bana oluyor, gerçi belinden aldirmak zorunda kaliyodum 28 bedenin ama artik 29 ya da 30 giyerim heralde:)

İki adet kanamasından sonraki yumurtlamanda deneyebilirsin demişti. Kürtajdan 25 gün sonra gördüm adeti, normalde 28 günde bir adet görürdüm. Sonra da 25-26 günde bir devam etti. Dördüncü yumurtlamamda döllenmiş:) Ama hep söylüyorum hiç ummadığımda oldu, çok üstüne düşünce olmuyor. Senin sağlığın herşeyden önemli, unutma:)

Her gittiginde para almazlar ki canım, ayda 1 para alıyorlar. benim cevremde herkesin oyle.Ben de ozele gidiyorum. ilk zamanlar 15'te bir hatta bazen haftada 1 bile gittigim oldu, 10 haftada 2 kere odeme yaptim.

En son gidişimden sonra 15 gün içinde para almıyorlar. 16. gün git, alırlar

elbette paylaşacağım, ben gebelimi kadınlar klübünü okuya okuya planladım, hep takip ettim, hamile kalıncada üye oldum aranıza katıldım, tek sorun bu programı zor öğreniyor olmam.

:):)

bir acelesi yok. Tetanoz asisi yyapiyorlar onlar. Ama onu da 2 doz olarak 16 ve 20 haftalara randevu veriyolar. Ama sen git baktır yine de. Benim saglik ocaginda ultason yokmus ..keske olsaydı. Arada gider görrdüm bebeğimi.

benim sağlık ocağında da yok.ama yine de bilmeleri lazım

diktirme yaparsınız olmaz mı hem de istediğiniz gibi.

Bir terzim olsa aklımdan o da geçiyor tabi, ama bakalım kısmet. İzmir'de GEBE diye bir marka var. onun kıyafetleri olucak gibi ama gorcez denemedim henüz.

benim sağlık ocağında da yok.ama yine de bilmeleri lazım

Tabi tabi bildirmekte fayda var.

canım bende izmirdeyim
benim özel sigortamda var, sorun değil o yüzden ama yokkende verdim valla her 15te bir
doktorumu çok sewiyorum ama, verdiğim parada gözüm yok hiç. dünyaları versem, vefa borcum bitmeyecek gibi...

bende eşofmanlarla geziyorum kızlar, belleri olmuyo pantalonların...
sıkıyor...
nefes alamıyorum, 3. ay bi bitse alıcam pantolan elbise falan....

canım beim Rabbim sana en kısa zamanda hayırlısını nasip eder inşallah. Aslında senin için sevindim desem bana kızarmısın bilmiyorum çünkü anlattıklarından ben dış gebelik olmandan çok korkuyordum. Onu yaşamayan bilmez canım, çok pistir dış gebelik normal kürtajdan beter yıpratır insanı ama bak seninki hem dış gebelik değil hem de muhtemelen kimyasal gebelik, yani kürtaj olmana bile gerek kalmayacak inşallah.

önümüzdeki ay normal adetini ol temizlen sonrasında yine herşey serbest sana, sakın üzülme, hem artık vücudun hamile kalmaya daha alışkın olacak bu sefer daha şanslı olacaksın. Adetini olduğun ilk günden itibaren günde 4-5 tane, kuru incir ye, beslenmene de dikkat et, sonra da bol bol dua et. Rabbim dileklerini geri çevirmez. Ona gönülden inan tatlım....

bu arada kot olarak maviyi tavsiye ederim. bana oluyor, gerçi belinden aldirmak zorunda kaliyodum 28 bedenin ama artik 29 ya da 30 giyerim heralde:)

Mavinin 34 boyu mu oluyor? Bana olmuyordu, emin misin? En son seneler önce baktığımda da 36 boy bayanda yoktu. Satıcılar bana şöyle bi bakıp 34 boyumuz uzun, bi deneyin diyolar:) (aynı hikaye sende de vardır) Deniyosun düdük gibi oluyo. Bazen de olmaz dememe rağmen ısrarla denetiyolar, o daha gıcık. Ben dememiş miydim diye çıkıyosun kabinden o zaman da:)

bir terzim olsa aklımdan o da geçiyor tabi, ama bakalım kısmet. Izmir'de gebe diye bir marka var. Onun kıyafetleri olucak gibi ama gorcez denemedim henüz.

Tabi tabi bildirmekte fayda var.

benim boyum öyle uzun değil.her kıyafet oluyor ama yine de terzimden vageçemiyorum.ne istersem dikiyor hazır gibi valla...

Sana özel mesajla birsey sordum ben.

Bilmiyorum ki hatırlamıyorum boyu kaçtı aldığım kotların. ben öyle cok alışveriş yapmam da, evlendigimden beri yani 3 senedir kot almadım o yuzden eskilerin de boy bedenini unuttum gitti, ama kesinlikle kısa gelmediklerini soyleyebilirim. Belki de benim bedenim senden daha buyuk oldugu icin, benim bedenimin boyu da seninkinden uzun oluyordur. kotlarda oyle numaralar yapıyolar çünkü.

benim boyum öyle uzun değil.her kıyafet oluyor ama yine de terzimden vageçemiyorum.ne istersem dikiyor hazır gibi valla...

Ne mutlu sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…