Eveeet bende de aynı sorun var. en son 22 ocakta gitmistim. bir sonraki randevum 12 şubat ama gelmek bilmiyor. Doktorlar zaten ayda 1 ödeme alırlar. arada gitmek istedigini soyleyeilirsin. Benimki randevun su su gun ama merak edersen gel, 2 dakikada ultrasonda gosteririm ben sana diyo.
benimkinin ücreti 15 günde bir oluyo... öyle iki dakikada bir gitmekte imkansız, randevusuz olmuyooo...neyse cumartesi konuşucam... çok pimpirikliyim ben naapiiimkendi kendime zararım oluyo, kaprisimden yanıma varılmıyo bu sefer, kimse anlamıyo beni
Sorma, ben istemezdim bu kadar uzun olmayı, şikayetçiyim aslına bakarsan, Allaha cok sukur sagligim yerinde ama giyim kusamda cok zorluyor beni. Tr'de tesktil 1.70 boylu kadinlara gore yapiliyor. Bana da uygun kiyafet bulamk zor oluyor haliyle ama sükür napalım. Leylek leylek nidalarıyla büyüdüm ben de hep. dalga gecerlerdi. Koca kadin oldum dayim hala leylek der bana. Kendi kizi orta okulda ama benim boyumu gecti onu gormuyo da bana takmis kafayi.
12 şubatta sen gidince benimki de aşağı yukarı aynı boyutta olur, paylaş olur mu?
Ah ah çeken bilir! Bilmez miyim? kollar olmaz, bacaklar olmaz, onlar olsa beden olmaz. Alışverişten nefret ediyorum, çünkü hem beğenmiyorum hem de bulamıyorummmmm. Zaten kot adına hiçbişey yok. Bilindik markaların 34 boyları olmaz. 36 boy benim bedenimde yok zaten. Noname kotlarda buluyorum. Şİmdi hamile kıyafetlerinde naapcaz bakalım
Ben de ayda bir 150 tl veriyorum.ay dolmadan istediğin zaman gidip kontrol olabiliyorsun.bu ara ben her hafta gittim kalp atışı için.her seferinde para vermiyorsun.ama ben hala sağlık ocağına gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum.
Ah ah çeken bilir! Bilmez miyim? kollar olmaz, bacaklar olmaz, onlar olsa beden olmaz. Alışverişten nefret ediyorum, çünkü hem beğenmiyorum hem de bulamıyorummmmm. Zaten kot adına hiçbişey yok. Bilindik markaların 34 boyları olmaz. 36 boy benim bedenimde yok zaten. Noname kotlarda buluyorum. Şİmdi hamile kıyafetlerinde naapcaz bakalım
teşekkür ederim, biraz bekleyeceğim dr daha uzun bekleme vermezse.. inş bir daha yaşamam.allah kimseye vermesin..
kanamam dün akşam itibari ile başladı, 6 haftalıktı bebeğim, dün gittiğim dr gerek yok şimdilik kendin atabilirsin dedi ama sancın çok ve kanaman çok olursa kürtaj yaparız dedi. cmt gidicem tekrar, o zaman herşey daha da netleşir sanırım. kürtajdan sonra ne kadar zaman içinde hamile kalabildin?
Her gittiginde para almazlar ki canım, ayda 1 para alıyorlar. benim cevremde herkesin oyle.Ben de ozele gidiyorum. ilk zamanlar 15'te bir hatta bazen haftada 1 bile gittigim oldu, 10 haftada 2 kere odeme yaptim.
elbette paylaşacağım, ben gebelimi kadınlar klübünü okuya okuya planladım, hep takip ettim, hamile kalıncada üye oldum aranıza katıldım, tek sorun bu programı zor öğreniyor olmam.
zorlancaz cok. Buyuk bir ihtimal boyları uysun diye, koca koca bedenleri alıp giyeriz, o bedenler de bizi katana gibi gosterir.
bir acelesi yok. Tetanoz asisi yyapiyorlar onlar. Ama onu da 2 doz olarak 16 ve 20 haftalara randevu veriyolar. Ama sen git baktır yine de. Benim saglik ocaginda ultason yokmus ..keske olsaydı. Arada gider görrdüm bebeğimi.
diktirme yaparsınız olmaz mı hem de istediğiniz gibi.
benim sağlık ocağında da yok.ama yine de bilmeleri lazım
Sen yine de bir konuş bakalım belki kıyak yapar arada alıverir seni. Benim de randevulu tabi ki ama çalışan kadınlara daha bir özenli benim doktorum. ben işe dönücem dedim mi, hemen alıveriyo beni sagolsun. 15'te bir ücret almsı da çok geldi ama şehirden şehire degisiyordur belki de. Ben izmirdeyim, izmirde hep ayda 1 ödeme diye biliyorum.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, kan değerlerimde sorun vardı, istenilen şekilde artmıyordu ve kesem görünmüyordu. dün tekrar doktora gittik ilk defa kesemiz göründü ama akşam kanamam başladıanlatılması güç bi dönem geçiriyorum. düşükten sonra hemen tekrar deneyebilir ve hamile kalabilir miyim acaba? yoksa ara mı vermem gerekecek? cmt tekrar doktorumuza gidicez bakalım parça falan kaldımı die, inş kürtaj olmam gerekmez, onu da vücudum kaldıramaz heralde.
benim için bir kerecik dua ederseniz gerçekten çok mutlu olurum, kısa zamanda tekrar bu duyguyu yaşamam için....
bebeklerinize ve kendinize çok dikkat edin olur mu...
bu arada kot olarak maviyi tavsiye ederim. bana oluyor, gerçi belinden aldirmak zorunda kaliyodum 28 bedenin ama artik 29 ya da 30 giyerim heralde:)
bir terzim olsa aklımdan o da geçiyor tabi, ama bakalım kısmet. Izmir'de gebe diye bir marka var. Onun kıyafetleri olucak gibi ama gorcez denemedim henüz.
Tabi tabi bildirmekte fayda var.
canım bende izmirdeyim
benim özel sigortamda var, sorun değil o yüzden ama yokkende verdim valla her 15te bir
doktorumu çok sewiyorum ama, verdiğim parada gözüm yok hiç. dünyaları versem, vefa borcum bitmeyecek gibi...
diktirme yaparsınız olmaz mı hem de istediğiniz gibi.
Mavinin 34 boyu mu oluyor? Bana olmuyordu, emin misin? En son seneler önce baktığımda da 36 boy bayanda yoktu. Satıcılar bana şöyle bi bakıp 34 boyumuz uzun, bi deneyin diyolar:) (aynı hikaye sende de vardır) Deniyosun düdük gibi oluyo. Bazen de olmaz dememe rağmen ısrarla denetiyolar, o daha gıcık. Ben dememiş miydim diye çıkıyosun kabinden o zaman da:)
benim boyum öyle uzun değil.her kıyafet oluyor ama yine de terzimden vageçemiyorum.ne istersem dikiyor hazır gibi valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?