çok sevindim belizberkin. senin karnın çıktı mı? kilo aldın mı? ve yemeklerle aran nasıl ayrıca kokularla, kabızlık var mı?
:))) Dur dur sırayla gidelim:) Karnım bazen çok çıkıyo, onu da günlük sıvı tüketimime bağlıyorum. Çok su içince veya çok yiyince akşamları koccamaaaan bi göbüşüm oluyo, ama bebek olmadığı belli, benim göbeğim yani. Çünkü o daha çok aşağılarda, karnımda olması imkansız:) Doktorum ne zamanki tam karnımdan bakar ultrasona ben o zaman inanırım karnımdakinin benim göbeğim değil de bebeğim olduğuna:)))
Kilo aldım, 1 kilo falan, almamam lazım ama aldım, çok kasmıyorum kendimi, bazen gece canım bişeyler istiyo, yapıp yiyorum, üstüne de uyuyorum... 62 kilo ile hamile kaldım ama zayıfım, 1.78 boyum.
Bulantım falan kalmadığı için yemeklerle aram iyi. Acıkınca çok acıkıyorum, bekleyemiyorum. ZAten yiyemeyecek kadar bulanmadı hiç midem. Az vardı bulantı, o da geçti, yemeğe devam:)
Kokularla bi derdim yok ama sanki daha bi hassaslaştı burnum, eskiden hiç bu kadar değildi. Çok rahatsız eden bir durum yok ama.
Kabızlık yok, hapşırık ve burun kanaması var çok az, onları da bugün yazmıştım. Kasık ağrılarım biraz devam ediyor. Karnımı çok doyurursam karnımda kas ağrısı gibi ağrı oluyor, özellikle nefes alırken ağrıyo, verirken geçiyo.
Randevum 24 Şubatta, 20 ocakta gitmiştim en son. 24 şubatta ikili testim yapılacak. Vakit geçmek bilmiyor. Sen ne durumdasın, ne zaman gidiyorsun?
Hepsine cevap verebildim mi?