2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

enfeksiyon kapmışsın, benim arkadaşımada vermişti zararı yok canım , klozetlere çok dikkat et.

fitilde bişey yok zaten fitil kullanmazsan hiç geçmez ve ilerler. ağızdan alsan ilacı bebeğe daha çok zararı olur. fitil kaç kullanımlık. işte bu durumlar olmasın diye doktorlar çook su için diyo. enfeksiyonu önlemek için su içirtiyolar bize. wc le arkadaş oldum artık nerdeyse her gittiğim için duvara çizik atıcam:84:

biz bugün teyzeleri ile bebişimi gördük kocaman olmuş kolları bacakları göründü hatta biz bakarken takla falan attı içerde hareketlere başlamış boyu 3+8 cm olmuş sata göre de beş gün daha önde gidiyo gelişimi 2 hafta sonra ense kalınlığı falan belli olurmuş herşey yolunda görünüyo dedi bugün çok mutlu oldum hareket ettiğini falan görünce

senin adına çok sevindim, darısı bizimkilerin başına.

AY NE GÜZEL.SENİN Kİ ATLETİK OLACAK DESENE.ALLAH BİZE DE NASİP ETSİN HERKESE

listeye enide ekleyin
istanbul
sat 10 aralık ama bi yalnışlık var bunu dikkate almayın
bebek 10 haftalık muhtemel doğum 1 eylül
kalp atışları taklalr herşey görül dü:)

ay çok sewindim canım yaaa...ben ne görücem acaba bu cumartesi içim içime sıpmıyor, günler uzadıkça uzuyor...

yaş 30
sat 4 aralık
kalp atışını duydum
yer kocaeli
8+5 günlük

Yaşın ve SATın benimkiyle aynı:)

İdrar sırasında yanma olması pek iyi değil. Bir de idrardan hemen sonra hala idrar varmış gibi bir his varsa idrar yolu enfeksiyonu maalesef. Geçirdiğim için biliyorum. Bol su içmeli ve doktorunun verdiği ilacı kullanmalısın. İlerlemesi daha kötü olur. Bir de WC sonrası temizliğe çok dikkat edilmeli, mikrop kapmamalıyız kızlar...

arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim. kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...

çok sevindim belizberkin. senin karnın çıktı mı? kilo aldın mı? ve yemeklerle aran nasıl ayrıca kokularla, kabızlık var mı?

arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim. kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...

arkadaşım çok üzüldüm, hatta şok oldum. yıpratma kendini ne olur, hemencecik sağlıklı bir bebek daha yaparsınız. olsaydı sorunlu olurdu diye düşün, her şerde bir hayır vardır. unutma bunu...

arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim. Kanamam devam ediyor. Artık eylül annesi olamayacağım... Sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...

ay canım ya...çok geçmiş olsun.allahım sabır versin.
Ne yazacağımı bilemiyorum kelimeler anlamsız.

arkadaşlar,

Geçmiş olsun canım, hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım. Sağlıklı başka bir gebelik diliyorum sana...

canım çok üzüldüm, olsun Allah'ın takdiri, yaşın genç, hiiç üzülme arkadaşım, yeniden herşey çok güzel olur inşallah. Çok geçmiş olsun. bir belirtisi varmıydı canım.

arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim. Kanamam devam ediyor. Artık eylül annesi olamayacağım... Sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...

:18:gerçekten çok üzüldüm 5:üzülme lütfen allah yine verir hayırlısı ile geç olsun temiz olsun sakın üzülem

arkadaşlar,

ne desek ne söylesek seni teselli etmez biliyorum ama allahın takdiri diyelim umarım birdahaki bebeğin sağlıklı sıhhatli olur. Üzme kendini sende yeniden aramıza katılırsın inşallah eylül değil ekim annesi olursun belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…