Benim idrarım koyu.su da içiyorum.fazla da içsem az da içsem hep aynı.
Bir de kızlar bende idrar yaparken hafif yanma oluyor dr söyledim fitil verdi.sakıncalı değil dedi ama hala kararsızım hala kullanmadım.kullanan var mı?
Bir de kızlar bende idrar yaparken hafif yanma oluyor dr söyledim fitil verdi.sakıncalı değil dedi ama hala kararsızım hala kullanmadım.kullanan var mı?
enfeksiyon kapmışsın, benim arkadaşımada vermişti zararı yok canım , klozetlere çok dikkat et.
biz bugün teyzeleri ile bebişimi gördük kocaman olmuş kolları bacakları göründü hatta biz bakarken takla falan attı içerde hareketlere başlamış boyu 3+8 cm olmuş sata göre de beş gün daha önde gidiyo gelişimi 2 hafta sonra ense kalınlığı falan belli olurmuş herşey yolunda görünüyo dedi bugün çok mutlu oldum hareket ettiğini falan görünce
senin adına çok sevindim, darısı bizimkilerin başına.
biz bugün teyzeleri ile bebişimi gördük kocaman olmuş kolları bacakları göründü hatta biz bakarken takla falan attı içerde hareketlere başlamış boyu 3+8 cm olmuş sata göre de beş gün daha önde gidiyo gelişimi 2 hafta sonra ense kalınlığı falan belli olurmuş herşey yolunda görünüyo dedi bugün çok mutlu oldum hareket ettiğini falan görünce
AY NE GÜZEL.SENİN Kİ ATLETİK OLACAK DESENE.ALLAH BİZE DE NASİP ETSİN HERKESE
bende öyle düşünüyorum çok hareketli ve enerjik geçiyo hamilelik bebişten kaynaklı galiba
yaş 30
sat 4 aralık
kalp atışını duydum
yer kocaeli
8+5 günlük
Yaşın ve SATın benimkiyle aynı:)
İdrar sırasında yanma olması pek iyi değil. Bir de idrardan hemen sonra hala idrar varmış gibi bir his varsa idrar yolu enfeksiyonu maalesef. Geçirdiğim için biliyorum. Bol su içmeli ve doktorunun verdiği ilacı kullanmalısın. İlerlemesi daha kötü olur. Bir de WC sonrası temizliğe çok dikkat edilmeli, mikrop kapmamalıyız kızlar...
arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim.kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...
arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim.Kanamam devam ediyor. Artık eylül annesi olamayacağım... Sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...
arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim.kanamam devam ediyor. artık eylül annesi olamayacağım... sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...
arkadaşım çok üzüldüm, hatta şok oldum. yıpratma kendini ne olur, hemencecik sağlıklı bir bebek daha yaparsınız. olsaydı sorunlu olurdu diye düşün, her şerde bir hayır vardır. unutma bunu...
arkadaşlar,
dün gece itibari ile bebeğimi kaybettim.Kanamam devam ediyor. Artık eylül annesi olamayacağım... Sizlere güzel hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum...
arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?